wave ceptor Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 To budte radi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Jo to máte fakt moc dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Majů to bratia úplně bohovské, taky ty úkony sou dobře odstupňovaný. Ale zas dát desítku za dvě placky KKT 2BLAVY je odpovídající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Já jsem dneska vytáhnul svého drobečka, aby mu nebylo smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Já jsem dneska vytáhnul svého drobečka, aby mu nebylo smutno Hezkej drobecek Majů to bratia úplně bohovské, taky ty úkony sou dobře odstupňovaný. Ale zas dát desítku za dvě placky KKT 2BLAVY je odpovídající. Ved si to aj uzivame. Ked mas na 120 konovu formulu, tak musis mat aj na poplatok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 120k to mají ženský na nákupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 To vysvetluj nasim zlodejskym papalasom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Vsetky tie "vykonnejsie" motory zabija toto - http://www.minv.sk/?spravne-poplatky-1 To v CR asi nemate, vsak? tak to je mazec,jsem zvědavej kdy to bude i u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Nebude, vy nie ste tak vymleti, ako my. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Tak věřím že je to eukkt .....jak by nám bylo bez těch EU kravin líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 To nema s EU nic spolocne - http://www.topky.sk/cl/100535/1524047/Registracny-poplatok-za-auta-je-v-rozpore-s-pravom-Europskej-unie--tvrdi-SaSAj vy ste v EU a nemate to. To je zderstvo nasej zledejskej vlady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 K tomu nesmí dojit! Šetřím na nového mustanga GT :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 No boze, tak si prihodis o 3000 EUR viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Podla to je vacsi problem pri dovoze starsieho auta zo zahranicia nez pri kupe noveho. A vela predajcov zjednas nech to zaplatia za Teba. Ale nezmysel to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Není na to teď správný čas a musí to třeba do jara počkat, ale znáte to, když něco vrtá v hlavě... Kombík už není potřeba, nafta tedy mimo víkendy taky ne. Zakoukal jsem se do Golfa R32. Používal jste někdo v každodenním provozu? Myslím jako denní ježdění kratších vzdáleností - školka/práce/školka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Já jezdil jako daily car v Superbu II 3.6 (model 2009). Sice jsou to (SII vs. GR32) zaměřením dost jiná auta, ale přesto si neodpustím - svezení to bylo skvělé. Pokud člověk neřešil spotřebu, pak skoro neni co vytknout - teda ne, že by se nenašlo, ale projev a kultivovanost V6 je úžasná a sem tam nějakou mouchu tak jeden autu odpustí. --- Jinak mně se pomalu blíží doba, kdy bych chtěl začít řešit tzv. auto pro radost. Ženě zůstane kombajn v automatu a naftě, a tak bych pro sebe rád něco v benzínu s manuálem. Favorita mam dlouho v podobě BMW 330ci E46, model poface tzn. 2001+. Budget nebude velký, tak 200-250k max s tím, že bych raději míň za auto, ať zbyde něco na počáteční investice. 330ci dobrá volba? Napadá Vás nějaká eventualita? CLK 320? Nebo něco jiného? Krom financí, manuálu, benzínu (raději V6 než foukaný čtyřvál) a nejraději coupé - nemám přesné mantinely Upraveno 8. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Já teď pokukuju po tomhle, benzín 7l V8, budget souhlasí, coupé taky https://en.wikipedia.org/wiki/Oldsmobile_88#/media/File:Oldsmobile_Delta_88_convertible.jpg Upraveno 8. července 2016 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Já jezdil jako daily car v Superbu II 3.6 (model 2009). Sice jsou to (SII vs. GR32) zaměřením dost jiná auta, ale přesto si neodpustím - svezení to bylo skvělé. Pokud člověk neřešil spotřebu, pak skoro neni co vytknout - teda ne, že by se nenašlo, ale projev a kultivovanost V6 je úžasná a sem tam nějakou mouchu tak jeden autu odpustí. Nevadí, naopak díky za postřeh. S tímhle motorem připadá v úvahu ještě právě zmíněný SII a nebo Passat, kde jsou obě varianty, 3.2 i 3.6. I když, jak píšeš, jsou to jiná auta. Ani jedno z nich by mi taky nevadilo, jen velikost Superbu s kufrem, je pro mě taková zbytečně nevyužitelná, takže bych asi volil Passata 3.2 nebo 3.6 kombi. Za kolik jsi tak dlouhodobě jezdil? I když samo záleží na trati. Tady v okolí je kluk, co jezdí se SII za hrozný náklady, ale jemu je dvaadvacet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Nevadí, naopak díky za postřeh. S tímhle motorem připadá v úvahu ještě právě zmíněný SII a nebo Passat, kde jsou obě varianty, 3.2 i 3.6. I když, jak píšeš, jsou to jiná auta. Ani jedno z nich by mi taky nevadilo, jen velikost Superbu s kufrem, je pro mě taková zbytečně nevyužitelná, takže bych asi volil Passata 3.2 nebo 3.6 kombi. Za kolik jsi tak dlouhodobě jezdil? I když samo záleží na trati. Tady v okolí je kluk, co jezdí se SII za hrozný náklady, ale jemu je dvaadvacet :-)Jezdil jsem za lehce přes 10l v kombinaci cca 60 město / 40 mimo (50-50 dálnice vs. okresky). Na druhou stranu čistě mimo město se dalo bez věstších problémů jet za 7-8l. Takže třeba cesta Praha->Písek jsme končili s průměrem kolem osmi litrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se