Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kolegové, je vůbec reálné uvažovat o skrytém nošení zbraně, pokud nosím oblečení dost namíru? Nenosím nic volného, spíš košile.

Při trošce dobré vůle by se dost skrytě nechalo nosit todle. Ale bacha, je to kategorie A.

post-13313-0-54958100-1449067538_thumb.jpg

Odesláno

Mám opasek tady od Zrna. Krásnej, koženej, tlustej a pevnej. Na střelnici chodím ale v džínách a ne jak někteří úchylové co vypadají, že ze střelnice jedou rovnou do Bagdádu .. 

A co střílíš, když se nepřevlíkáš? Nic ve zlým, ale kdybych si vzal když jdu na střelnici džíny, tak je ještě ten samej den můžu vyhodit. A to se mi nechce, páč je většinou nekupuju u rákosek. Vyšlo by to dráž, než samotný střelivo. Ale jestli stojíš a boucháš desítky a neválíš se v bahně, tak to je potom jasný.   

Odesláno

Jak pise Cyril, rad bych driloval postupy, ktere mi mohou alespon castecne pomoct pri realne hrozbe. Strelba ve stoje z boxu je fajn jako sportovni cinnost, ale ve skutecnosti to moc nepomuze, i kdyz je pravda, ze na vetsine strelnic to mozne neni pokud tam clovek neni zrovna sam. Ale kdyby muselo dojit na pouziti zbrane pro obranu, tak si lze obhajit pouze vystrel na kontaktni vzdalenost nebo se pletu?

Odesláno (upraveno)

Kolegové, je vůbec reálné uvažovat o skrytém nošení zbraně, pokud nosím oblečení dost namíru? Nenosím nic volného, spíš košile.

Je to sice pro ženské, ale má to dobře zmáknuté. Tak jen pro inspiraci.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

Tak třeba Glock 42/43 jen s klipem bys schoval určitě.

Odesláno

Jak pise Cyril, rad bych driloval postupy, ktere mi mohou alespon castecne pomoct pri realne hrozbe. Strelba ve stoje z boxu je fajn jako sportovni cinnost, ale ve skutecnosti to moc nepomuze, i kdyz je pravda, ze na vetsine strelnic to mozne neni pokud tam clovek neni zrovna sam. Ale kdyby muselo dojit na pouziti zbrane pro obranu, tak si lze obhajit pouze vystrel na kontaktni vzdalenost nebo se pletu?

Když jsme byli na výcviku u Aegis teamu, tak se tam zkoušely různé modelové situace. Nicméně zkoušet to běžně na střelnici tak bys vypadal asi jako blázen :-)

Odesláno

Když jsme byli na výcviku u Aegis teamu, tak se tam zkoušely různé modelové situace. Nicméně zkoušet to běžně na střelnici tak bys vypadal asi jako blázen :-)

Nic jinyho, nez jak rikas "modelovy situace" necvicim. Na terc ve stoje si obcas prsknu na rozcviceni po delsi pauze, abych instruktorovi predvedl, jak jsem to zase krasne vsechno zapomnel, ale v dzinach jsem strilel naposledy na tri spejle nekde na pouti. Ale nestrilim soutezne..... na desitky nebo jak to je. To bude mozna ten rozdil mezi nami dvema. Chodim na strelnici, kde se nic jinyho nez combat netrenuje. Mam osobniho trenera a na plac jdu vzdycky sam. Zatim to jej i me bavi. :-)

Odesláno (upraveno)

No ja prave byl taky na vycviku, kde jsme tyhle situace nacvicovali a rad bych v tom pokracoval. Na normalni strelnici, kde clovek neni sam, by to asi videli neradi, ze tam skenuju okoli apod.

Upraveno uživatelem Rampelnik
Odesláno

No vidíte - a právě kvůli podobnému druhu střeleb jsme si udělali vlastní střelnici... Kryty, různé terče, neterče, tma, střelba z plochy...

Návštěvník YPO
Odesláno

asi to sem moc nepatří, ale nutně jsem si potřeboval udělat radost něčím, co někdo vyrobil rukama - uš se těším :D

Odesláno

asi to sem moc nepatří, ale nutně jsem si potřeboval udělat radost něčím, co někdo vyrobil rukama - uš se těším :D

Proč by to sem nepatřilo? Vypadá to jako pistol, tak proč ne? To je funkční? Jestli jo, tak o to víc. Pěkný!

Jinak pánové...jaký byste doporučili revolver v ráži 9mm Luger? Něco takového mi ještě chybí. Asi prcka do kapsy, nejlíp se skrytým kohoutem. 

Za případný rady dík.   

Odesláno

Pěkná, něco podobného jsem si taky vlastnoručně vyrobil...

Návštěvník YPO
Odesláno

Proč by to sem nepatřilo? Vypadá to jako pistol, tak proč ne? To je funkční? Jestli jo, tak o to víc. Pěkný!

Jinak pánové...jaký byste doporučili revolver v ráži 9mm Luger? Něco takového mi ještě chybí. Asi prcka do kapsy, nejlíp se skrytým kohoutem. 

Za případný rady dík.   

sem myslel, že se tu prezentují jenom tovární výlisky :)

střílet by to mělo, ale zatím je to panna, příležitostně to vyzkouším

Odesláno

Resi se tady i nejruznejsi pouzdra pro skryte noseni. Problem nastava, kdyz nekdo nosi relativne upnute obleceni nebo zakasanou kosili a nemuze si dovolit chodit ve volnych vecech. Ja to resil zakazkovym kydexem od RH, kde uchyceni spony umoznuje zakasat kosili a zbran schovat. Pokud by slo o mensi model nez G19 a pouzdro by bylo bez sweatguardu, dovedu si predstavit i moznost appendix carry.

post-25607-1449149159,26.jpgpost-25607-1449149170,52.jpg

Odesláno

...jaký byste doporučili revolver v ráži 9mm Luger? ...

Tak tuhle exotiku snad krome Alfy delal jeste Ruger (mam dojem, nechce se mi to googlit) a nejake zasadni uspechy to nemelo...

Kdyz uz neco kompromisniho, asi bych kouknul na nejaky .357 a v ramci uspor strilel .38 S, treba vlastni laborace, akorat bacha na WC kule...

Ale kazdemu co jeho jest ;-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...