Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zmizik: Jak pojedu k Ivanovi a Zámčusovi, tak budu mít určitě u sebe G42 (mám vždy) a klidně ti vezmu i G19. Tak můžu dát info. Kdyby ses chtěl stavit. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tvl všem díky za nabídky, todle je ideální stav. Ste jak nějaká sekta. :D Zatím lavíruju mezi LCP a G42 a z větších G19 nebo G36, přece jen ta .45 má pro mě nějaký (nepoznaný) kouzlo. Anebo pak vybírat z těch pěknejch, těch je... Nejkrásnější zbraň je pro mě Beretta 92  a samozřejmě 911, jak správně odhad Ivan... :D Ale to je asi blbost. V týdle začátečnický fázi vybírat bambitku je jak vypustit hladovýho čmeláka na rozkvetlou louku.

Odesláno (upraveno)

Ne že bych ti  to chtěl komplikovat :) ale jak píše Tomas-2002 nevynechal bych G43. Klidně můžeme v HK udělat sraz, není nad to si to vyzkoušet po sobě.... (imho) Ještě snad co mě osobně nadchlo, ale až při střílení a ne na sucho Walther PPS http://www.prodej-zbrani.cz/pistole/walther/Pistole-Walther-PPS-+-pouzdro-FALCO__s410x184p.html moc příjemná placatá pistole... No nic.. :D

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

Ale to není vůbec špatný nápad takový Chronowaffen sraz v Hradci Králové  :gunsmilie:

G43 je super díky tomu, že je to v 9 Luger. Jednak je to výkonnější náboj než .380 a mě naprosto vyhovuje, že mám 90% zbraní v 9 Luger a nemusím tak přemýšlet nad tím, kolik kterého střeliva mám doma.

Odesláno

Jj, jsem na G43 čekal, ale popravdě se mi střílí s G42 líp (to jsem rozsekl na tý akci MPI) ale co píšeš je jasný argument.... No nebylo by od věci to přezkoušet.... :lol2:

Odesláno

G 43 jsem chtěl. A to tak, že moc! S tím, že G42 posunu ženě. Po vyzkoušení G43 jsem to ale zavrhl. Ráže 9 mm je bezpochyby super, ale už jsem rozmazlenej malými rozměry a příjemnou, řekl bych až "komorní" střelbou z G42. Tak jsem jsem to zatím stopnul. Velkou nevýhodou G42 oproti G43 je ale opravdu menší účinnost a skoro dvojnásobná cena střeliva. Ale na nošení, což u této zbraně považuji za prioritní, nemá zatím mezi Glocky čtyřicetdvojka konkurenci. A dnes mi přišlo nové pouzdro. Díky Matěji!   :cheers:     

Odesláno

Tvl všem díky za nabídky, todle je ideální stav. Ste jak nějaká sekta. :D Zatím lavíruju mezi LCP a G42 a z větších G19 nebo G36, přece jen ta .45 má pro mě nějaký (nepoznaný) kouzlo. Anebo pak vybírat z těch pěknejch, těch je... Nejkrásnější zbraň je pro mě Beretta 92  a samozřejmě 911, jak správně odhad Ivan... :D Ale to je asi blbost. V týdle začátečnický fázi vybírat bambitku je jak vypustit hladovýho čmeláka na rozkvetlou louku.

no a až vyzkoušíš P210, to bude jízda :clap:

Odesláno

Berrettu 92 jsem měl. Byl to pistolový sen a tak jsem si ji nakonec koupil v nerezu. A myslel jsem, že s ní v combatech udělám díru do světa, do té doby jsem střílel soutěže se S&W 5906. Ale s Berrettou jsme si nesedli a po krátké době mne obtěžovalo i nošení, je to velká zbraň. Dodnes lituji, že jsem 5906 prodal, tu pistoli snad vyrobili podle mé ruky. Ani s G30 jsem už tak dobře nestřílel, ale líp než s Berrettou. Ale to je individuální a má zkušenost je nepřenosná. Kdybych na nošení váhal mezi 92 a 1911, volil bych štíhlejší 1911.

