Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A proč walthera.

Dobrý je si zajít někam kde maj výběr,  český bouchačky nejsou špatný, ale něco jim chybí.  Pak jsou ty z ameriky a těm toho dost přebejvá.  Ty ruský jsou takový nevyzpytatelný a německý náročný.  Švýcaři to vyráběj jak hodinky tj. když zanedbáš servis můžeš bejt dost nemile překvapen.

Resumé.   Každý svého štěstí strůjcem. 

Já volil rakušáky a od té doby nedám na ně dopustit. 

A to sem patriot.

Odesláno

Dejme tomu, že to zjednodušení je jakž takž ok. 

Takže dodám: rakušáci jsou ohavní, takže já volil italy. Bezporuchovou také 100% součástkově zaměnitelnou věc, která je ještě k tomu hezká a je na ní na první pohled vidět, v jakém je stavu.

A do šuplíku a na nošení revolver, kde značku není skoro třeba řešit.

Odesláno

A proč walthera.

Dobrý je si zajít někam kde maj výběr,  český bouchačky nejsou špatný, ale něco jim chybí.  Pak jsou ty z ameriky a těm toho dost přebejvá.  Ty ruský jsou takový nevyzpytatelný a německý náročný.  Švýcaři to vyráběj jak hodinky tj. když zanedbáš servis můžeš bejt dost nemile překvapen.

A to sem patriot.

nevšiml jsem si, že by mi na 1911 cokoli přebývalo, že by byla P99 náročnější než G17 a se Sigem jsem v servisu také ještě nebyl

resumé - vzít to do ruky, vyzkoušet a pak dumat

Odesláno

Tak to mám úspěšně za sebou. Kurnik nejsem zvyklej bejt takhle zkoušenej, kuňkal sem tam jak prvňáček.

Tak vítej do klubu :D Vyřiď si nákupko na revolver a pistoli zajeď k Řehákům do Třebový a budeš jak v Jiříkově vidění :-) Názory na jejich obchod se různí, ale pravděpodobně nikde si neosaháš tolik duhů pistolí a revolverů. Tam je to opravdu jako v hračkárně :-)

Odesláno

A proč walthera.

A to sem patriot.

To aby som sa vyhol Sigom, Sphinxom a HundK co? :-)
Odesláno

Nepohybuje se tady někdo z Budějic? Nejlépe s referencí na Guns Trade / CB servis centrum Borek?  Nebo kde jinde nejlépe vyzkoušet / koupit Walthera?

Borek ti mohu doporučit, jak servis, tak střelnici /byla v přestavbě/. Zajeď tam, rádi ti to předvedou, vysvětlí .....

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak vítej do klubu :D Vyřiď si nákupko na revolver a pistoli zajeď k Řehákům do Třebový a budeš jak v Jiříkově vidění :-) Názory na jejich obchod se různí, ale pravděpodobně nikde si neosaháš tolik duhů pistolí a revolverů. Tam je to opravdu jako v hračkárně :-)

Aha, to je dobrej tip, dík.

Odesláno

To aby som sa vyhol Sigom, Sphinxom a HundK co? :-)

Já Siga čistím vždycky tak po 1000 ranách a žádné problémy jsem nezaznamenal... :)

Odesláno

nevšiml jsem si, že by mi na 1911 cokoli přebývalo, že by byla P99 náročnější než G17 a se Sigem jsem v servisu také ještě nebyl

resumé - vzít to do ruky, vyzkoušet a pak dumat

Psal jsem to v nadsázce,  rakušáky jsem myslel Glock ( steyr je fakt hnus).  A amíci maj všechno větší, těžší, předimenzovaný.

Zrovna denně se tahat s armádní 1911 a jejich klony?  To si odložíš a chodíš nakřivo :taz: 

Odesláno

Zase 1911 je užší než třeba glocky, což na nošení ve vnitřních pouzdrech může bejt i přes vyšší váhu celkem fajn, ne? Nemyslím samozřejmě mastodontní full size, ale nějaký kompaktní verze.

Odesláno (upraveno)

Ja nosim Glock21 a pohodicka, pak mam jeste CZ85 B a ta se mi nosi hure.( ma ruzne vystupky, vsak to znate)

Kazdy to ma ale jinak. Kdys prodal HK Usp, ta se mi rovnez dobre nenosila.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Zase 1911 je užší než třeba glocky, což na nošení ve vnitřních pouzdrech může bejt i přes vyšší váhu celkem fajn, ne? Nemyslím samozřejmě mastodontní full size, ale nějaký kompaktní verze.

právě, třeba o tomhle ani nevíš, rám z hliníkové slitiny a bobtail

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Coze, to jako nosite to zlo mezi lidi, jako mezi obycejne lidi??! Banda paranoiku a potencionalnich vrahu, protoze kde neni strelna zbran,neni nikdo zastreleny.

Co noseni tyce, tak 1911 se svym bobrakem,pojistkama zas tak uzka a lepe skovatelna zbran oproti G neni. Navic mam male ruce a uz nejaky ten shadowline s hlinikovyma strenkama je mi do ruk neprijemne uzky, to same 1911. Chce to zkouset, zadny univerzalni rozum neni

Odesláno

Skoda, ze se nemuze nosit toto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Skoda, ze se nemuze nosit toto.

A proč je to škoda? můžeš tahat jinej starej čtyřkilovej krám, nebo třeba židli..

Odesláno

A proč je to škoda? můžeš tahat jinej starej čtyřkilovej krám, nebo třeba židli..

:), no jo zidli, to mi nenapadlo.

Odesláno

A ani na to není potřeba žádný povolení!

A to je dobre, ze?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...