Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Kluci s vazbou na prodej (koncern) vozů, prosba - zřejmě budu měnit vozový park a tentokrát by se nám líbilo něco novějšího s menším nájezdem.

Zatim to vypadá buď na souboj dvou koní: Oktávka RS kombi vs Superb liftback. Na milované Volvo nám to nevyjde.

Každopádně bych rád max. dvouleté auto, s nájezdem do 30tkm. Nejlépe prodané s prodlouženou 5 letou zárukou.

Kdo byste uměl (a chtěl) pomoci s koupí, případně nabídnout konkrétní kus(y), prosím pište na mail v podpisu. Fenkjů!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

já vím, že jsem tady úplně mimo, ale i Vy jste si prošli začátky.

Chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně levného ojetého auta do 45 000,-kč.

Jedná se mi o dceru, která si udělala řidičák, chce jezdit a tuto cenu má strop, stejně ho odře při parkování, tak potřebuje rychle zmizet :-) a pod.

Jde mi o to, co pojízdného se dá za tu cenu koupit, plus na co jsou levné náhradní díly? Kolik by tak mohlo mít za tu cenu minimum km, rok výroby a jiné? Chtěla by benzín a 5-dveřák. Dále nevím, na jaké podstatné věci se zeptat, nikdy jsem auto neměl, tak tomu nerozumím.

Dík za informace, Roman

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

já vím, že jsem tady úplně mimo, ale i Vy jste si prošli začátky.

Chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně levného ojetého auta do 45 000,-kč.

Jedná se mi o dceru, která si udělala řidičák, chce jezdit a tuto cenu má strop, stejně ho odře při parkování, tak potřebuje rychle zmizet :-) a pod.

Jde mi o to, co pojízdného se dá za tu cenu koupit, plus na co jsou levné náhradní díly? Kolik by tak mohlo mít za tu cenu minimum km, rok výroby a jiné? Chtěla by benzín a 5-dveřák. Dále nevím, na jaké podstatné věci se zeptat, nikdy jsem auto neměl, tak tomu nerozumím.

Dík za informace, Roman

https://www.tipcars.com/toyota-yaris/hatchback/benzin/toyota-yaris-1-0-vvt-i-50kw-klima-5dv-16142930.html

https://www.tipcars.com/toyota-yaris/hatchback/benzin/toyota-yaris-1-3-vvti-klima-serv-kniha-6954133.html

Odkaz ke komentáři

Jen se vyhni tříválcům a výbavové linii "Junior". A taky bacha na to, že základní verze měly klimatizaci za příplatek 35.900,- CZK, takže spousta jich klimu nemá. 

Ahoj Tome, jak poznám třiválec, jaké mají označení, když při prodeji uvádějí motor, jde to poznat z pohledu, fotky z pod kapoty?

Odkaz ke komentáři

Tříválec má označení 1.2 HTP - tu skutečně nebrat, pak byl motor MPI, ty byly 44 a 50 kW, pak 16 ventily 55/74kW. Určitě bych se díval po 1.4 MPi - 44, respektive 50 kW, případně 16 ventil. Ale ta 50 kW verze je asi zlatá střední cesta. 

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...