Daemonultimate Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Aha,tak to jo.Presne takhle bude vetsina potencialnich kupcu tutove premejslet.Neříkám, že většina, ale ptal ses mne, tak jsem Ti za sebe odpověděl. Mimo to nepotřebuješ většinu potenciálních kupců, potřebuješ toho jednoho co koupí a ten se najde a jestli ne, je opravdu něco špatně, ale to se zase dozvíš z komentů Ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Taky sem neco napisu, pac mam do riti diru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Rozmělnění této diskuse, které se snaží všem kdo si to sem přijdou přečíst podsunout že toužíme vytvářet 578 příspěvků dlouhá vlákna komentující cenu inzerovaných hodinek, je opravdu směšné. Proto jsem odkazoval na počátky tohoto vlákna, kde je možné se dočíst o čem vlastně je. Cenu jsme tady řešili až na posledním místě. Je až humorné jak se někteří snaží neustále vracet tuto debatu tam, kam nepatří. Až tak hysterický strach z volné diskuse jsem na svobodném fóru fakt nečekal. Je to zajímavý jev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Mimochodem, dovolte mi citovat na tomto místě původní klasiku z vlákna, na které jsem odkazoval, když už si ty výlevy o cenách ne a nedáte vymluvit: ,,U prodejních příspěvků je POVINNÉ uvádět cenu! Příspěvky typu "cena dohodou" a bez uvedené částky budou mazány. Vždy uveďte alespoň přibližnou sumu, za kterou chcete prodat a k ní např. dodatek "dohoda možná". Fórum neumožňuje aukce, takže uvádějte realistické ceny! Prodeje s úmyslně podhodnocenou nebo nadhodnocenou cenou, za účelem dražby budou bez předchozího upozornění mazány! Fórum neumožňuje aukce ani aukcím podobné prodeje." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Rozmělnění této diskuse, které se snaží všem kdo si to sem přijdou přečíst podsunout že toužíme vytvářet 578 příspěvků dlouhá vlákna komentující cenu inzerovaných hodinek, je opravdu směšné. Proto jsem - odkazoval na počátky tohoto vlákna, kde je možné se dočíst o čem vlastně je. Cenu jsme tady řešili až na posledním místě. Je až humorné jak se někteří snaží neustále vracet tuto debatu tam, kam nepatří. Až tak hysterický strach z volné diskuse jsem na svobodném fóru fakt nečekal. Je to zajímavý jev...Ja reagoval na Patrika,respektive na jeho nazor ke komentovani ceny,ne na tebe...A jeste te pozadam o jednu vec.Zamysli se nad tim,kolik % tvych prispevku(z tech 8 tisic) si venoval skutecne debate o hodinkach a kolik vzdychani,hekani,zahaneni dusnosti a infarktu,breceni a poucovani.Preci jen je to forum o hodinkach.Popremejslej nad tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Nepřijde vám ubohé, že jakmile někdo vyjádří opačný názor než "všemocná ruka trhu", tak se na něj sesypete a začněte mu intenzivně vysvětlovat že je debil, nesvéprávný, kazi.uk kšeftaření, komunista apod.? No panebože... von snad ten Patrik kope za cizí tým.Reaguji s velkým zpožděním, ale asi by tu mělo zaznít, že začátek vlákna se zase nesl v duchu myšlenky, že každý odpůrce diskuze v prodejních vláknech je v podstatě šmelinář a má co skrývat. V obou názorových táborech jsou zkrátka členové respektující názor protistrany i členové se sklonem k zjednodušování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ja reagoval na Patrika,respektive na jeho nazor ke komentovani ceny,ne na tebe...A jeste te pozadam o jednu vec.Zamysli se nad tim,kolik % tvych prispevku(z tech 8 tisic) si venoval skutecne debate o hodinkach a kolik vzdychani,hekani,zahaneni dusnosti a infarktu,breceni a poucovani.Preci jen je to forum o hodinkach.Popremejslej nad tim...Vím o tom rád pochválím kolegům pěkné hodinky. A teď si o tomhle můžeme dál povídat přes SZ, jestli potřebuješ, a toto vlákno můžeme nechat jeho účelu- to jest DEBATĚ O UMOŽNĚNÍ MOŽNOSTI SVOBODNÉ DISKUSE V INZERCI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 ja jen zopakuju, ze upozornovat na nepravosti je povoleno a straspol mi doted nebyl schopen a ochoten odpovedet na otazku, co jinyho chce vlastne komentovat. a jak jsem dale rekl, update pravidel profi je na dobre ceste, takze by se opakovane vydelku chtivi zodpovidali modum, inšaláh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 A já jen připomenu, že diskuse byla zpočátku novými pravidly podle některých moderátorů zakázána generálně a že někteří z nás za podobná upozornění získali bodíky. Straspol napsal mnohokrát přesně co si myslí a kdo chtěl a umí číst si to přečetl a pochopil. Nicméně podle Tvého příspěvku, kde říkáš k diskusi pod inzeráty .. nicmene za me, pokud komentare neUPnou inzerat a UPnout si ho muze jen zadavatel sam, proc ne. pokud se nastavi, ze tlacitko UP se objevi az po peti dnech, o to lip." My dva rozhodně nejsme ve sporu. Jen nechápu - když jsi v tomhle vláknu přede dvěma dny napsal toto- proč tvůj hlas dále leží pod volbou NE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Absurdnejsi prirovnani jsi uvest nemohl.Takovouhle picovinu jsem tady dlouho necetl.Fakt tohle myslis vazne?Nie . Vsetci sem furt nieco pisete, vyzivne vlakno jak hovado, tak