Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 hodinami, bohus76 napsal:

Jen upřesnění,pouze 25 metrů. Rád bych malorážku na 50 m

To jsi nezmínil. Na dlouhé to tam opravdu není. 

Odesláno

Městské a obecní policie mohou nakupovat (a nakupují) dlouhé zbraně. Bůh s námi...

• Haha 3
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
V 6. 1. 2026 v 19:09, Z. Paul napsal:

Zase mi hrabe a hledám něco konkrétního pro srandu. Nevíte jestli někdo dělá moderní pákovku ve stylu Marlin 1895 Dark ale ve .22lr? Nechci chrom/stříbrné prvky a naopak bych chtěl /jasný vim je to .22lr/ závit a horní rail. Fotka pro vizualizaci toho co bych chtěl v malorážce 😀 případně v 9mm luger, jde mi o levné blbnutí a ne lov. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Výrobce je mi jedno když to nebude Čína/Turek/Rusko a bude to spolehlivý.

https://www.bwarms.sk/products/6411-chiappa-1892-l-a-rifle-alaskan-matte-black-kal-357/

rosine se vyhni obloukem. Měl jsem rossi. Martina. Teď mám uberti. Tam se jedna o repliku s klady i zápory. Nedávno jsem držel alaskana a zpravováni paráda a to ze to jde rozhodit je super. Jak čištění tak přeprava. Jinak záleží u každého výrobce na konkrétním kusu. 22lr jsem měl taky a přestane to bavit :)

• Díky 1
Odesláno

Jojo, zkusil jsem vzít rozum do hrsti a už mám na cestě (snad teda, minimalne objednáno) svojí první AR15. Nakonec mi to dalo největší smysl. Bude to změna po pracovních vz.58, bren I a bren II. Ta možnost customizace nakonec vyhrála.

Odesláno
před 13 hodinami, Maro napsal:

Jaké AR jsi vzal?

No, původně jsem koukal na Ruger ale podle videí a recenzí mne nepřesvědčil. DD jsem nechtěl, mam zkušenost z jedné předváděčky a za tu cenu bych šel radši do Antrega, jen už to pro mě bylo moc. Mít neomezený rozpočet tak by to byl favorit. Peruna jsem nechtěl od začátku. Takže nakonec Unbranded. Uvidíme až přijde. 

• Like 1
Odesláno
před 2 minutami, Z. Paul napsal:

No, původně jsem koukal na Ruger ale podle videí a recenzí mne nepřesvědčil. DD jsem nechtěl, mam zkušenost z jedné předváděčky a za tu cenu bych šel radši do Antrega, jen už to pro mě bylo moc. Mít neomezený rozpočet tak by to byl favorit. Peruna jsem nechtěl od začátku. Takže nakonec Unbranded. Uvidíme až přijde. 

Téměř jakákoliv amerika není špatná - podle ceny nahoru či dolů se zvětšuje míra vaklu či zlepšuje slícování, ale od DPMS po Cobalt to obecně nejsou zlé kvéry. Samozřejmě pokud dojde na poměr cena/výkon, např uvedené DD je tragédie, naopak BCM, se kterým běhám dlouhodobě, je za mě super - akorát teď nebývá moc skladem. Perun tragédie by default, Antreg velmi solidní, je to tak...pak samozřejmě oblíbené téma plyn/píst, což dostává do hry HK a jíž zmíněný Antreg atd.

• Díky 1
Odesláno

@Gunman: takže jsi bezdůvodně mířil kpz na pokojně se bavící občane. No, škoda, že tu nemáme brandishing laws.
; )  PEACE

Odesláno

Sice ti moc nerozumím, ale já si užil s nejstarší dcerou příjemné dopoledne na střelnici 🙂 

Bezdůvodně jsem určitě nemířil, já tam přišel je postřílet, na první pohled to byli ti špatní 🙂

Odesláno

Hele, mate nekdo zkusenosti s navstevou IWA? https://www.iwa.info/en/visit?

Celkem bych se tam s kamaradem mrknul, lec jak je uvedeno vyse, teoreticky chtej nejakej doklad, ze jste “profesional” v zbranovym ci outdoor prumyslu, to samo nejsme. Silne pochybuju ze by to realne resili, ale zeptat se musim..

Odesláno
před 1 hodinou, Micey napsal:

Hele, mate nekdo zkusenosti s navstevou IWA? https://www.iwa.info/en/visit?

Celkem bych se tam s kamaradem mrknul, lec jak je uvedeno vyse, teoreticky chtej nejakej doklad, ze jste “profesional” v zbranovym ci outdoor prumyslu, to samo nejsme. Silne pochybuju ze by to realne resili, ale zeptat se musim..

Nekdo s licenci Ti musi dolozit, ze jsi jeho zamestnanec nebo treba prekladatel, ale k tomu budou zase chtit vypis z zivnostaku. Proverujou to dost dukladne.

Ze pujdes jak v kine ke kase a koupis si listek fakt nejde, ale pri tech cenach za listek nechapu, proc tam verejnost nemuze.

Odesláno

@Micey Nechci podat nějakou blbou informaci, protože si už přesně nepamatuju, co jsem před lety dokládal, ale určitě to byl výpis z obchodního rejstříku (stačilo stažený z webu), kde bylo jasně vidět moje jméno jako jednatele, a mám pocit, že jsme poslali odkaz na naše webové stránky, ze kterých bylo jasné, co děláme, a naskenovanou vizitku. Na místě při vstupu ověřujou totožnost podle pasu nebo občanky. Když jsem jednou bral s sebou přítelkyni, tak jsem vyplnil nějaké PDF, kde jsem ji delegoval jako marketing manažera, podpis a razítko firmy a vyrobil jsem jí vizitky, takže to skutečně není jen tak. Teď už to dokládat nemusím, protože mám na stránkách IWA založený účet a posílají mi každý rok pozvánku, přihlásím se a koupím vstupenku, kde je jméno a firma. Ale samozřejmě opět kontrolujou ID.

Taky by tě mohl pozvat někdo, kdo tam vystavuje. Ten tě musí pozvat zase přes stránky veletrhu. Jak se to přesně dělá, netuším, jenom o tom vím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...