Tomas_2002 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Já bych se vyprdnul na všechny TDI a kouknul po 1.4 TSI 110kW. Ať už DSG nebo MAN ... Žere to do 6 litrů, nemá to filtr pevných částic, SCR katalyzátor, jede to jako splašený ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 před 1 minutou, Tomas_2002 napsal: Já bych se vyprdnul na všechny TDI a kouknul po 1.4 TSI 110kW. Ať už DSG nebo MAN ... Žere to do 6 litrů, nemá to filtr pevných částic, SCR katalyzátor, jede to jako splašený ... Jo... souhlasím ale ku...a žádná trochu rozumná na Slovensku není. Dsg chci kvůli manželce, mě to je jedno... Vzal bych klidně i 1.2 tsi v pěkným stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 A musí to bejt automat ? Motor tomu Focusu stačí, ale s automatem poradit neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 No na 100% nemusí, ale chtěl jsem to šopnout mojí na ježdění do práce a já bych dorasoval její starý automat....moja už manuál nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 A tohle je hodně mimo terč ? https://www.ttpcar.cz/vuz-1253-toyota-auris-1-8-hsd-executive-prestige-ts-hsd?back_url=%2F%3Ffilter%3Dconstr%255B%255D%3Dkombi%26gear%255B%255D%3DAutomatick%2525C3%2525A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 jo jo.... mám strop +-10tis eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Chlapi a 1.5 tdci focus + powershift II rozumná volba, nebo nebrat? Strejda měl myslím ten powershift I v Galaxy a nadával na to...dokonce řešil výměnu převodovky myslím při 150tis.Neviem ci novsie powershify su uz oka. Tie starsie co sa davali do mondea mk4, s-maxa a podobne su velmi kazove. Hlavne ak sa nerobil pravidelny servis po 60tis km. Kedze podla fordu to ma dozivotnu napln, tak na to kazdy sral. A po 160tis km tie prevodovky odchadzaju.Tusim aj teraz dakedy mal s nimi ford veľký problém v US. Edit:Normalne mozes vratit auto. Ale len v USaA http://fordtransmissionsettlement.com/ Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Když jsem pár let žil za oceánem, tak každý kdo si kupoval Ford byl smířený s tím že po 100tis. mílích se dělá repas převodovky. Jinak tam ty auta platily za velmi spolehlivý povoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Jsem v koncích....kua nechci řešit debilní pdf filtry, vstřiky atd. Zkusím někde fakt najít něco od VW group v 1.2 nebo 1.4 tsi v 6* převodovce a bude, už je asi jedno jestli Octavii, Golf nebo Leon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) před 3 hodinami, shaggy napsal: Neviem ci novsie powershify su uz oka. Tie starsie co sa davali do mondea mk4, s-maxa a podobne su velmi kazove. Hlavne ak sa nerobil pravidelny servis po 60tis km. Kedze podla fordu to ma dozivotnu napln, tak na to kazdy sral. A po 160tis km tie prevodovky odchadzaju. Tusim aj teraz dakedy mal s nimi ford veľký problém v US. Edit: Normalne mozes vratit auto. Ale len v USaA http://fordtransmissionsettlement.com/ Sent via IPoAC Máme už třetí Mondeo, generaci po generaci v automatu, pouze AD servis a ve všech nám měnili olej v převodovce v předepsané km. Všechny auta šli do světa s nájezdem okolo 250, na posledním máme 230 a všechny automaty úplně bezproblémové. Bohužel poslední model Mondea je opravdu průšvihový co tak slýcháme, takže asi přijde alternativa. A jako rodinné auto guzmic doporučuji všemi deseti.... Upraveno 22. září 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Tak to mas stastie. Nemal si nahodou daky ne-powershift automat?Nas slovensky ford je specialny. S kludom anglicana ti povedia, ze olej v powershite nemenia a mas ist do neznackoveho servisu.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) před 12 minutami, African napsal: Máme už třetí Mondeo, generaci po generaci v automatu, pouze AD servis a ve všech nám měnili olej v převodovce v předepsané km. Všechny auta šli do světa s nájezdem okolo 250, na posledním máme 230 a všechny automaty úplně bezproblémové. Bohužel poslední model Mondea je opravdu průšvihový co tak slýcháme, takže asi přijde alternativa. A jako rodinné auto guzmic doporučuji všemi deseti.... To můžu potvrdit, bratránek má Mondeko MK5 v kombíku a automatická převodovka je totální průser. V zimě několikrát neodjel z domu, protože při nízkých teplotách nešlo vyřadit P a hromada dalších problémů. Nemá už s tím odvahu jet kamkoliv dál. Kupoval to jako funglovku v plné palbě na firmu. Ve Fordu mu nepomohli.... uvažuje jak se toho ztřepat.. Upraveno 22. září 2020 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Když vyhledám mondeo 2015-2017 do 200 tis km a 10tis eur v automatu https://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/hladaj/?made_from=2015&made_to=2017&price_to=10000&drivenkm_to=200000&transmissiontype=automat&checkcountry1=on najde mi to 3 kusy.... prostředí vypadá aspoň trochu rozumně, mrknu na recenzi bazaru a tím to končí... https://www.google.com/search?hl=cs-CZ&ie=UTF-8&source=android-browser&q=AUTOSALÓN+PREMIOCAR#lkt=LocalPoiReviews&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:13301105243986683010,rc_q:PremioCAR.sk,ru_q:PremioCAR.sk,trex_id:JTfuQb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 My měli MK4 2.3i s automatem a nebyl jediný problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Právě teď, semi001 napsal: My měli MK4 2.3i s automatem a nebyl jediný problém 2.3 byla mazda motor jestli se nepletu, takže i převodovka asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 v 2.3i bol tusim hydromenic, tam sa prakticky nemalo co pokazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) před 2 minutami, guzmic napsal: 2.3 byla mazda motor jestli se nepletu, takže i převodovka asi... S motorem se nepleteš, ale s převodovkou netuším .. Pokud vím, mazda se s tímto motorem dělala jen v manuálu - ovšem nejsem znalec Vyměnil jsem to ta O3 s 1,8tsi ( je to auto pro manželku ) s 6kv DSG a také zatím spokojenost EDIT: tak asi dělala, nějaký 4kv Upraveno 22. září 2020 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 JJ už jsem to opravil na MK5. Měl jsem Mondeo MK4 v manuálu, Kombi 2,0 TDCI a to byl držák, žádné problémy, šel do světa s 220 tis km a nic mu nebylo. Uvnitř neskutečně velké auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Právě teď, semi001 napsal: S motorem se nepleteš, ale s převodovkou netuším .. Pokud vím, mazda se s tímto motorem dělala jen v manuálu - ovšem nejsem znalec Vyměnil jsem to ta O3 s 1,8tsi ( je to auto pro manželku ) s 6kv DSG a také zatím spokojenost Aj Mazda dávala do 2.3 automat, jednou jsem to měl půjčený, moc příjemné vození... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Nechcem im robit reklamu (a nie som s nimi nijak previazany) ale velmi dobre recenzie su na eurodiesel.cz. Ceny maju asi vyssie ako bezny bazar, ale pristup, kvalita ponukanych vozov a pripadne riesenie problemov su na inej urovni co som pocul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se