Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byla to Daytona coupe, 1972. Tak se mi trasly ruce, ze dalsi fotku nemam. Je sympaticke, ze majitel s tim skutecne jezdi. A jak nejsem fanda Ferrari tak tohle bych si tad poridil. Asi si vsadim Sportku :-)

• po měsících...
Odesláno

Nějak to tady nežije.

PS: Nevíte někdo, jak vyretušovat ty chlupy? Vypadá to hrozně... opice nosí pateky...  :lol2:

post-15353-0-97053400-1537191776_thumb.jpg

Odesláno

Jedině nechat si udělat u Rasti na míru řemínek z podobně chlupatýho zvířete... pak se to ztratí :D

Odesláno
  V 20. 9. 2018 v 8:12, Pjurcik napsal:

Chtel jsem tam i ruku manzelky ale pohled ?Ti asi neco spadlo na hlavu? byl celkem jasny...

jééé další opice s patekama :-D  Hele a máš to fakt nějak na fest :)

Odesláno
  V 20. 9. 2018 v 8:42, sashator napsal:

Mám to doma podobně :D ...hele a netáhnou tě? Na fotce to vypadá, že je máš dost utažený

Byl jsem po snidani :-) Ta fotka neskutecne klame, nosim je lehce (vejde se jeste malicek) volnejsi.

• po měsíci...
Odesláno
  V 17. 9. 2018 v 13:43, dan010 napsal:

Nějak to tady nežije.

PS: Nevíte někdo, jak vyretušovat ty chlupy? Vypadá to hrozně... opice nosí pateky...  :lol2:

S chlupama nepomuzu, ale rad Ti muzu vyretusovat ty PP, jestli ti nahodou vadi :) 

Odesláno
  V 9. 11. 2018 v 13:29, MaxT napsal:

Když je ten pátek.....

Tak ty jsou super!  :smile_anim: 

Když jsi sem kdysi dal Aquanauty, tak kolem nich byla hromada řečí a teď ticho po pěšině....

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nejak se bojim ze cim dele budu cekat tim bude Patek drazsi. Takze nasetrit na nej a koupit ho za nejaky mesis,rok asi nema smysl co kdyz jde cena jen nahoru a nahoru. :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...