Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já to nechápu - pistole nám nechaj, ne?

Ne. Teď se to bude týkat jenom "velkokapacitních", ale v dalších kolech nám stejně seberou všechno. Pokud nebude EK rozprášena a EU zásadně reformována směrem k větší svobodě a nezávislosti členských států, je to jenom otázka času.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli nechceš utratit moc peněz, tak vezmi něco od těch pohanskej psů (Turci) pumpa za cca 4500,- automat za cca 7500,- není to žádný zázrak, ale jsou relativně spolehlivé...

Ok diky, kouknu.

Budu pripadne i rad za nejaky konkretni typ.

Upraveno uživatelem blam
Odkaz ke komentáři

Pro mne jsou kroky EU, nejen o zbraních, tak obrovským zklamáním a zásahem do pracně získaných svobod, že hlasuji jednoznačně - VYSTOUPIT!!! Alternativu vidím v rekonstrukci EU ve společenství zemí, spolupracujících na hospodářské bázi, něco jako kdysi EHS, žádné zásahy do tvaru banánů, do počtu toalet v restauraci či do zákona o zbraních a střelivu. Další alternativu pak v zásadním poskytnutí vyjímek. V případě vystoupení bych přivítal výrazně užší spolupráci zemí V4 jako protiváhu naschválům EU. I když nemyslím, že by k nim docházelo, EU bude potřebovat vliv v tomto regionu a nebude chtít si to moc rozházet. Současná EU pro mne jako alternativa pro budoucnost skončila.  

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/vlastnit-zbran-je-nezadatelne-pravo-svobodneho-obcana-to-jen-otroci-ve-stare-sparte-nesmeli-mit-zbrane-1404051112.html

Odkaz ke komentáři

No to je hezký, že pro tebe skončila, pro většinu z nás bohužel ne a nejhorší je to, že to neovlivníš. Vlak je rozjetý, a teď už ho nikdo nezastaví, bohužel...

No uvidíme po referendu v británii, jak moc je ten vlak rozjetý k nezastavení.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...