wizard-ov Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 DW Guardian je malý... Tomas chtěl něco na střelnici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 protože má závit na hlavni, tak bude s vhodným příslušenstvím bavit i Tebe - vhodné příslušenství je cesta do pekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 A co je na ní tak zajímavého ? Nikdy jsem o ní dřív ani neslyšel nikoho mluvit.Lehká,přesná,dobře se drží,ovládací prvky pěkně v dosahuV Čechách se nemluví o spoustě zbraní,je to škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Ta Ciza neni zla, kor kdyz je lehce upravena. Ale porad si myslim, ze na strelnici ti lepsi sluzbu udela 1911, kde jde bez vetsich problemu dostat spoust na 1.5kg, ma kratky reset a je bodova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 vhodné příslušenství je cesta do peklaAsi tak... ideální by bylo, kdyby člověka během kurzu před ZP nechali párkrát vystřelit dávkou a párkrát si bouchnout s tlumičem a je to. Zvědavost je ukojena a může se zase s klidným svědomím střílet v semi. BTW Dan Wesson už normálně funguje po tom požáru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 protože má závit na hlavni, tak bude s vhodným příslušenstvím bavit i Tebe - vhodné příslušenství je cesta do peklaPro blbce určitě, ale ten se tam dostane i s prakem. Normální, myslící člověk si jenom udělá radost. Je ale fakt, že se to u nás nesmí, byť pro to podle mě není žádný racionální důvod. Vše je na rozhodnutí každého soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 hele, kdyby jste si chtěli jen udělat radost, tak mi napište a já vás nechám střelit dávkou i s tlumičem, protože na to mám papíry ale kutit doma něco, za co se můžu dostat před soud je zbytečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Asi tak... ideální by bylo, kdyby člověka během kurzu před ZP nechali párkrát vystřelit dávkou a párkrát si bouchnout s tlumičem a je to. Zvědavost je ukojena a může se zase s klidným svědomím střílet v semi. BTW Dan Wesson už normálně funguje po tom požáru ?jojo,už druhý rok v novémhttp://forums.1911forum.com/showthread.php?t=414988 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 hele, kdyby jste si chtěli jen udělat radost, tak mi napište a já vás nechám střelit dávkou i s tlumičem, protože na to mám papíry ale kutit doma něco, za co se můžu dostat před soud je zbytečné Že je to hezkej pocit tou dávkou? Kolega se mi vždycky směmje, že se u toho připitoměle usmívám. Pak si spočítám kolik to sežralo a je po usmívání. S tlumičem se mi to ještě nepoštěstilo.Tak to jsi měl štěstí, já dostal vyjímku na samopal a paradoxně když jsem žádal o druhou, aby jsem si k němu koupil cvičnou hlaveň, tak mi to zamítli.Jen pro úplnost, nic ve zlým, ale myslím že zastřílet nás oficiálně ze zbraně kat. A taky nechat nemůžeš. Ale je to určitě menší malér než mít doma tlumič načerno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Asi tak... ideální by bylo, kdyby člověka během kurzu před ZP nechali párkrát vystřelit dávkou a párkrát si bouchnout s tlumičem a je to. Zvědavost je ukojena a může se zase s klidným svědomím střílet v semi. Jo přesně tak. Zakázané ovoce ..... Upraveno 14. října 2014 uživatelem FanThomino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Dávka je taková pro srandu dobrá, ale praktické použití pro civila asi malé. Tlumič je naproti tomu navýsost praktická věc, hlavně pro lovce, ale i pro jiné střelce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Dávkou vás zastřílet nechat můžu, protože mám licenci a střelnice je taky schválená. Jen to leze do peněz, když si naplníte buben do Thopsona a pak trrt 50x8Kč za pár vteřin pryč. Tlumič je zajímavá věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Dávka je taková pro srandu dobrá, ale praktické použití pro civila asi malé. Tlumič je naproti tomu navýsost praktická věc, hlavně pro lovce, ale i pro jiné střelce.Ono se to tak nějak všechno zbytečně hrotí. Dávka z ruky stejně nemá valnej smysl ani pro armádu. Střílejí ve špičce po třech ranách a magor co trochu umí mířit napáchá na ulici větší paseku