Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ty vypadají dobře ty pouzdra. Na co to přišlo?

IWB 1700

OWB 2000

Spokojenost. SkullCrush se mi líbí, ale neviděl jsem na YT pochvalnou recenzi krom jejich. Spíše rozporuplné, ale pokud bych řešil něco fakt lepšího, tak bych to možná prubnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k tomu SkullCrush co používám, oni si všechny ty pouzdra nevyrábí sami, ale dělají je společně s firmou Garrett ... https://www.giholsters.com

Já jsem teda zatraceně spokojenej :)

IWB Colt Defender, carbon natural

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

Holster mám od RH holster a jsem velmi spokojen, pravda řeším spoolehlivost a odolnost a přežije všechno ....

s ON Gear nemám úplně dobrou zkušenost, ale přístup je vstřícný

síla sevření lze nastavit, případné mírné ošoupání mi u "pracovní" zbraně fakt nevadí ... po stovkách tasení atp., navíc ono když je zbraň občas od písku atp tak je to stejně jedno ..

terčovku na střelnici - na tu mám kožené a stejně v něm prakticky není ....

Odkaz ke komentáři

Ten kolťák je krásnej mazel. Lahodí oku.

Jojo ... to je, střílí to na flek a dobře se to nosí. Po těch letech experimentování už mám jenom 1911  :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

popravdě na tom moc věcí není, sundáš střenky a pak pár šroubů a máš kompletku, jen pozor na tu jednu "pružinu" abys jí neztratil po tom co sundáš boční panel.

Na tohle fakt puškař netřeba ... jinak to udělá každej, třeba i Novotný .,...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...