Leviathann Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Mám ze sebe hodně špatnej pocit. Sem se nějak náhodou ocitl na stránkách levýho Primu a.... nikdy bych to nepřiznal, ale už je to tak. Ty jejich pilotky, s tím šedivým ciferníkem, prostě se mi líběj. Preventivně jsem si hned vrazil jednu facku, ale opravdu nespím, není to noční můra, je to fakt. Budu se muset asi dát léčit.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Leviathann, on 19 Zář 2018 - 09:45, said:na stránkách levýho Primu a....Myslíš ty stránmky prim originál? No a model myslíš Pilot Automatic A?No nebejt trapně provedenýho názvu Pilot (proč tak velký a sklonoměr v O?) a nesmyslnýho P na sekundovce (kolik maj log?), tak za tu cenu jsou z fotek cajk.Chtělo by to ale mít v ruce, to pouzdro nevypadá z boku top zpracovaný: https://eshop.prim-hodinky.cz/detail/alias/25475 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 preco su to hodinky ako kazde ine. nic im nechyba. a davam tomu tak rok a ludia ich brat ako tie prave, a to hlavne vdaka ich cene. este aj to logo maju ako povodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Jo, myslím tyhle. Ten zavináč na vteřinovce je úlet, ale jinak kompozičně jako hodinky "na lítačku" bez vyšších ambicí... prostě se mi líbí. A to mě děsí, protože se ve svém okolí snažím působit osvětově a pomalu mi dochází argumenty, proč ne MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Vic mi tedy vadi to divne vyvedene slovo - pilot nez to p na vterinovce, ale jinak dobry, nebo spis- proc ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 (upraveno) Třeba jsou to hodinky, které byly vyrobeny jako pocta všem z klanu Pilotů. Nejlepší z tohoto klanu byl Patejl (viz Divocí a zlí). Piloooooot :-) Upraveno 19. září 2018 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Třeba jsou to hodinky, které byly vyrobeny jako pocta všem z klanu Pilotů. Nejlepší z tohoto klanu byl Patejl (viz Divocí a zlí). Piloooooot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Tak to je hodně ostrá klasika. Moje studentské léta... A kdo zjistí, zda Mistr Kulhánek nosí Prim, má u mě drobné nepodstatné plus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Na primky to nevidím. Vypadá do na nějaké ručičkový digitálky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 8215, zavináč, no tvl, takové lepší Pobědy v automatu, tak akorát pro Bigglese od Velbloudích stíhaček... . Za tu cenu pro nenáročné zákazníky, co překousnou tu příšernost s pilotem a L29. Podzvukový stroj, to na ty MPM docela sedí. Jsou to hodinky bez větších ambicí, ale někde se začít dá - nebo spíše musí. Je to to věc přístupu a financí, nic víc. Kdo to koupí ať to sem pořádně nafotí. i vnitřek. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 pravý/levý, hodinky versus budíky, třeba Q, kdo má chuť ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 len tak pre info: https://www.barumhra.sk/prices/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Levý Prim Traktory se strojky Myiota kvarc za solidní cenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 No a vypadaji jako klasicke Primky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Tak v tomhle teda Traktory moc nevidim. A premyslim, jestli 6k za levou Prim baterku mi neprijde dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Tak jasne, ze Traktory ne, ale treba tyhle hranace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Viac v tom vidím letecké Longines nez Traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Si je někdo kupte, a dejte sem živé fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Tak jasne, ze Traktory ne, ale treba tyhle hranace... ony aj su uvadzane ako nove Prim TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Kupce si raději mechanické seika s automatem a uděláte 100x lépe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se