Přejít na obsah

Pravej Prim vs. levej Prim

Doporučené příspěvky

Mám ze sebe hodně špatnej pocit. Sem se nějak náhodou ocitl na stránkách levýho Primu a.... nikdy bych to nepřiznal, ale už je to tak. Ty jejich pilotky, s tím šedivým ciferníkem, prostě se mi líběj. Preventivně jsem si hned vrazil jednu facku, ale opravdu nespím, není to noční můra, je to fakt. Budu se muset asi dát léčit....

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Leviathann, on 19 Zář 2018 - 09:45, said:

na stránkách levýho Primu a....

Myslíš ty stránmky prim originál? :D

No a model myslíš Pilot Automatic A?

No nebejt trapně provedenýho názvu Pilot (proč tak velký a sklonoměr v O?) a nesmyslnýho P na sekundovce (kolik maj log?), tak za tu cenu jsou z fotek cajk.

Chtělo by to ale mít v ruce, to pouzdro nevypadá z boku top zpracovaný: https://eshop.prim-hodinky.cz/detail/alias/25475

Odkaz ke komentáři

Jo, myslím tyhle. Ten zavináč na vteřinovce je úlet, ale jinak kompozičně jako hodinky "na lítačku" bez vyšších ambicí... prostě se mi líbí. A to mě děsí, protože se ve svém okolí snažím působit osvětově a pomalu mi dochází argumenty, proč ne MPM.

Odkaz ke komentáři

Třeba jsou to hodinky, které byly vyrobeny jako pocta všem z klanu Pilotů. Nejlepší z tohoto klanu byl Patejl (viz Divocí a zlí). Piloooooot :-)

Upraveno uživatelem (z)denny
Odkaz ke komentáři

Na primky to nevidím. Vypadá do na nějaké ručičkový digitálky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

8215, zavináč, no tvl, takové lepší Pobědy v automatu, tak akorát pro Bigglese od Velbloudích stíhaček...  . Za tu cenu pro nenáročné zákazníky, co překousnou tu příšernost s pilotem a L29. Podzvukový stroj, to na ty MPM docela sedí.  :photo: Jsou to hodinky bez větších ambicí, ale někde se začít dá - nebo spíše musí. Je to to věc přístupu a financí, nic víc. Kdo to koupí ať to sem pořádně nafotí. i vnitřek. 

**

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Levý Prim Traktory se strojky Myiota kvarc za solidní cenu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...