straspol Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Vítej do klubu! Jediný, co mi nezakázala je kouřit. A když jsem se jí pokoušel vysvětlit, že moje skoro jediná strava se sestává z bůčku, slaniny, krkovičky či jiného přerostlého vepřového a ostatní jídla alespoň hodně solím, abych nějak dohnal chuť, tak to vypadalo, že srdeční problémy má ona a ne já, málem to s ní seklo.Taky chtěla abych zhubnul- to Tobě nehrozí. Prej běhat a cvičit- já, kterej nedobíhám ani tramvaj, abych neumřel zpocenej... tak alespoň to kafe piju částečně bez kofeinu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Pánové jak řešíte bezpečné uložení pistole v domácnosti s nezletilymi dětmi? Je trezor jediná možnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 (upraveno) Pánové jak řešíte bezpečné uložení pistole v domácnosti s nezletilymi dětmi? Je trezor jediná možnost? Já si ještě živě pamatuju, že když jsem byl malej, rodiče schovávali přede mnou klíč od pracovny s počítačem. Dycky jsem ho našel. A při cvaknutí dveří znovu bleskově ukryl. Když jsem to nseihl, změnili skrýš, příští den jsem ho do hodiny zase měl. Takže trezor, bez výjimky, nikoli číselný - děti jsou fakt neuvěřitelně pozorné. Takže klíčovej, klíč s sebou.Mimo trezor mám jedinou - .45, bez náboje v komoře, kdyby dole v patře v noci bouchlo okno a rozeřval se alarm.Zatím děti neutáhnou závěr, ale jakmile povyrostou, budu to muset přehodnotit. Upraveno 16. srpna 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Pánové jak řešíte bezpečné uložení pistole v domácnosti s nezletilymi dětmi? Je trezor jediná možnost?Používám schránku gunvaulthttp://www.gunvault.comZatím jsou děti malé, až povyrostou dám je do trezoru. Ta schránka je dobrá, že se vejde do šuplíku u nočního stolku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Gunvault na klíč nebo na otisk prstu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Zatím děti neutáhnou závěr, ale jakmile povyrostou, budu to muset přehodnotit.Neuvěřil bys, jakou sílu a invenci má malej kluk s kámošem. Nebyl bych klidnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Gunvault na klíč nebo na otisk prstu?Klicem se daji otevrit vsechny (kdyz se napr. vybije baterka) , jinak se bud otevira otiskem a nebo je verze ktera ma 5 tlacitek kdy si navolis kombinaci pro odemceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Neuvěřil bys, jakou sílu a invenci má malej kluk s kámošem. Nebyl bych klidnej...Jsem totálně klidnej, jsou mu 4 roky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Jsem totálně klidnej, jsou mu 4 roky..To má tak 15 kilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Používám schránku gunvaulthttp://www.gunvault.comZatím jsou děti malé, až povyrostou dám je do trezoru. Ta schránka je dobrá, že se vejde do šuplíku u nočního stolku. Tak to je super tip, mám do budoucna vyřešeno! DÍKY!Objednán gunvault na otisk prstu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Zajímavou volbou může být i Rapidsafe od Hornady - http://www.hornady.com/store/RAPiD-Safe-AccessoriesJe buď na "kód" (kombinace čtyř kláves) nebo RFID čtečku - čip je buď v kartě, přívešku na klíče nebo v náramku na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Zajímavou volbou může být i Rapidsafe od Hornady - http://www.hornady.com/store/RAPiD-Safe-AccessoriesJe buď na "kód" (kombinace čtyř kláves) nebo RFID čtečku - čip je buď v kartě, přívešku na klíče nebo v náramku na ruku To je ale hodně pěkný :-) V tom náramku to je fakt dobrej nápad ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) Zajímavou volbou může být i Rapidsafe od Hornady - http://www.hornady.com/store/RAPiD-Safe-AccessoriesJe buď na "kód" (kombinace čtyř kláves) nebo RFID čtečku - čip je buď v kartě, přívešku na klíče nebo v náramku na ruku Tak to vypada taky dobre, hlavni vyhodu vydim v napajeni jak baterkami tak ze zasuvky. Kolik krat totiz pul roku na kvery nesahnu a pak prijdes ke gunvaultu a je vybity. V pripade napr. necekane nocni navstevy pak musis hledat klicky. Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem matous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Tak to vypada taky dobre, hlavni vyhodu vydim v napajeni jak baterkami tak ze zasuvky. Kolik krat totiz pul roku na kvery nesahnu a pak prijdes ke gunvaultu a je vybity. V pripade napr. necekane nocni navstevy pak musis hledat klicky.Stačí používat baterky eneloop :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 No otázka je co v případu, když máte více než dvě zbraně. Ty by jste měli mít zabezpečené v certifikovaném trezoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) . Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Jsou tu prosim nejaci majitele G42, kteri by pujcili na par ran na zkousku na strelnici? Na oplatku mohu pujcit Walther PPS, G17 nebo Sig Mosquito.Pokud jsi z Prahy, tak není problém. Mám G42, G19 a G19C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Tak jsem si řekl,že zkusím taky zbroják.Zkoušku mám 28.11,takže asi času dost.Jak ste se připravovali-testy nebo zákon nebo všechno dohromady?Na praktickou přípravu jsem si sehnal chlapíka z Trutnova,kterej připravuje na zkoušky.Takže můj největší strašák sborka-rozborka by měla proběhnout v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Jak ste se připravovali-testy nebo zákon nebo všechno dohromady? I když nyní píši s vědomým, že tady všichni znají kompletní zákony a učení se testů je na nic, tak jsem si udělal (asi 5x) pouze testy na internetu noc předtím a stačilo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Tak jsem si řekl,že zkusím taky zbroják.Zkoušku mám 28.11,takže asi času dost.Jak ste se připravovali-testy nebo zákon nebo všechno dohromady?Na praktickou přípravu jsem si sehnal chlapíka z Trutnova,kterej připravuje na zkoušky.Takže můj největší strašák sborka-rozborka by měla proběhnout v pohodě Sborka-rozborka a vůbec celá manipulace se zbraní jsou zaměřeny spíš na bezpečnost. Vybití, rána jistoty, kontrola komory, bezpečný prostor. Správný instruktor s Tebou probere i teorii a přípravu k písemným testům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se