Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

No v cajku zo možná bude, ale čekají mě časem další věci z běžné údržby (tlumiče, možná ložiska...) a navíc je tam pořád strašák DPF a EGR ventilu, takže bych asi udělal radši výměnu za novější. Jezdím tak 70k km ročně a tudíž bude mít tohle auto za tři roky přes půl mega a hodnota bude kolik....? Prd prd nic. Teď je to podle nabídky na SAuto tak 150-200 a to bych dal jako protiúčet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Mitsubishi outlander 2x2 atmosféra 2 litr benzín dá se doporučit? Majitele prosím o zkušenosti Sz do konce měsíce je v akci za cca 55000

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Panove, ma nekdo delsi zkusenosti s volvo v70 petivalec v automatu, kazdy mne zrazuje od tech novych motoru, ze pry to uz neni ono a klasika je klasika.

Sice ne V70, ale už skoro dva roky jezdim V60 s pětiválcem D3, automat, ročník 2011.

Každopádně V70 z posledních roků s pětiválcem je imo hodně dobrá volba. Nikde jsem na to neslyšel nějaké negativa.

Sám jsem měl v plánu z kraje roku brát V70 D4 133kW rok 2015, no nakonec z toho (žel bohu) sešlo.

Jaký konkrétně model máš v merku?

Odkaz ke komentáři

<p>

•  

Mitsubishi outlander 2x2 atmosféra 2 litr benzín dá se doporučit? Majitele prosím o zkušenosti Sz do konce měsíce je v akci za cca 55000

Kamaráde, Outlandera mám, ale ty nenapíšeš rok a nevím co znamená ta akce 55? Trochu to rozveď :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem nakonec po všech těch myšlenkových veletočích dnes přivezl domů Golfa Highline s nějakými drobnostmi navíc a mám z něj radost. Nejsilnější 1.4 TSI jede v reálném provozu nad očekávání, masážní sedačka je blbost, ale potěší.

Teprve večer v garáži jsem viděl zajímavý a decentní osvětlený pruh přes dvěře. Pro hodně lidí je koncern nuda, ale já nějak nehledám designové výstřelky za každou cenu, jak uvnitř, tak z venku. Musím říct, že Golf s xenonovými světly se mi vyložené líbí.

Hlavně chci poděkovat všem co jakkoli přispěli radou, či nabídkou. 

post-92-0-69135800-1527284802_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...