Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mercedes-benz/tridy-e/16572958?goFrom=list

Tak je nacase omladit byl jsem ho dnes omrknout a nevypada zle KM sedej jen ty fejkova AMG kola na cinskejch gumach mi k tomu moc nesedej

Co ten bazar nezna to nekdo? Driv to prej bylo mega smelo dnes je to velke ja AAA vc. servisu benzinky atd .....

Už ten nájezd je maličko divnej. Tyhle kilometry najezdí moje máma a ta jezdí jenom k babičce a na nákup. :) A co tam bude dalšího? Ne že by nájezd něco znamenal, ale když se lže v tomhle, tak co tam pak bude pravda? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jagman

Km sedej jezdilo do do mercedesu celou dobu ma to el. Servisku leda ze by to nekdo stacel prubezne :D

Pred 3 rokama sem kupoval 2006 taky Ecko taky benzin a mel najeto 86 a Sedi to

Odkaz ke komentáři

Pneumatiky jsem pochopil, že jsou čínský. Jestli Hankook, tak v tom nevidim problém. VW to taky dává na auta a jezděj snad i ve formuli, DTM a kdoví v čem ještě. Takže to nejsou protektory z Obi. 

Odkaz ke komentáři

Typickej dopad velkýho českýho bazaru - to auto může být v pohodě, ale dorazilo to tam a ihned z toho sundali origo kola... A pak sehnali tyhle šunty i s gumama :-)

Jinak mě překvapuje, že někdo preferuje do e-class tenhle motor. Je takovej nemastnej neslanej - E350CDI je na nafťák hodně kultivovanej a jede líp. Ale uznávám, že benzín je benzín - proto bych možná zkusil sehnat E500 :-)

Odkaz ke komentáři

Tak tak, jsi se měl včera zmínit a benzínovou 350 v 4M bych Ti vymluvil. Jak nemám naftu rád, tak tady je E350CDI 4M hodně jinde, jezdil jsem s ním asi rok, podobná výbava, AMG paket (celej) a rád vzpomínám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Bavi :)

Ondro me je taky jedno zda doma jezdis na brunete zrzce nebo Karlovi ocenil bych kdy by tobe bylo jedno zda si koupim naftove nebo benzinove Ecko :)

Ze to rve a nejede sem si za 3roky a 70tis km nevsiml :(

Odkaz ke komentáři

Hele v klidu, já jen, že by to byly takový správný hospodský kecy od člověka, co najezdil 30 tis v obou motorizacích. Ale nadšení pro benzín chápu a odpor k Airmaticu (v Eclass) chápu taky, obzvláště ve faceliftu byl vzduchový podvozek problém - holt inovace.

Jinak Ti 212 chválím!

:cheers:

Odkaz ke komentáři

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mercedes-benz/tridy-e/16572958?goFrom=list

Tak je nacase omladit byl jsem ho dnes omrknout a nevypada zle KM sedej jen ty fejkova AMG kola na cinskejch gumach mi k tomu moc nesedej

Co ten bazar nezna to nekdo? Driv to prej bylo mega smelo dnes je to velke ja AAA vc. servisu benzinky atd .....

V tomhle bazaru kupoval auto tata. Byl tam s nasim automechanikem a po dvou letech to vypada jako ok nakup. Je to teda Fabia II v benzinu a tata jezdi malo, ale cena/stav auta byly slusny. 

Kolega tam jel az Blavy pro S80 D5 a zatim jsem ho skucet neslysel, ale o aute jsme dlouho nemluvili.

Odkaz ke komentáři

V AAA jsme koupili Toyotu velmi výhodně a v pohodě prověřené auto. Stejně tak mi tam ale nedávno nabízeli docela průserový bouraný Subaru, o kterém lhali jak když tiskne :-) Takže dobrého automechanika, ověřit vše u AD a mění co řešit...

Aha, teď čtu že se ptáš na Davocar, tak že omluva, jsem jantar a tam jsem auto nikdy nekupoval, takže nevím.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...