A když něco opravdu malého, ale tak trochu se šmrncem 1911, co tohle?

PS: Pro akci v HK hlasuji:-).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tu P238 jsem chtěl taky :-) Ale v ČR jsem ji nesehnal. Celkově když jsem sháněl něco konkrétního od SIG nebo Kimber tak nikde nic neměli :(

Největší radost mi dělá PPK :-) Chtěl jsem ho už prodat, protože doma leží bez vyzužití - mě je líto ho nosit aby se neošoupal a manželka v DA režimu nezvládne přeprat spoušť, ale krasavec je to úžasnej. Klidně bych ho vedle tý Beretty 92 zařadil. Podle mě to jsou dvě nejhezčí zbraně na světě. 

Odesláno

Jo, tenhle Waltřík, to je klasika...

.. k Berettě 92: už jsem to tu asi někdy psal, ale mám s ní nalítáno několik desítek tisíc výstřelů bez jediné poruchy (IPSC, dokud jsem to střílel, teď už nestřílím skoro nic), vždycky byla dokonalá - parádní chod spouště, přesnost, rychlost, 19+1 ran.. Nedám na ní dopustit. Glock je hnusnej, ale ta 30 v .45ACP s 10 špuntama je na nošení a na noční stolek fajn, ale kdyby bylo zle, nebo bych si měl vybrat jedinou, 92 by vyhrála. (Asi i na nošení, je sice normální, ale proti G30 tenká, takže OK).

Odesláno

Tomas - Tvůj PPK je nádherný, zamiloval jsem se....

Jeremy - já s B92 nastřílel do 5000 ran, také bez závady, v tomhle nemá chybu, na druhou stranu jsem neměl závadu ani se S&W 5906 a tam to bylo hodně desítek tisíc ran, opotřebení nula a přesnost stále stejná. A Glocky, aspoň ty starší, jsou fenoménem spolehlivosti, můj G30 určitě. Kdybych si měl vybrat mezi G30 a B92, je to těžké - na skryté nošení je lepší menší a lehčí G30 (koupil jsem ho hned po B92 a rozdíl byl velký), navíc s pořádnou ráží a pomalejším výstřelem, což mi sedí trochu lépe. Pro B92 hovoří jednoznačně kapacita. Volba na noční stolek by byla těžká, hmotnost B92 není nevýhodou a kapacita jasnou předností. Výhoda G30 je v zastavovacím účinku .45 ACP, kdy stačí protivníka trefit "někam" a končí, 9 mm Luger bude asi náchylnější na průstřely, které nemusí protivníka hned zastavit, ale tyhle věci už jsem dlouho nestudoval, možná spekuluji. Ale je to diskutabilní, každý má jiné priority a já říkám, že jediná univerzální zbraň neexistuje. Svou kombinaci pro ochranu (nošení=LCP, doma LCP + G30 + CZ858) považuji za optimální. Je fakt, že po ruce mám jen krátké zbraně (LCP+G30), ale připravit CZ858 netrvá dlouho, ale kosu mám spíš pro radost, popř. katastrofičtější budoucnost...:-).  

Odesláno (upraveno)

Kdyby měl někdo čas a chuť tuto neděli 8.11. Tak jdeme s klukama na střelnici do Třebše. Od cca 11:00. Arzenál CZ75 compact, CZ75, Glock 17 4gen., Glock 17 3gen. s konverzí a S&W 637. 

Jinak taky už v tom celkem plavu z malorážky a Glocku 17/19 jsem se dostal na rvolver Colt detectvive na nošení a nyní jsem zase u Glocku, ale zvažuji 42 nebo 43 na nošení a občasnou střelnici. Bohužel jak už někdo psal uni asi žádná neexistuje. Nějaká 9 luger na denní nošení. 

Upraveno uživatelem blam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...