jungle Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) To jako nekdo od policajtu/uredniku chodi po sousedech a pta se? Upraveno 10. února 2016 uživatelem jungle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 O tom pochybuju. Myslím, že jenom sjedou evidenci přestupků a dají štempl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Trestni maji v databazi a prestupky resi odbor prestupku. Po dotazani jim prijde datovka s tvym vypisem. Toto trva nejdele na tom cekani na ZP.... Nez se ourednik rozkoupe a posle datovku zpet na policii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Co bych taky čekal za 1400, které jsem dal za dva křížky na žádosti že ...:-) Jinak to mohu celé shrnout asi takto:přístup všech úředních osob (místní odd. + krajské řed. + komisař) velmi profesionální a vstřícný.Správci na obou střelnicích ochotní, trpěliví.Mám z těch lidí kolem zbraní fajn pocit. P.S. dnes jsem viděl uchazeče, v jejichž existenci jsem nevěřil. Těm bych nesvěřil ani vzduchovku - komisař to naštěstí viděl podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Tak jsem si dnes uděla trochu radost - a zrovna 8 3/8" radosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Dirty Harry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Dirty Harry je proti tomu malorážka, zápěstí mě bolí, jen to vidím na fotce :-)a gratuluju Upraveno 10. února 2016 uživatelem Kairos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To vypadá jako SW .500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To je rozumna raze. gratulace k fajn kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Do toho ani nepotřebuješ náboje? Stačí ukázat, případně použít jako kyj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Chystal jsem se na něj už dlouho a teď jsem sehnal jednoho ještě za loňskou cenu. Sám jsem zvědavej na srovnání s DE v .50AE. Nábojů máme spoustu a i je přebíjíme pro pušku HaR .500SW, takže zkusíme laborace od pomala do rychla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Tak kdyz ho porovnam ve "ctyrpalcaku" s DE, tak DE je proti tomu flobertka :-).Ale je pravdou, ze naboje byly 500gr... Edit: pocitove "hnusnejsi" uz mi prisel jen .454 ...ale tam to bylo asi dost dane hladkou pazbou. Upraveno 10. února 2016 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 to je strasne delo....ale krasnemate v okoli slony? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To jako nekdo od policajtu/uredniku chodi po sousedech a pta se?ja měl zkušenost ze chodily po sousedech ale je to uz dlouho cca 15let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 3+5 v cernem ;-) razitko jak malovane...Tak gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Asi to už tady někdy zaznělo, ale já to nenašel - na které střelnici Tě najdeme Harry?Přijďte někdy na střelnici, můžu spoustu věcí doložit i názornou ukázkou v praxi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Asi to už tady někdy zaznělo, ale já to nenašel - na které střelnici Tě najdeme Harry? Jestli mohu - Brandýs. Teď v týdnu mi Harry věnoval hodinku a dalo mi to mnohem víc, než všechno před tím dohromady. Takže vím, že to nebyla hodinka poslední. Ještě jednou díky, Harry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Tak kdyz ho porovnam ve "ctyrpalcaku" s DE, tak DE je proti tomu flobertka :-).Ale je pravdou, ze naboje byly 500gr... Edit: pocitove "hnusnejsi" uz mi prisel jen .454 ...ale tam to bylo asi dost dane hladkou pazbou. presne, 2,5 palcovej Ruger ve 454 je to nejvetsi zlo, co jsem strilel, nejen ze kope ale i lameale take je mozne, ze jsem mekota :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Posledně jsem se tady ptal na používání lineárního kompenzátoru na EVO 3. Výrobcem mi bylo sděleno, že vzhledem k náboji 9mm Luger, k hmotnosti zbraně a délce hlavně je to zbytečnost. Na druhou stranu jsou špatné zkušenosti s tou koncovkou hlavně, co tam montují /občas se utrhne/. Ono tam totiž není u toho výstřelového otvoru žádné zahrdlení, je to ploché a zplodiny výstřelu do té plochy narážejí plnou silou, než se rozfouknou do stran. Ale jestli to EVO koupim, tak ten kompenzátor vyzkouším /třeba výrobce zbraně jen pohaněl něco, co nevyrábí/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 9L dle normy nemá dost velké tlaky, aby ti komp na něco většího byl. Lineární navíc není komp, ale usměrňovač hluku původně vyvinutý na ultrakrátké SBR v puškových rážích, které zmasakrují vše kolem. Komp musí generovat silový vektor proti zpětnému rázu a/nebo zdvihu, toto nic z toho neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se