Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vítej do klubu! Jediný, co mi nezakázala je kouřit. A když jsem se jí pokoušel vysvětlit, že moje skoro jediná strava se sestává z bůčku, slaniny, krkovičky či jiného přerostlého vepřového a ostatní jídla alespoň hodně solím, abych nějak dohnal chuť, tak to vypadalo, že srdeční problémy má ona a ne já, málem to s ní seklo.

Taky chtěla abych zhubnul- to Tobě nehrozí.  Prej běhat a cvičit- já, kterej  nedobíhám ani tramvaj, abych neumřel zpocenej... tak alespoň to kafe piju částečně bez kofeinu...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové jak řešíte bezpečné uložení pistole v domácnosti s nezletilymi dětmi? Je trezor jediná možnost?

Já si ještě živě pamatuju, že když jsem byl malej, rodiče schovávali přede mnou klíč od pracovny s počítačem. Dycky jsem ho našel. A při cvaknutí dveří znovu bleskově ukryl. Když jsem to nseihl, změnili skrýš, příští den jsem ho do hodiny zase měl.

Takže trezor, bez výjimky, nikoli číselný - děti jsou fakt neuvěřitelně pozorné. Takže klíčovej, klíč s sebou.

Mimo trezor mám jedinou - .45, bez náboje v komoře, kdyby dole v patře v noci bouchlo okno a rozeřval se alarm.

Zatím děti neutáhnou závěr, ale jakmile povyrostou, budu to muset přehodnotit.

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Pánové jak řešíte bezpečné uložení pistole v domácnosti s nezletilymi dětmi? Je trezor jediná možnost?

Používám schránku gunvault

http://www.gunvault.com

Zatím jsou děti malé, až povyrostou dám je do trezoru. Ta schránka je dobrá, že se vejde do šuplíku u nočního stolku.

Odkaz ke komentáři

Používám schránku gunvault

http://www.gunvault.com

Zatím jsou děti malé, až povyrostou dám je do trezoru. Ta schránka je dobrá, že se vejde do šuplíku u nočního stolku.

Tak to je super tip, mám do budoucna vyřešeno! DÍKY!

Objednán gunvault na otisk prstu. :-)

Odkaz ke komentáři

Zajímavou volbou může být i Rapidsafe od Hornady - http://www.hornady.com/store/RAPiD-Safe-Accessories

Je buď na "kód" (kombinace čtyř kláves) nebo RFID čtečku - čip je buď v kartě, přívešku na klíče nebo v náramku na ruku

To je ale hodně pěkný :-) V tom náramku to je fakt dobrej nápad !

Odkaz ke komentáři

Zajímavou volbou může být i Rapidsafe od Hornady - http://www.hornady.com/store/RAPiD-Safe-Accessories

Je buď na "kód" (kombinace čtyř kláves) nebo RFID čtečku - čip je buď v kartě, přívešku na klíče nebo v náramku na ruku

Tak to vypada taky dobre, hlavni vyhodu vydim v napajeni jak baterkami tak ze zasuvky. Kolik krat totiz pul roku na kvery nesahnu a pak prijdes ke gunvaultu a je vybity. V pripade napr. necekane nocni navstevy pak musis hledat klicky.

Upraveno uživatelem matous
Odkaz ke komentáři

Tak to vypada taky dobre, hlavni vyhodu vydim v napajeni jak baterkami tak ze zasuvky. Kolik krat totiz pul roku na kvery nesahnu a pak prijdes ke gunvaultu a je vybity. V pripade napr. necekane nocni navstevy pak musis hledat klicky.

Stačí používat baterky eneloop :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si řekl,že zkusím taky zbroják.Zkoušku mám 28.11,takže asi času dost.Jak ste se připravovali-testy nebo zákon nebo všechno dohromady?Na praktickou přípravu jsem si sehnal chlapíka z Trutnova,kterej připravuje na zkoušky.Takže můj největší strašák sborka-rozborka by měla proběhnout v pohodě :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si řekl,že zkusím taky zbroják.Zkoušku mám 28.11,takže asi času dost.Jak ste se připravovali-testy nebo zákon nebo všechno dohromady?Na praktickou přípravu jsem si sehnal chlapíka z Trutnova,kterej připravuje na zkoušky.Takže můj největší strašák sborka-rozborka by měla proběhnout v pohodě :lol2:

Sborka-rozborka a vůbec celá manipulace se zbraní jsou zaměřeny spíš na bezpečnost. Vybití, rána jistoty, kontrola komory, bezpečný prostor. Správný instruktor s Tebou probere i teorii a přípravu k písemným testům.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...