dawe009 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Kupovat autobus kvůli kola je blbost. Kvalitní nosič na kouli a je vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Tyjo nevim, v krátkym pětkovym Golfu jsem to tak vozil normálně.. teda, samozřejmě se sundanejma kolama, ale to je fuk. Nojo, teď mám Alhambru a je to návykový, ten prostor.. na druhou stranu, taková krabice je na náš nájezd většinou dost zbytečná. No ale.. mrknu možná na něco většího lehce ojetýho. Zas ten Golf mě celkem láká. Upraveno 28. března 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Jak často to kolo vozíš? Pokud to nejni každej den, tak bych se na to vykvajznul, koupil libovolnej kombík a na kolo nosič. //edit: Dawe rychlejší... Upraveno 28. března 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Super rodinné auto: https://www.dasweltauto.cz/detail/292383567?brand=volkswagen&minPS=300&modelgroup=volkswagen-golf-variant Případně za 500 mas nové 1.5 TSI 150k s automatem a slušnou výbavou. Na krabice bych se vyprdnul. Případně pak až Multivana, kam se ty veci doopravdy pohodlně vejdou a zároveň si z toho za par korun můžeš udělat použitelného bydlíka a použit na romantické výlety Tam je to za 500 ale těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Kurde, to eRko je hodně pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Ja pred pul mesicem bral z Jarova Tourana v dsg, naprosta spokojenost, vzadu hodne mista, posuvne sedacky, kufr dobrej, vysokej, kdyz slozis predni kolo, tak je to na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Super rodinné auto: https://www.dasweltauto.cz/detail/292383567?brand=volkswagen&minPS=300&modelgroup=volkswagen-golf-variant Případně za 500 mas nové 1.5 TSI 150k s automatem a slušnou výbavou. Na krabice bych se vyprdnul. Případně pak až Multivana, kam se ty veci doopravdy pohodlně vejdou a zároveň si z toho za par korun můžeš udělat použitelného bydlíka a použit na romantické výlety Tam je to za 500 ale těžký.Dejv: kde je golf v automatu nový v kombajnu za 500? Upraveno 28. března 2020 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Panove prosim o radu. Budu zanedlouho potrebovat domu novy auto. Neco, abychom se tam vesli se dvema detma a k nim jsem do kufru nacpal aspon jedno kolo. Urcite benzin, najede max 6, 7 tis za rok. Cena idealne do 500, spis novy. Zatim mi nejlip vychazi Leon ST a Golf Variant, na ten jsou ted supr ceny, jak prichazi nova generace. Jsem kapku na vazkach mezi operakem a klasickym financovanim uverem, s tim, ze treba 150 bych mel z prodeje stavajiciho auta (nebo protiucet). Jak byste to resili? Urcite nechci platit mesicne vic nez desitku, i kdybych mel pritlacit na akontaci. Leona ST za to můžeš mít úplně v pohodě a ještě ti zbyde. Třeba na Jarově teď vyprodávají skladovky ST FR, takže víceméně v plné, respektive se vším, co tak běžně člověk potřebuje a je mu tak jedno, že je to skladovka, když už nic moc navíc vymýšlet nemusí a ceny kolem 400k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Přesně. Vem LEON ST na financování a nech si dlouho. Operak je ted blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 FRko bych za 400k bral hned, ale nak ho v nabidce auto Jarov nemuzu najit, treba pekny kombi za 420k, ale: Cena platí při financování od SEAT Financial Services (úvěr SEAT PLUS - bonus 50 000 Kč), s výkupem vozu na protiúčet (při splnění podmínek SEAT FS - bonus 20 000 Kč) a při odběru vozu na IČO/věrný zákazník koncernu VW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Dejv: kde je golf v automatu nový v kombajnu za 500?Sorry, s manuálem. S DSG už je jen poslední za 600. S manuálem je jich dost ještě: https://skladovevozy.volkswagen.cz/sl-cz/cs_CZ_VW/V/list?mgb=230_Golf%20Variant&fuelType=Benzin&gearbox=Manuáln%C3%AD%206%20st.