se semi kvérem. Stejně jako se bez opodstatnění zakazují laserový zaměřovače. Na druhou stranu můžeme být rádi, že je to alespoň takhle, až se toho chopí nějakej populistickej pitomec, zbydou nám jenom špuntovky. Pak si s ní děti na hřišti něco zraní a zakážou i ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Dávkou vás zastřílet nechat můžu, protože mám licenci a střelnice je taky schválená. Jen to leze do peněz, když si naplníte buben do Thopsona a pak trrt 50x8Kč za pár vteřin pryč. Tlumič je zajímavá věc Jó licence, to je jinej level. Nepokrytě závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Dávkou vás zastřílet nechat můžu, protože mám licenci a střelnice je taky schválená. Jen to leze do peněz, když si naplníte buben do Thopsona a pak trrt 50x8Kč za pár vteřin pryč. Tlumič je zajímavá věc Myslím si, že 400,- CZK za možnost si picnout z takové legendy je naprosto v cajku cena :-) To bude víc stát půjčení obleku, klobouku a doutníku, aby to mělo trochu styl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Chtěl jsem se zeptat, jakou byste doporučili první zbraň ? -střílím tak 500 nábojů měsíčně-nechci Glock-nošení jen vyjímečně-ráže nejspíš 9 mm Rozpočet tak do 35 CZK Napadají mě CZ 75 Shadow Orange, Beretta 92 FS Inox a HK USP Byly by nějaké rady, doporučení ? Za sebe Berettu - mám už hrozně let právě 92 FS Inox a nevím, co je závada. Díky "inoxu" se strašně snadno čistí - každá špína je hned vidět... A líbí se mi. Dá se do toho nacpat zásobník z jihoafrického Vectora, který má kapacitu 19, takže dokonalá zbraň pro jakýkoli účel, včetně sportovních.Systém uzamykání hlavně mi taky přijde jako z povahy přesnější než u ustatních, kterým poklesne zadní část hlavně. Tady uzamknutí obstarává nesmrtelnej "trojúhelníček" a hlaveň je furt ve stejný ose. CZ mi přijde jako Oktávka. Prima, funguje, spousta dílů, rozumí tomu každej a nikdo a má to každej druhej.USPčko je už moc velký hranatý hovado.Beretta je prostě nejelegantnější.. Jedna asi ze tří věcí, které se italům povedly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Beretta 92 je skvělá a na mířenku velice schopná. Ale nevím jestli to tu padlo nebo ne, ale co taková P226? Střílel jsem z klasiky která byla bez úprav a i přesto že mám ruce celkem levý jsem byl mimořádně přesnej. A nějáká podobná varianta jako toto by mohla být na střelnici skvěláhttp://www.strelectvi.cz/forum/prodam-sig-sauer-sl-sport-t31805.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Kámoš má taky Berettu, chválí si ji a je spokojen. Já s ní ale nejsem schopen nastřílet - uznávám že je to mými prackami. A přijde mi bachratější než CZ75. Uznávám, že systém zamykání je fakt vychytaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Ještě k těm pouzdrům, já už cca 9 let nosím bodyguard a jsem velice spokojenhttp://www.kmsaddlery.cz/ Jinak Beretta byla taky moje vysněná zbraň, nakonec jsem ji nepořídil. Jedinou výhradu bych dneska měl k té pojistce na závěru, přesně v místě, kde se to uchopuje, ale některé 92 to mají dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Ještě k těm pouzdrům, já už cca 9 let nosím bodyguard a jsem velice spokojenhttp://www.kmsaddlery.cz/ Jinak Beretta byla taky moje vysněná zbraň, nakonec jsem ji nepořídil. Jedinou výhradu bych dneska měl k té pojistce na závěru, přesně v místě, kde se to uchopuje, ale některé 92 to mají dole.Jojo, u FS to není pojistka, ale pojistka s vypouštěním kohoutu a je tam fakt dost blbě, když je člověk zvyklej tahat závěr zezadu (kde koneckonců má i Beretta zdrsnění).Je to proto, že se u ní předpokládá, že člověk dá náboj do komory a rovnou vypusí kohout a zajistí a takhle strčí do futrálu - pak je to perfektní. Ale pro nabití a okamžitou střelbu to moc není - já se naučil v těhdle případech vzít závěr palcem a ukazovákem těsně za ústím hlavně - ruka pak hned sklouzne přesně na druhou ruku a nehrozí náhodné vypuštění. Pak mají snad nějakou verzi, která má doopravdy jen pojistku a je pod závěrem - Taurus mimochodem vyráběl v té jejich koupené fabrice právě tuhle verzi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se