lazy Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Asi mám stupidní dotaz, ale dělají v tom něco evropské zbrojovky? Neustále posloucháme, že různí lobbisté formují toto a toto, jen v ČR jsou statisíce zbraní a prodává se jich stále víc, ale v této oblasti oficiálně ticho. Je tu někdo, kdo by reálně odpověděl něco pozitivního? Negativních zpráv z pohledu držitele zbraní máme dost.
Harry Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Zbrojovkám jsme v celku ukradení, oni spoléhají na státní zakázky pro ozbrojené složky. To není jako v americe, kdy je civilní trh pro zbrojovky významný. V evropě na to výrobci kašlou... Oni nás mají neuvěřitelně na háku...
Lalla Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 No uvidíme po referendu v británii, jak moc je ten vlak rozjetý k nezastavení. Sent from my iPhone using TapatalkAno uvidíme, ale já jsem realista, víme jak se rozhodujou volby, referenda atd. (a vůbec nevadí, že je to v anglii) a kdyby náhodou tak se to bude opakovat pro nějakou chybu. Kéž by se zastavil.
Lalla Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Ano, zbrojovkám a muničkám to tolik neublíží, ty maj odbyt ve světě, ale odnesou to překupníci (ZS) asi největší, a většina soukromníků se zbraněmi, pár myslivců je nezachrání.
Micey Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Panove existuje nejakej vyhledavac kratkejch (klidne i dlouhejch:)) zbrani dle parametru? Jakoze chci 9mm full size, ne plastak, s vnejsim kohoutem pod 1000k USD, coz tam zadam a neco to vyplivne? Jinak dik Harrymu za perfekt pripravu. Upraveno 14. června 2016 uživatelem Micey
Jeremy Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Jasne - vsechno ti vyplivne Berettu 92
Tomas_2002 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Panove existuje nejakej vyhledavac kratkejch (klidne i dlouhejch:)) zbrani dle parametru? Jakoze chci 9mm full size, ne plastak, s vnejsim kohoutem pod 1000k USD, coz tam zadam a neco to vyplivne?Jinak dik Harrymu za perfekt pripravu. Jasně. Pro socky CZ-75, pro pozéry Beretta 92 a pro fajnšmekry Sig Sauer P226 Bože teď jsem toho Siga 226 zas držel v prackách u Řeháka.....to je prostě boží zbraň.
Tomas_2002 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Ještě na to nejsi nejhůř, já mám CZ-75
Micey Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Jo, tydle tri znam (teoreticky:)), ale furt mam dojem, ze mi neco unika. Upraveno 14. června 2016 uživatelem Micey
dlubix Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Jo, tydle tri znam (teoreticky:)), ale furt mam dojem, ze mi neco unika.Glock vole
Micey Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Kdyz ja si tech polymeru uziju dost v praci..
Tomas_2002 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Je to blbý, ale pro chudáky vždycky zůstane jen CZ nebo Glock. Můžeš vymýšlet co chceš, experimentovat, nadávat, zkoušet, reklamovat, kupovat a prodávat, ale nakonec skončíš u jedné z těchto dvou značek :-)
Duke650 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Co třeba něco od Tanfogliohttp://tanfoglio.it/uploads/docs/2015retailpricelist.pdfhttp://tanfoglio.it/pdf/catalogo.pdf
Ivan Lelák Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Kdyby se dala sehnat, doporučuju S&W 5906. Nikdy nepřestanu litovat, že jsem ji prodal, provázela mne mnoho let mého IPSC střílení, desítky tisíc výstřelů bez závady...
DavidLC Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Je to blbý, ale pro chudáky vždycky zůstane jen CZ nebo Glock. Můžeš vymýšlet co chceš, experimentovat, nadávat, zkoušet, reklamovat, kupovat a prodávat, ale nakonec skončíš u jedné z těchto dvou značek :-)Takhle přesně jsem dopadl....(CZ85, G19, G42)
ggrand Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Je to blbý, ale pro chudáky vždycky zůstane jen CZ nebo Glock. Můžeš vymýšlet co chceš, experimentovat, nadávat, zkoušet, reklamovat, kupovat a prodávat, ale nakonec skončíš u jedné z těchto dvou značek :-)Jsou pak tragédi, co začnou s Glockem, projdou kde čím, aby pak zase skončili s géčkem
dlubix Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Je to blbý, ale pro chudáky vždycky zůstane jen CZ nebo Glock. Můžeš vymýšlet co chceš, experimentovat, nadávat, zkoušet, reklamovat, kupovat a prodávat, ale nakonec skončíš u jedné z těchto dvou značek :-)Prrrrrrdlajs. Mam novej Grand Power. Sice sel teda hned na reklamaci, ale urcite to bude dobra pistole Upraveno 14. června 2016 uživatelem dlubix
Tomas_2002 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Takhle přesně jsem dopadl....(CZ85, G19, G42) Já taky CZ75 Shadow, G19, G43 Prrrrrrdlajs. Mam novej Grand Power. Sice sel teda hned na reklamaci, ale urcite to bude dobra pistole Když jsem byl na výcviku po zkouškách, tak se tam jediná GP rozpadla uživateli v ruce. Ne, díky
Kairos Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Jo, tydle tri znam (teoreticky:)), ale furt mam dojem, ze mi neco unika.ano, vsechny 1911
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se