Kairos Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Takze po letech zadna zmena. Kdysi jsem u Alsy koupil 38 Special, ze to bude pro kamarada zacinajiciho strelce dostacujici a nechal jsem ho strilet z meho revolveru. Jak nemel cit, nepoznal, ze ze zbrane nic nelita a z 2x vyduteho laufu pak u Novotneho vyrazli 6 kouli K reklamaci se vyrobce postavil kladne, vadne strelivo by mi vymenil za jine 1
Dez123 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 19. 2. 2026 v 10:18, Jerryl napsal: Ten Párksajd se nezdá Kam chodíte střílet v Praze a okolí? Hledám náhradu za zavřenou střelnici na Spořilově, kterou jsem měl nejblíž. Co máš prosím za střenky? Taky zrovna sháním dřevěné. A co je ta stříbrná věc vlevo? To nějak nemohu identifikovat
dykmore Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Střenky bych tipl Klinský, tu věc vlevo tipuju na Kevina.. 1
Jerryl Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) 100% správně V obale mám původní plastové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A Kevin je malá mrška, ale trochu kope Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března uživatelem Jerryl 1
Z. Paul Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Chlapi jdu pro rychlou radu. Podle toho co jsem načetl - z USA do ČR legálně, bez zbrojní licence, přivézt kolimátor a zvětšovák nemůžu co? Mam účet, cenově jsem na 350$ dohromady. Zbroják mám podle nového zák ten rozšířený. Obě věci jsou volně prodejné jak u nás tak v USA. Pro upřesnění jde o SigSauer Romeo 5 gen 2 a SigSauer Juliet 3. Někdo zkušenosti? Případně cesta jak to dostat do ČR? Úplně to nechci hodit do batohu/kufru a stresovat 9 hodin v letadle co z toho bude. Díky
Tittus Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března No ty kráso, kam kráčí naše Evropa? https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-svycarka-dostala-petidenni-vezeni-s-podminkou-za-to-ze-si-v-e-shopu-objednala-detskou-strikaci-pistoli-40562927 1
Tittus Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března (upraveno) před 6 minutami, Z. Paul napsal: Chlapi jdu pro rychlou radu. Podle toho co jsem načetl - z USA do ČR legálně, bez zbrojní licence, přivézt kolimátor a zvětšovák nemůžu co? Mam účet, cenově jsem na 350$ dohromady. Zbroják mám podle nového zák ten rozšířený. Obě věci jsou volně prodejné jak u nás tak v USA. Pro upřesnění jde o SigSauer Romeo 5 gen 2 a SigSauer Juliet 3. Někdo zkušenosti? Případně cesta jak to dostat do ČR? Úplně to nechci hodit do batohu/kufru a stresovat 9 hodin v letadle co z toho bude. Díky Asi neporadím po legislativní stránce, ale já jsem teda do odbaveného kufru asi před třemi lety hodil prázdné zásobníky a prošel jsem bez problémů. Upraveno 5. března uživatelem Tittus
Z. Paul Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 19 minutami, Tittus napsal: Asi neporadím po legislativní stránce, ale já jsem teda do odbaveného kufru asi před třemi lety hodil prázdné zásobníky a prošel jsem bez problémů. Jop podle AI jsou zásobníky v pohodě - rsp jeden by měl být uplne v klidu, víc asi taky cajk, max nějaké otázky. Ale po poradě s AI to u optických zaměřovačů určených na zbraně může být problém.
Tittus Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 5 minutami, Z. Paul napsal: Jop podle AI jsou zásobníky v pohodě - rsp jeden by měl být uplne v klidu, víc asi taky cajk, max nějaké otázky. Ale po poradě s AI to u optických zaměřovačů určených na zbraně může být problém. Hm, jde o to, jestli kolimátor a zvětšovák spadá pod ITAR, potom smůla. To bych do kufru neházel. Naše celnice je v pohodě, běžně nám posílá Shield kolimátory z Anglie.
Jerryl Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 4 hodinami, Tittus napsal: No ty kráso, kam kráčí naše Evropa? https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-svycarka-dostala-petidenni-vezeni-s-podminkou-za-to-ze-si-v-e-shopu-objednala-detskou-strikaci-pistoli-40562927 Švýcary jsem vždy měl za pořádkumilovný a slušný lidi. Ale podle zpráv z poslední doby je to u nich taky slušnej absurdistán.
Pozorovatel Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Příjemně strávené dopoledne Klukovi to jde už líp jak mě A náboje všechny bez problémů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Naše klubová https://www.strelniceorlovaporuba.cz/
Maxmillian Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 5. 3. 2026 v 12:55, Z. Paul napsal: Chlapi jdu pro rychlou radu. Podle toho co jsem načetl - z USA do ČR legálně, bez zbrojní licence, přivézt kolimátor a zvětšovák nemůžu co? Jestli ti to pomůže, tak já loni přivezl kolimator bez problémů. Letěl jsem z Chicaga přes Brusel a měl jsem to normálně v příručním zavazadle. Nikdo se na to nezeptal. 1
Maxmillian Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 19. 2. 2026 v 10:18, Jerryl napsal: Hledám náhradu za zavřenou střelnici na Spořilově, kterou jsem měl nejblíž. Zkus www.streleckyservis.cz na Rajske. Ceny lepší, než Lero a všichni jsou tam fajn.
bandicoot Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Blbej dotaz, jak dneska na střelnici legitimujete sebe a zbraň? Rajskou mam 5 minut pěšky a ještě jsem tam nebyl.
Maxmillian Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) před 32 minutami, bandicoot napsal: Blbej dotaz, jak dneska na střelnici legitimujete sebe a zbraň? Rajskou mam 5 minut pěšky a ještě jsem tam nebyl. Stačí občanka. Rajská má přístup do CRZ, takže poprvé si tě nejspíš dohledají, aby věděli, jestli máš ZO. Loni po mně chtěli vidět všechny zbraně co tam budu nosit a zapsali si je. Letos můžou chtít nějaký aktuální výpis ze zbrojního listu - portál občana a export do PDF. Záleží ovšem na provozním řádu každé střelnice co budou vyžadovat. Zákon jim myslím teď ukládá jen evidovat průkaz totožnosti a čas přítomnosti na střelišti. Upraveno 12. března uživatelem Maxmillian
Maro Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) Nejsou z toho nadšení, ale jde i nadiktovat údaje z občanky. Ja mam jenom eobcanku, normalni nevim ani, kde mam, a slo to, i kdyz jsem cekal, ze si spise oskenujou qrko z aplikace, tak stačilo jenom nadiktovat číslo a jméno. Upraveno 12. března uživatelem Maro
bandicoot Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Děkuju, chlapci. Taky mam u sebe většinou jen edoklad a často jsem ze prudiče. PDF z portálu občana umím, akorát vytištěný a přinesený na papíře nemá pečeť, takže integritu by mohli zpochybnit. Zajdu tam s konvenční pistolí a zeptám se jestli, když je to vnitřní střelnice, lze donést i černoprachý revolver 1860.
Maxmillian Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Oni třeba na Rajske mají čtečku na fyzické občanky, takže se jim to automaticky načte do systému. Což s eDoklady neudělají, tak je to trochu pruda. Ten ZL mi tam jednou říkal, že je OK, ale měl by být relativně aktuální. Samozřejmě to v nejhorším vždycky můžeš vygenerovat v tu danou chvíli. Když jim teda zrovna funguje z Občana napojení na CRZ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se