ggrand Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Mám ten taktikal a lituju jen toho, že jsem ho nekoupil hned někdy na začátku. Z mého hlediska není potřeba jiného řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 V 2. 2. 2019 v 17:32, Wanderer napsal: Ty vypadají dobře ty pouzdra. Na co to přišlo?IWB 1700OWB 2000 Spokojenost. SkullCrush se mi líbí, ale neviděl jsem na YT pochvalnou recenzi krom jejich. Spíše rozporuplné, ale pokud bych řešil něco fakt lepšího, tak bych to možná prubnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Ještě k tomu SkullCrush co používám, oni si všechny ty pouzdra nevyrábí sami, ale dělají je společně s firmou Garrett ... https://www.giholsters.com Já jsem teda zatraceně spokojenej IWB Colt Defender, carbon natural Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Zevnitř toho pouzdra je kůže?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 V 6. 2. 2019 v 8:47, AdaMoss napsal: Zevnitř toho pouzdra je kůže??Jojo ... mrkni na odkazy. Perfektně to drží a tasení i ukládání zpět do pouzdra je úplně potichu, žádný "click" ... a pistole je furt jak nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak to vypadá dobře...zvážím a možná také vyzkouším. Dík za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 To jsi objednával teda přímo z USA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 To je zajimavy. Akorat jsem koupil platy kydexu, ze si zkusim pouzdro vyrobit tak kydex vylepim zevnitr kuzi.Obcas pouzivam BH serpa a ten plastovej zvuk mi vadi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) V 6. 2. 2019 v 9:09, Wanderer napsal: To jsi objednával teda přímo z USA?Ano přímo ... dodání cca 6 týdnů. No a tohle konkrétně není kydex, ale karbon. Upraveno 6. února 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Holster mám od RH holster a jsem velmi spokojen, pravda řeším spoolehlivost a odolnost a přežije všechno ....s ON Gear nemám úplně dobrou zkušenost, ale přístup je vstřícný síla sevření lze nastavit, případné mírné ošoupání mi u "pracovní" zbraně fakt nevadí ... po stovkách tasení atp., navíc ono když je zbraň občas od písku atp tak je to stejně jedno .. terčovku na střelnici - na tu mám kožené a stejně v něm prakticky není .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 ještě jsem si všiml že se tu nedávno řešila beretta - popravdě mne nenapadá jediný důvod proč si jí dneska pořizovat ... ta zbraň není v ničem dobrá a nic pozitivního nepřináší .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 V 6. 2. 2019 v 4:30, Jarett napsal: Jarett, on 06 Úno 2019 - 05:29, said:Já jsem teda zatraceně spokojenej Ten kolťák je krásnej mazel. Lahodí oku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) V 6. 2. 2019 v 9:57, bandicoot napsal: Ten kolťák je krásnej mazel. Lahodí oku.Jojo ... to je, střílí to na flek a dobře se to nosí. Po těch letech experimentování už mám jenom 1911 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 já mám 1911 - Para Ordnance a taky na ní nedám dopustit .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Mám doma starej špinavej S&W 642 a potřeboval bych ho rozebrat, vyčistil, promazat, prostě na něm udělal takovou generálku. Nemáte tip na nějakého prověřeného puškaře v Praze či okolí, který by se toho ujal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 popravdě na tom moc věcí není, sundáš střenky a pak pár šroubů a máš kompletku, jen pozor na tu jednu "pružinu" abys jí neztratil po tom co sundáš boční panel.Na tohle fakt puškař netřeba ... jinak to udělá každej, třeba i Novotný .,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 V 6. 2. 2019 v 10:11, Jarett napsal: Jojo ... to je, střílí to na flek a dobře se to nosí. Po těch letech experimentování už mám jenom 1911 Fakt to nosíš dlouhodobě každej den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Ja aktualne tuhle 1911 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 V 6. 2. 2019 v 9:53, Milan Praha napsal: ještě jsem si všiml že se tu nedávno řešila beretta - popravdě mne nenapadá jediný důvod proč si jí dneska pořizovat ... ta zbraň není v ničem dobrá a nic pozitivního nepřináší .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Kterou Berettu myslis? 92 bez uprav ma skvelou spoust, presnost,spolehlivost i kapacitu, to same 84, ktera je i na denni noseni super a skvele vyvazena 76 na takove to domaci strileni, tak to asi bude jina Beretta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se