Kev Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Dávat Panerai na úroveň Baume Mercier,to je trochu úlet ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jezis, dalsi chytrák je tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jezis, dalsi chytrák je tu.Dlouho to tu nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 To je stara pyramida, vytvorena jeste pred tim, nez si Panerai koupil nejakej Stallone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jo to určitě,že by byl Chopard,Chronoswiss,Eberhard nad to je taky blábol . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jo to určitě,že by byl Chopard,Chronoswiss,Eberhard nad to je taky blábol . Presne, to je úplná blbosť. Alebo ten Vacheron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutin Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Ale prdlacky. Paneraj si stejne nechava vsechno delat externe ne? Tak si zaslouzi byt pod festinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jasná páka Tutine - strouhaj to po škole děcka v Číně a invalidní důchodce Stallone pak na blbých evropanech vydělává majlant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 To sú polopravdy. Stallone nie je invalid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Ale prdlacky. Paneraj si stejne nechava vsechno delat externe ne? Tak si zaslouzi byt pod festinou Presne to je jeden z dôvodov, že nechcem Paneraj.Druhý je, že už ich mám doma tri. Upraveno 11. března 2016 uživatelem relativ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tahle pyramida se bude cyklicky vracet tak dlouho, domu si konečně neuděláme nějakou aktuální, ideálně před Vánoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Kde jsi tu pyramidu našel, prosím? Vypadá opravdu zajímavě. Já mám dvoje Panerai a jsem teď tak hrozně naštvaný, že je mám chuť prodat. Klidně i trochu pod cenou.. WatchDeluxe, kde jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tahle pyramida pochází snad ještě vod starýho Peroutky, aspoň Miloš to říkal tuhle v televizi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Hmmm... takže v každém Swiss vlákně bude kromě onanistického "jaké XYZ dnes máte na ruce" i místně příslušná "hodnotové pyramida" Co bude na špičce většiny z nich nepochybuju - akorát ilumináti budou tu svou muset navýšit o "božské oko" s nápisem Damasko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tak to já asi přeci jenom koupím ty Eberhardy, co se už asi dva roky nemůžou prodat.Téměř hh za 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 ta pyramida je celá špatně, není tam Festina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Za primkaře mám k té pyramidě taky námitky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tohle je nová pyramida na rok 2016. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Do háje... a Panerai jsou furt dole. Doufal jsem, že se šoupnou aspoň o patro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se