Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi mám stupidní dotaz, ale dělají v tom něco evropské zbrojovky? Neustále posloucháme, že různí lobbisté formují toto a toto, jen v ČR jsou statisíce zbraní a prodává se jich stále víc, ale v této oblasti oficiálně ticho. Je tu někdo, kdo by reálně odpověděl něco pozitivního? Negativních zpráv z pohledu držitele zbraní máme dost.

Odesláno

Zbrojovkám jsme v celku ukradení, oni spoléhají na státní zakázky pro ozbrojené složky. To není jako v americe, kdy je civilní trh pro zbrojovky významný. V evropě na to výrobci kašlou... Oni nás mají neuvěřitelně na háku...

Odesláno

No uvidíme po referendu v británii, jak moc je ten vlak rozjetý k nezastavení.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ano uvidíme, ale já jsem realista, víme jak se rozhodujou volby, referenda atd. (a vůbec nevadí, že je to v anglii)  a kdyby náhodou tak se to bude opakovat pro nějakou chybu. Kéž by se zastavil.

Odesláno

Ano, zbrojovkám a muničkám to tolik neublíží, ty maj odbyt ve světě, ale odnesou to překupníci (ZS) asi největší, a většina soukromníků se zbraněmi, pár myslivců je nezachrání.

Odesláno (upraveno)

Panove existuje nejakej vyhledavac kratkejch (klidne i dlouhejch:)) zbrani dle parametru? Jakoze chci 9mm full size, ne plastak, s vnejsim kohoutem pod 1000k USD, coz tam zadam a neco to vyplivne?

Jinak dik Harrymu za perfekt pripravu.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Panove existuje nejakej vyhledavac kratkejch (klidne i dlouhejch:)) zbrani dle parametru? Jakoze chci 9mm full size, ne plastak, s vnejsim kohoutem pod 1000k USD, coz tam zadam a neco to vyplivne?

Jinak dik Harrymu za perfekt pripravu.

Jasně. Pro socky CZ-75, pro pozéry Beretta 92 a pro fajnšmekry Sig Sauer P226 :D

Bože teď jsem toho Siga 226 zas držel v prackách u Řeháka.....to je prostě boží zbraň.

Odesláno

Je to blbý, ale pro chudáky vždycky zůstane jen CZ nebo Glock. Můžeš vymýšlet co chceš, experimentovat, nadávat, zkoušet, reklamovat, kupovat a prodávat, ale nakonec skončíš u jedné z těchto dvou značek :-)

Odesláno

Kdyby se dala sehnat, doporučuju S&W 5906. Nikdy nepřestanu litovat, že jsem ji prodal, provázela mne mnoho let mého IPSC střílení, desítky tisíc výstřelů bez závady...

Odesláno

Je to blbý, ale pro chudáky vždycky zůstane jen CZ nebo Glock. Můžeš vymýšlet co chceš, experimentovat, nadávat, zkoušet, reklamovat, kupovat a prodávat, ale nakonec skončíš u jedné z těchto dvou značek :-)

Takhle přesně jsem dopadl....(CZ85, G19, G42) :mellow:

Odesláno

Jsou pak tragédi, co začnou s Glockem, projdou kde čím, aby pak zase skončili s géčkem :lol2:

Odesláno (upraveno)

Prrrrrrdlajs. Mam novej Grand Power. Sice sel teda hned na reklamaci, ale urcite to bude dobra pistole :)

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Takhle přesně jsem dopadl....(CZ85, G19, G42) :mellow:

Já taky :D CZ75 Shadow, G19, G43 :D

Prrrrrrdlajs. Mam novej Grand Power. Sice sel teda hned na reklamaci, ale urcite to bude dobra pistole :)

Když jsem byl na výcviku po zkouškách, tak se tam jediná GP rozpadla uživateli v ruce. Ne, díky :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...