som nechcel zostat pozadu, reku tiez nieco napisem. Nic lepsie mi nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 K neduhům stáří, postihujícím hlavně intelektuály, patří především dvě vady, komplementárně spojené. Je to: neschopnost udržet myšlenku a druhá vada: neschopnost myšlenku opustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Já mám pocit, že prodejní vlákno je v podstatě vyladěno k dokonalosti a že hlavně lidi mají konečně soudnost to zbytečně nekomentovat a hlavně spolknout závist ve smyslů "jé, ten to koupil za 550,- a prodává to za 599,-".Myslím, že tahle "výchova dívek v Čechách" je poměrně vhodná... Nechal bych to tedy jak je - věcné dotazy k zboží (pokud prodejce vyloženě neuvede, že si je nepřeje), varování před nefér nabídkou (fake, chybný / zavádějící popis atd.), info o poslané sz a pod.Ze strany prodejce pouze UP / info o konci prodeje, dle již zavedených pravidel. Souhlasím se zákazem prodeje za někoho. To je jasné obcházení pravidel. Buď to dotyčný prodá za sebe a přijme odpovědnost (byť zboží není jeho) nebo ať si second hand prodejce počká, až bude moci prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ja by som: 1) Uplne zrusil posuvanie inzeratov nahor, tzv "UPovanie",... sekcia hladat funguje dobre, takze co chces, to najdes hned aj ked je to trebars na 10. strane a aspon sa hned pozna lezak. 2) Zaviedol obmedzenie na zalozenie X predajnych inzeratov na clena a cas. Napr 1 inzerat za 15 dni. Kto chce predavat viac, nech si zaplati profi. 3) Komentare, akekolvek, jednoznacne povolit a nemazat (+vypnuty UP). Myslim ze pripadne "plevelne" prispevky v inzeratoch hodnotu inzeratu nijak zvlast neznizuju, skor ked uz tak znizuju hodnotu komentujucich. Pokial ide o "zlomyselne" komentare typu "kupil si pred mesiacom za X a teraz predavas za Y", tak plati v podstate to iste, co pre tie plevelne,... bud maju nieco do seba a budu pre pripadneho kupcu prinosom, alebo ak to budu len tlachy, tak si to svojpravny kupec (pripadne s pomocou ostatnych komentujucich, vratane predajcu) vyhodnoti po svojom. PS: kto v predajnom inzerate neznesie tlachy, vzdy moze ist na aukro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Nechal bych to tak,jak to je doposud. A dal bych to nepitval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ja by som: 1) Uplne zrusil posuvanie inzeratov nahor, tzv "UPovanie",... sekcia hladat funguje dobre, takze co chces, to najdes hned aj ked je to trebars na 10. strane a aspon sa hned pozna lezak. 2) Zaviedol obmedzenie na zalozenie X predajnych inzeratov na clena a cas. Napr 1 inzerat za 15 dni. Kto chce predavat viac, nech si zaplati profi. 3) Komentare, akekolvek, jednoznacne povolit a nemazat (+vypnuty UP). Myslim ze pripadne "plevelne" prispevky v inzeratoch hodnotu inzeratu nijak zvlast neznizuju, skor ked uz tak znizuju hodnotu komentujucich. Pokial ide o "zlomyselne" komentare typu "kupil si pred mesiacom za X a teraz predavas za Y", tak plati v podstate to iste, co pre tie plevelne,... bud maju nieco do seba a budu pre pripadneho kupcu prinosom, alebo ak to budu len tlachy, tak si to svojpravny kupec (pripadne s pomocou ostatnych komentujucich, vratane predajcu) vyhodnoti po svojom. PS: kto v predajnom inzerate neznesie tlachy, vzdy moze ist na aukro.1) Nesouhlas. Jak psal tusim Sibir, dnes mas pres deset inzeratu denne. Hodinky nemusi byt lezak, aby za tri dny byly na ikste strance.2) Nesouhlas. Do CR jedu jednou za rok a chci treba prodat hned troje hodinky, at mam strelivo a prostor na dalsi. Nemam cas cekat 15 dni.Mne prijde, ze soucasny stav vazne funguje, tak nevidim duvod menit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 podla mna kazdy kto by chcel predat hodinky, by mal najprv napisat kratku foto-recenziu predmetnych hodiniek do http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/55-pochlubte-se-nov%C3%BDmi-p%C5%99%C3%ADr%C5%AFstky/. (strucny popis zakladnych parametrov, vlastne dojmy, 4 fotky) Do inzeratu by sa vzdy vkladal odkaz na recezcne/chlubici sa vlakno, v ktorom by sa mohlo veselo diskutovat. Inzerat by casom pominul ale recenzie by ostavali. Uplatnoval by som to u vsetkych clenov aj u profi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Perla jako vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 No jo, a hází je sviním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Máte štěstí, že jdu zrovna kolem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ked sa zamyslis ak to dokazes. Tak to ma hlavu a patu. Len je potrebne sa odprostit od toho, ze s tym prisiel People. Ak mas 50 prispevkov a pol roka odkrutenych, tak mas vystarane na cely zivot. Nemusis ani prd. Mozes kecat len do zabavnych vlakien. Tak to by bol kazdy clen donuteny aspon raz cas tvorit hodinkovy prinosny obsah. Tento system by zaa) zvysil kvalitu inzeratov a sancu predajab. generoval hodinkovy obsahc) zťažil predaj multi predavacomd) vyriesil diskusie v inzeratoche) zmiernil vykyvy chronobundusu. Myslim to vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.