Petr72 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Jako čisto teoreticky by to mohlo byť na kulanciu ale je tam veľa premenných
shaggy Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Co som sa asi pred rokom bavil s jednym technikom v neznackovom servise, tak vravel ze ziadnu kulanciu Audi na Slovensku neuznava, lebo SK ma suchu a nekvalitnu naftu, ktora odpaluje vstrekovace a cerpadla. Stali sme pri jednom 3.0 TDI vytiahnutom z Q7... auto jemne po zaruke a servis za niekolko tisic nutny...
Roland Sands Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Víc nevím, říkal mi to včera, že auto umřelo na dálnici a ze servisu volali jen že výměna...Pokud zjistíš více info(nebo oficialni vyjádření servisu), hoď to i sem. Zajímá mě na čem se zase šetřilo. Diky
M3maniac Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Jestli měl záruku fo 100tkm a chodil jen do audi tak snad kulance bych čekal ne?
zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Roland Sands: +1 lebo SK ma suchu a nekvalitnu naftu, ktora odpaluje vstrekovace a cerpadla.Nepomohl by trochu VIF?
TomNguyen Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Když jsme u toho VIF, leje někdo místní do svých nádrží nebo všichni jedou na premiové palivo ? Mně zajimá hlavně zda to čistí motory a vstřikovače ? O snížení spotřeby mi nejde (i když potěší), já mám teprve krátkodobé zkušenosti (asi 5k) a zatím tam mám asi -0,1 - 0,3l/100
shaggy Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 VIF by samozrejme pomohlo. Ja ho lejem vzdy ked si spomeniem. Ale mam benzinaky a nejake zmeny u mna nepozorovat. U nas je tak zla nafta, ze ked otcovi odisiel vstrekovac na Toyote Hilux tesne po zaruke, tak mu v origo servise povedali, ze to je sposobene lacnou naftou, ktoru tam urcite lial. Mal ju od novoty a tankoval len na Shellke... Ale Toyota samozrejme ruky prec a plat si to sam... Sent via IPoAC
Peter_See Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Když jsme u toho VIF, leje někdo místní do svých nádrží nebo všichni jedou na premiové palivo ? Mně zajimá hlavně zda to čistí motory a vstřikovače ? O snížení spotřeby mi nejde (i když potěší), já mám teprve krátkodobé zkušenosti (asi 5k) a zatím tam mám asi -0,1 - 0,3l/100 Každý rok při výměně oleje a jinak tam sázím Vervu nebo Shell V.Power celej rok a o palivovou soustavu se nestarám :-) Krom filtru ale to je tak z1x a 3 roky výměna. Ale na ultrazvukové čištění vstřiků nic nemá :-)
M3maniac Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Ja stridam efectu s vervou s k tomu s radosti v nemecku aral...
moco Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Už se jedná v EU o stejném složení potravin pro celou EU, tak snad za pár let se opřou i do pohonných hmot Protože jestli bratři ze Slovenska pějí chválu na CZ naftu, tak je to hodně špatné.
sibirnaya Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Podle me sou to pohadky. Tankuju na obyc pumpach, ani shell, ani benzina, ani omv ani mol a vsechny diesely doted pohoda. 298tkm, 267tkm a 232tkm, 3x X5 3.0d. Predtim 330xd, tu sem prodal ve 165tkm, predtim 525d, ta sla ve 180tkm, predtim Xtype 2.0d ve 230tkm a predtim ochcavka 1.9tdi ve 308tkm. Aditiva taky neleju.
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Je někde srovnání pohonných hmot v různých zemích, případně v jedné zemi od různých značek? Jinak to jsou domněnky a jedna paní povídala. Přece neřeknou v servise, že dělaj motory naprd, to to svedou na palivo radši. A obráceně. ti co prodávaj / vyráběj palivo na špatnej motor. Vzhledem k tomu, že ty paliva nemohou mít až tak rozdílný původ a je to zřejmě o tom, co tam jaká firma přidává a jak to "vylepšuje", nevěřím tomu, že třeba jedna firma má diametrálně jinou naftu v ČR a SR. Chtělo by to podložit nějakými testy. Edit: Sibiř mě předběhl. Upraveno 16. září 2018 uživatelem geometr
Roland Sands Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 V práci používáme preventivně BG, jedna plechovka do plné nadrže na 15tis/km. https://www.bg-care.cz/dekarbonizace/motor/naftove-motory/saci-vstrikovaci-egr-system-spalovaci-prostor/bg-244-s513219770 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Trebas v brne a okoli je to tak, ze krom benziny, ktera ma svy rafinerky, jedou vsechny cisterny do strelic do cepra, tam berou palivo, dovezou to k jednotlivejm pumpam a aditiva dolejvaj bud do cisterny, nebo az do podzemnich nadrzi. Jak se to promicha, to je pak vec druha. Rano kolem sesty stoji pred ceprem spalir brandovanejch cisteren.
zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Ja asi pred mesicem tankoval jinde nez Efekta + VIF a bylo to celou nadrz uplne chciply. Byl sem sam na sebe nasranej.
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Kamarád, co má benzínky, si z nás dycky dělá legraci, když na to přijde řeč, ať si neděláme iluze o tom, že každá značka má svoje a jiný palivo. Tak to odpovídá tomu, co píšeš, sibiř. Upraveno 16. září 2018 uživatelem geometr
moco Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Je někde srovnání pohonných hmot v různých zemích, případně v jedné zemi od různých značek? Jinak to jsou domněnky a jedna paní povídala. Přece neřeknou v servise, že dělaj motory naprd, to to svedou na palivo radši. A obráceně. ti co prodávaj / vyráběj palivo na špatnej motor. Vzhledem k tomu, že ty paliva nemohou mít až tak rozdílný původ a je to zřejmě o tom, co tam jaká firma přidává a jak to "vylepšuje", nevěřím tomu, že třeba jedna firma má diametrálně jinou naftu v ČR a SR. Chtělo by to podložit nějakými testy. Edit: Sibiř mě předběhl.Když to můžou firmy dělat s čokoládou, tak proč by to nemohly dělat s naftou?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se