Wanderer Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 http://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/nejen-sileny-strelec-ale-take-policie-ma-na-rukou-krev
Jeremy Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 http://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/nejen-sileny-strelec-ale-take-policie-ma-na-rukou-krev Ta baba mi mluví z duše..
MJ. Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 (upraveno) http://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/nejen-sileny-strelec-ale-take-policie-ma-na-rukou-krevbod 4 mě pobavil :-) některý ty články mi tam přijdou trochu bulvárníhttp://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/nove-bezpecnostni-riziko-media-ktera-nam-zamlcuji-pravdu-o-hrozbach-islamismu Upraveno 26. února 2015 uživatelem MJ.
Micey Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Hohó, sice nevim jak todle myslí, ale asi to začnu používat."Mám plné právo i kompetenci chtít po vás, abyste se neposírali."
straspol Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Ta baba mi mluví z duše..Mně taky- jestli ono to nebude tím, že má pravdu...
Tomas_2002 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Ve Francii se proti ozbrojeným teroristům vyřítil neozbrojený arabáš ve službách policie a u nás to dva ozborojení příslušníci proti jednomu zmatenému důchodci odpískají. To je bordel
Papaya Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 (upraveno) V zakone 119/2002 se mimo jine pise a to konkretne paragr.76a odst.5 pism.b...drzitel zbroj. prukazu B az E se dopusti prestupku...nosí zbraň nebo manipuluje se zbraní na veřejnosti nebo na místě veřejnosti přístupném, přestože je jeho schopnost k této činnosti snížena požitím alkoholických nápojů anebo jiných návykových látek, léků nebo v důsledku nemoci. Ted je otazka, jak se bude posuzovat snizena schopnost, nebot tento zakon zadnou minimalni hranici promile alkohol v krvi nepripousti. Pokud je nejaka provadeci vyhlaska,necht me nekdodoplni. Naproti tomu spravni organ v prestupkovem rizeni automaticky zastavi rizeni pri podezreni ze dotycny ridil pod vlivem a to pokud je hranice tusim pod 0.25? alkoholu v krvi za splneni podminky, ze dotycny prohlasi, ze zadny alkohol pred jizdou nepozil. Je totiz nejaka vyhlaska min. zdravot. nebo neco obdobneho,co pocita s prirozenou hranici alkoholu, ktera se v krvi muze vyskytovat. Da se tedy predpokladat, ze pokud zadna vyhlaska toto neupravuje, mela by nastoupit analogie, napr. subsidiarne prave se zakonem 361/2000 samozrejme ve prospech pachatele.Kolik z vas si da male pivko k obedu a za 30-45 min pak ridi auto. S tou pistoli mi to prijde stejne.Toť muj nazor.Jeste edit.protoze mam zbrojak, nosim s sebou pistoli temer vsude a to mozna i nekam, kde uz to smrdi prestupkem. Vychazim z toho, ze jednak stesti preje pripravenym a take z toho, ze porad se jedn jen o prestupek( pokud mam treba zbran na spolecenske akci nebo tam, kde to zakon vyklada) na druhou stranu pokud zbran pouziji v NO a soud mi prisveti, nikdo prestupek resit nebude. Upraveno 26. února 2015 uživatelem Papaya
JMB Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Papaya: Tahle nejasná definice byla vysvětlena ministerstvem vnitra, které je povolané k tomu aby vysvětlovalo zákon - když máš zbraň, tak prostě musíš mít 0 alkoholu, hádat se o tom, do jaké míry je tvoje schopnost snížena nebo ne, na to se nehraje. Jedno pivko k obědu se dá řešit tak, že si předtím zbraň vybiješ a hodíš si jí do aktovky nebo do kufříku, pak je v režimu držení a je to v pohodě. Jen se pak člověk nesmí zpít pod obraz, aby jí v hospodě nezapomněl.
Papaya Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Diky za vysvetleni. Ja jsem to treba nevedel.
wizard-ov Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 No jo, ale když si zbraň vybiješ, tak je ti k hownu, ne ?
