Geodet Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Tak teď, když si to všechno nechal opravit, tak už to bude v cajku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Ať ho střelí do Áček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Aaa můžeš věřit jako každému autobazaru. Buď koupíš dobré auto nebo vrak, jiná verze není. Platí to co napsal African. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 No v cajku zo možná bude, ale čekají mě časem další věci z běžné údržby (tlumiče, možná ložiska...) a navíc je tam pořád strašák DPF a EGR ventilu, takže bych asi udělal radši výměnu za novější. Jezdím tak 70k km ročně a tudíž bude mít tohle auto za tři roky přes půl mega a hodnota bude kolik....? Prd prd nic. Teď je to podle nabídky na SAuto tak 150-200 a to bych dal jako protiúčet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Nedelate nekdo u dealera VW, nebo Opel? Potreboval bych docela rychle nakonfigurovat novy auto. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Jo, Tomas_2002 tu asi tisíckrát dával rady ohledně VW a nabízel golfa v akci.... Mimochodem online konfigurator treba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Tomasovi uz jsem psal. Online konfigurator je fajn, ale ja potrebuju trosku blizsi info, ptz jsem zatim zadny auto neobjednaval za cenikovou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Tak si nakonfiguruji co bych tak zhruba chtěl a buď pošlu konkrétní poptávku na 2-3 dealery, ať to nacení nebo najdou podobnou skladovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ja mam trochu specificky zadani, auto bude firemni a ma to radu faktoru, ktery musim prodiskutovat. Takze se radsi s nekym pobavim, at uz na dalku, nebo osobne. Cena je jen jedna z veci, ktery resim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 (upraveno) Mitsubishi outlander 2x2 atmosféra 2 litr benzín dá se doporučit? Majitele prosím o zkušenosti Sz do konce měsíce je v akci za cca 55000 Upraveno 25. května 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Hm... 2x2... to bude nejaka limitka bez jednej napravy? Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Panove, ma nekdo delsi zkusenosti s volvo v70 petivalec v automatu, kazdy mne zrazuje od tech novych motoru, ze pry to uz neni ono a klasika je klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Hm... 2x2... to bude nejaka limitka bez jednej napravy? Sent via IPoACSorry překlep 4x2 díky za výraznou pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Panove, ma nekdo delsi zkusenosti s volvo v70 petivalec v automatu, kazdy mne zrazuje od tech novych motoru, ze pry to uz neni ono a klasika je klasika.Sice ne V70, ale už skoro dva roky jezdim V60 s pětiválcem D3, automat, ročník 2011. Každopádně V70 z posledních roků s pětiválcem je imo hodně dobrá volba. Nikde jsem na to neslyšel nějaké negativa. Sám jsem měl v plánu z kraje roku brát V70 D4 133kW rok 2015, no nakonec z toho (žel bohu) sešlo. Jaký konkrétně model máš v merku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Prave tu D3, 2015. Jedune, co me trochu zadrzuje je euro 5 a nemecke soudy, ktere se zblaznily. Jinak jsem tim i jel a rozdil i s radou 60 je teda veliky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Souhlas. 70 je prostě jinde. Každopádně za mě jdi do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Dik za podporu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Neni zač. Pak se kdyžtak pochlub. V týdnu jsem to nechal profi umejt, navoskovat a jánevimcoještě. A docela jsme prokoukly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 <p> Mitsubishi outlander 2x2 atmosféra 2 litr benzín dá se doporučit? Majitele prosím o zkušenosti Sz do konce měsíce je v akci za cca 55000 Kamaráde, Outlandera mám, ale ty nenapíšeš rok a nevím co znamená ta akce 55? Trochu to rozveď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Tak jsem nakonec po všech těch myšlenkových veletočích dnes přivezl domů Golfa Highline s nějakými drobnostmi navíc a mám z něj radost. Nejsilnější 1.4 TSI jede v reálném provozu nad očekávání, masážní sedačka je blbost, ale potěší.Teprve večer v garáži jsem viděl zajímavý a decentní osvětlený pruh přes dvěře. Pro hodně lidí je koncern nuda, ale já nějak nehledám designové výstřelky za každou cenu, jak uvnitř, tak z venku. Musím říct, že Golf s xenonovými světly se mi vyložené líbí. Hlavně chci poděkovat všem co jakkoli přispěli radou, či nabídkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se