&categories=Combi&radius=0&psFrom=150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Koukni tady na skladové vozy SEAT u všech Dealeru, nějaké FR tam bude Já mám radši výbavu Xcellence. https://skladovevozy.seat.cz/sl-cz/cs_CZ_SEAT/S/list?mgb=440_Leon%20Sportstourer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Predposledni den nez zavreli salony sem prevzal Seat leon St fr 1.5tsi black edition v podstate bez dalsich priplatku...skladovka 408tis...ted sem na tipcars videl ze borci z pyramidy nabizeji to stejne auto k odberu v zari s najezdem 20tisic km za ca 480tis...tak si myslim, ze na tom asi moc neprodelam...celkem dobrej deal, dusicka spokojena i kdyz v nejblizsi dobe pojedu leda tak do prdele ...chtel sem sice puvodne Tourana ale 600 za novy proste nedam a lehce jety s benzinem a led svetlama nebyl k nalezeni pul roku. Upraveno 28. března 2020 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 130 nebo 150k? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Jako vyber motorů nic moc...96kw nebo 110kw na fr se mi zdá málo. Pak už jen silná Cupra... těch 110kw mám teď v Octavii, co mám jako náhradní vozidlo a příjde mi,že to moc nejede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 prochy: mam 96kw a zjistil sem, ze mi to staci uz na testovaci jizde, kdy sem zkousel i 110kw verzi...tam mi rozdil do 90kmh pripadal takrka nulovy...mel sem predtim golf 7 1.4tsi 103kw a troufam so tvrdit ze oproti obema 1.5tsi to byla raketa (0-100 a pruznost motoru na vyssi zarazeny stupen mnohem lepsi). s 96kw mam najete malo ale uz ted sem schopen jezdit stejny zpusobem se spotrebou -1l. To co sem predtim jezdil golfem za 7l tak stejne trasy jezdim treba za 6l...ve stabilnich rychlostech 50-90kmh (tzn vesnice-okresky to jezdi za nejakych 4.5l diky obcasnemu vypinani valcu, auz pri 140kmh 1.5tsi asi zere stejne mozna i vic nez moje stara 1.4. Ze je v 1.5tsi kvantum kurvitek to vim...strach mam asi jen z tech naklapecich lopatek turba...muj najezd soukromym autem je asi 10tis/rok takze po 7-10letech bude stejne cas na zmenu a za tu dobu necekam zadny tech problemy stejne jako byl v klidku golf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Díky za odpoved Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Jako vyber motorů nic moc...96kw nebo 110kw na fr se mi zdá málo. Pak už jen silná Cupra... těch 110kw mám teď v Octavii, co mám jako náhradní vozidlo a příjde mi,že to moc nejede...Ještě je dvoulitr, tuším 140kw Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 FRko bych za 400k bral hned, ale nak ho v nabidce auto Jarov nemuzu najit, treba pekny kombi za 420k, ale: Cena platí při financování od SEAT Financial Services (úvěr SEAT PLUS - bonus 50 000 Kč), s výkupem vozu na protiúčet (při splnění podmínek SEAT FS - bonus 20 000 Kč) a při odběru vozu na IČO/věrný zákazník koncernu VW. Aha, toho jsem si nevšiml, takže se omlouvám. Každopádně jak psal pak dále efreeti, tak sehnat se kolem té ceny určitě dá. Osobně mi přijde, že šel Seat s cenami dolů, když porovnám třeba s naším Leonem, 5F FR, tak ten stál víc jak ceníkovkou, tak i po slevě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Jo a pozoruju to co dost naznacuji i recenze na netu...ten 1.5tsi motor ma dva rezimy: 1) vysoky zarazeny stupen, nizke otacky, mala spotreba 2)vysoke otacky, vykon, vysoka spotreba. V tom se podle me dost lisi od predchzi 1.4tsi tam to jelo tak nejak lip od nizkych otacek a tocit ho proste nebylo vubec potreba.Moje zena treba nepozoruje vubec zadne rozdily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se