Honza.manta Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 No jo, ale když si zbraň vybiješ, tak je ti k hownu, ne ? Naopak, pak aby jsi se bál, jestli někde tu tašku nenecháš nebo aby ti ji někdo neukradl - to by byl taky přestupek. Proto když předpokládám, že bych se něčeho mohl napít - a to v hospodě hrozí vždycky - tak ji sebou prostě netahám. Ono já ji nenosím téměř nikdy, neboť je stejně k ničemu - kolik z nás by skutečně bylo schopno vystřelit na člověka? Potom je lepší s ní chodit jen na střelnici.
Jeremy Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Já si kvér beru jen, když jdem někam s dětma, kde budou cizí lidi, nebo čoklové. Jinak riziko Uherskýho Brodu považuju při celý tý hrůze za tak malý, že mně osobně nevyvažuje denní nepohodlí s půl kilem navíc.
MJ. Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 tak už se ví kdo za to může... doktor. měli by ho popravit
kuncák7 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Naopak, pak aby jsi se bál, jestli někde tu tašku nenecháš nebo aby ti ji někdo neukradl - to by byl taky přestupek. Proto když předpokládám, že bych se něčeho mohl napít - a to v hospodě hrozí vždycky - tak ji sebou prostě netahám. Ono já ji nenosím téměř nikdy, neboť je stejně k ničemu - kolik z nás by skutečně bylo schopno vystřelit na člověka? Potom je lepší s ní chodit jen na střelnici.S tímhle souhlasím- vyřádím se na střelnici. A navíc, jak by to vypadalo, kdybych při své práci vedl rozhovor s klientem a pod paží měl kvér? I když už do mě bylo v práci pícháno holí, vyhrožováno likvidací a i jsem byl napadenej, přesto si to neumím ani představit.
straspol Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 S tímhle souhlasím- vyřádím se na střelnici. A navíc, jak by to vypadalo, kdybych při své práci vedl rozhovor s klientem a pod paží měl kvér? I když už do mě bylo v práci pícháno holí, vyhrožováno likvidací a i jsem byl napadenej, přesto si to neumím ani představit.Nedokážu si představit, že bych dokázal zareagovat včas. Sám zbraň nosím spíš málokdy. Ale pokud bychom se já nebo moji blízcí dostali do situace kdy bych měl pro záchranu na někoho vystřelit, a dostal bych tu šanci, neváhal bych. To mám vnitřně vyřešené předem.
kuncák7 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Nedokážu si představit, že bych dokázal zareagovat včas. Sám zbraň nosím spíš málokdy. Ale pokud bychom se já nebo moji blízcí dostali do situace kdy bych měl pro záchranu na někoho vystřelit, a dostal bych tu šanci, neváhal bych. To mám vnitřně vyřešené předem.To se přiznám ti závidím, já bych např. u dětí měl asi spíš "ochraňovatelskej pud" zakrývat je tělem a ne tasit ( vyzkoušeno při napadení psem, že jsem tak reagoval ) v obavě, že by se mohlo něco stát. Zbraní mám víc, ale prostě je ven, mezi lidi nenosím ( ani do hospody, ač jsem naprostej abstinent ), asi mám zábrany a zatím ani Brod je nezměnil ( bojím se prostě toho, že nějakej horlivej amatér se bude chlubit, a... ).
JMB Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 tak už se ví kdo za to může... doktor. měli by ho popravit Nebo i starosta, protože pokud je někdo ve městě neustále řešený za přestupky proti občanskému soužití, tak měli poslat podnět na policii, s tím, že osoba ztratila spolehlivost. Ten systém ty možnosti má, jen s nimi neumí příslušní lidi zacházet.
MJ. Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Nebo i starosta, protože pokud je někdo ve městě neustále řešený za přestupky proti občanskému soužití, tak měli poslat podnět na policii,To by asi ale neměl řešit starosta ne? To měla řešit policie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se