Petrando Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Jedna technicka...? Samonabíjecí dlouha malorážka je v "kategorii B" a když bych chtěl na to optiku, tak to je doplněk na výjimku v "kategorii A" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Já mám na malorážce /automat/ optiku a žádnou vyjímku jsem nepotřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Optika není zakázaný doplněk zbraně. Jejím namontováním se kategorie zbraně nemění, pleteš si to s laserem, ten je zakázaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Optika (puškohled, dioptr, kolimátor..) není laserový zaměřovač, takže není důvod aby to bylo v A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Ooo diky, jsem zacatecnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Co pripadne tedy poridit za brokovnici za rozumnou cenu? Rad bych aby mela sklopnou pazbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Co pripadne tedy poridit za brokovnici za rozumnou cenu? Rad bych aby mela sklopnou pazbu.Vynikající nápad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Jestli nechceš utratit moc peněz, tak vezmi něco od těch pohanskej psů (Turci) pumpa za cca 4500,- automat za cca 7500,- není to žádný zázrak, ale jsou relativně spolehlivé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Co bude dál? http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=528558 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Twlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Já to nechápu - pistole nám nechaj, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Záleží jaký do ní narveš zásobník, ale přiznávám, že se v tom ztrácím. Každopádně mám mj. zlé EVO, tak jsem zvědav co bude dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Tak spíš de o to, aby to člověk moh mít vůbec doma, slyšel sem, že někde se může střílet jen na střelnici, kde musíš mít zbraň uloženou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Já to nechápu - pistole nám nechaj, ne?Ne. Teď se to bude týkat jenom "velkokapacitních", ale v dalších kolech nám stejně seberou všechno. Pokud nebude EK rozprášena a EU zásadně reformována směrem k větší svobodě a nezávislosti členských států, je to jenom otázka času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Jestli nechceš utratit moc peněz, tak vezmi něco od těch pohanskej psů (Turci) pumpa za cca 4500,- automat za cca 7500,- není to žádný zázrak, ale jsou relativně spolehlivé...Ok diky, kouknu. Budu pripadne i rad za nejaky konkretni typ. Upraveno 13. června 2016 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Já to nechápu - pistole nám nechaj, ne?Prozatím ano, salámovou metodou nakonec přijdeme o všechno. Takže buď z EU vystoupit, nebo přijde doba, kdy bude v ČR nelegální mít v kapse i šroubovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Pro mne jsou kroky EU, nejen o zbraních, tak obrovským zklamáním a zásahem do pracně získaných svobod, že hlasuji jednoznačně - VYSTOUPIT!!! Alternativu vidím v rekonstrukci EU ve společenství zemí, spolupracujících na hospodářské bázi, něco jako kdysi EHS, žádné zásahy do tvaru banánů, do počtu toalet v restauraci či do zákona o zbraních a střelivu. Další alternativu pak v zásadním poskytnutí vyjímek. V případě vystoupení bych přivítal výrazně užší spolupráci zemí V4 jako protiváhu naschválům EU. I když nemyslím, že by k nim docházelo, EU bude potřebovat vliv v tomto regionu a nebude chtít si to moc rozházet. Současná EU pro mne jako alternativa pro budoucnost skončila. http://www.securitymagazin.cz/zpravy/vlastnit-zbran-je-nezadatelne-pravo-svobodneho-obcana-to-jen-otroci-ve-stare-sparte-nesmeli-mit-zbrane-1404051112.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lalla Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) No to je hezký, že pro tebe skončila, pro většinu z nás bohužel ne a nejhorší je to, že to neovlivníš. Vlak je rozjetý, a teď už ho nikdo nezastaví, bohužel... Upraveno 13. června 2016 uživatelem Lalla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Chápu vaše rozhořčení, ale politiku ne, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 No to je hezký, že pro tebe skončila, pro většinu z nás bohužel ne a nejhorší je to, že to neovlivníš. Vlak je rozjetý, a teď už ho nikdo nezastaví, bohužel...No uvidíme po referendu v británii, jak moc je ten vlak rozjetý k nezastavení. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se