straspol Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Nevejdou se do stejného trezoru + jsou připravené v kabele k transportu- vezmu a jdu (třeba na střelnici...).
Jeremy Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Mám po třech patronách v zásobnících, aby se neunavily pružiny, a ty jsou položené vedle pistolí a zamčené v trezoru. Je to zbytečný. Já mám Berettu už přes 15 let a jeden zásobník mám určenej na nošení - je nonstop naládovanej 15 nábojema a když ho jednou za dva roky během 3 vteřin vystřílím, zatím ještě závada nikdy nebyla :-)
straspol Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Je to zbytečný. Já mám Berettu už přes 15 let a jeden zásobník mám určenej na nošení - je nonstop naládovanej 15 nábojema a když ho jednou za dva roky během 3 vteřin vystřílím, zatím ještě závada nikdy nebyla :-)Rozumím. Já to mám takhle, mám ty stařenky už od kraje devadesátých let a zatím drží dobře, i když už poslední dobou chodím na střelnici jen tak svátečně. Jsou to staré čízy a zaslouží ohleduplnost, je to jiná záležitost než dnešní moderní bouchačky. Vlastně ani nevím proč to takhle dělám- je to zvyk z doby, kdy jsem neměl revolvery. Jen nechci nějak měnit zažitý spolehlivý rituály. Takhle vím kde jsou a kolik mám naládováno už moc, moc let. A jsem si jistý. Změním jednu věc, nabalí se další a mám na problém zaděláno. Nojo- jsem konzerva. Já vím. Ale tak to prostě je.
Fester Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Straspole já měl v práci naládovány oba zásobníky neustále nekolik let, vypáskovával jsem jen na dovolenou a nikdy jsem neměl jediný problém, nebo závadu. A to se jednalo zezačátku o CZ82 a potom o CZ 75 Dkompakt. Co mám doma G26, tak němu mám 4 zásobníky a po dvou týdnech je točím po dvou, i když by to bylo úplně zbytečné. Ale možná je to špatně, protože nejsem technický typ, jak tu bylo podotknuto a zbraním nerozumím...
straspol Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Určitě to není žádná chyba, já jen píšu, že to takhle prostě léta dělám a už to tak asi zůstane. Nejspíš to nemá reálnou oporu a jde jen o můj rituál, o zvyk který jsem si osvojil kdysi, když se říkalo že pružiny se časem unavují. Tehdy jsem prostě nakoupil víc zásobníků- byly k mání doslova za babku- a řešil jsem to takhle. A to mi holt zůstalo.
Sickboy Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Takhle to dopadá, když si někdo hraje s vypouštěním kohoutu v práci. Bezpečnej směr zvolil naprosto unikátně. https://www.facebook.com/1911armasdefogo/videos/670260503129841/
Tomas_2002 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Já si tedy nějak nedovedu představit mít zásobník někde jinde než ve zbrani a ještě nenaplněný. Při jde mi logický, že když budu zbraň rychle potřebovat, tak po ní sáhnu, vytáhnu zásobník, zkontroluji plnost zásobníku, vrátím ho zpět, nabiju a mám připraveno. Má někdo z vás opravdu reálné zkušenosti s tím, že dlouhodobé skladování nabitých zásobníků ty pružiny poškozuje ?
Wanderer Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Mám prakticky nějakých 12 let stále napáskované zásobníky, občas je použiju na střelnici a normálně to funguje.
straspol Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Já si tedy nějak nedovedu představit mít zásobník někde jinde než ve zbrani a ještě nenaplněný. Při jde mi logický, že když budu zbraň rychle potřebovat, tak po ní sáhnu, vytáhnu zásobník, zkontroluji plnost zásobníku, vrátím ho zpět, nabiju a mám připraveno. Od toho má jeden doma revolver(y)...
Sickboy Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Měl někdo v ruce S&W 340PD small? Zdá se, že je lehčí než Ruger LCR a hlavně teda vypadá peckově. Byť je o dost dražší.
Ondrej71 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Vypadá super ale bude o dost dražší a hlavně asi bude o dost více kopat. Lcr není takový krasavec ale ergonomii a zpětný raz mají imho vyřešeny lépe
Sickboy Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Jo je dražší asi o 9000,-. Sice je to .357, ale stejně bych do toho cpal .38. Je to kompatibilní. Já se jenom tak ptám, na co mám šetřit. Je tam rozdíl snad 70 g ve prospěch S&W a navíc LCR je snad údajně celohliník, zatímco S&W je prej víc ocel. No hlavně teda badass faktor. Fakt se mi líbí a s tim, že je lehčí a menší, mi přijde jako zajímavá volba.
PavelK Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Já mám jistou zkušenost s M&P340. Ten je o trochu těžší než 340PD, protože má ocelový válec, na rozdíl od titanového válce u 340PD. Rám je u obou hliníkový. Ocelová je u 340PD asi jen vložka hlavně (samozřejmě neberu-li v úvahu součástky mechanismu). LCR neznám, ale myslím, že má ocelový válec, rám částečně hliník, zbytek plast.Pokud jde o kopání u M&P340, kope dost. Až mě to přimělo vyměnit rukojeť za jinou, podobnou té u LCR. S ní už mi .38 Special přijde v pohodě a .357 Magnum snesitelné.Hmotnosti podle Wikipedie: 340PD 323g, M&P340 377g, LCR 380g.
gandalf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Z té karabinové konverze jsem opravdu nadšen, stejně tak z kolimátoru. Proti EVO3 je ten rozdíl, že tahle karabinová konverze při střelbě vůbec nekope, opravdu není v rameni vůbec cítit. Střelba je pohodlná, ovládání snadné, přirozené. I při vypnutém kolimátoru se dá pohodlně střílet přes miřidla a průhledový kolimátor. Kolimátor promítá 4 obrazce /jen v červené/ a má 3 stupně intenzity jasu. Na 25m byla nejhorší rána v 8. Jestli máte možnost, tak to vyzkoušejte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blam Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Rád bych poprosil zkušenější o pomoc. Musím vybrat jednu ze zbraní viz foto. Nechci tu rozebírat moc technické věci spíš se zaměřit jak se mi budou vyvíjet chutě do budoucna. G43 je 7+1, LCP 6+1. Vím srovnávám rozdílné zbraně, ale nedokážu se rozhodnout. Kdyby byla 43 lehčí nebylo by co řešit. Všem díky za postřehy LCP lehounkýmalinkatýdržení na dva prstyhůř se tasídražší střelivoméně pohodlná střelba G43 full úchoplevnější střelivo pohodlné střílenívětší kapacita zásobníkuvětší váhakupodivu se nosí stejně jako LCP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OldaA Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Díval jsi se na G42? Ruger je příjemně malý, ale blbě se z něj střílí, G43 je v dobré ráži, ale prostě je větší, G42 je někde mezi tím co vybíráš.
blam Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Párkrát jsem s G42 i střílel, ale chtěl jsem sjednotit ráže. Mám ještě G17.
Tomas_2002 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Já mám G43 a nic jinýho bych už na nošení nechtěl. Nasadil jsem Trugo TFX mířidla, +1 botku zásobníku, Ghost Edge stojinu spouště, pružinový systém od DPM a jsem s tím opravdu moc spokojenej.
blam Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Ja to k tomu smeruju asi taky. 43 je lip udelana, da se s ni trenovat jako s velkou a ma proste vic pro. Skoda te vahy.
OldaA Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Když chceš mít vše v 9 Luger tak nemá smysl řešit LCP. G43 je výrazně lepší skoro ve všem, kromě velikosti, hmotnosti. Když to budeš mít u sebe celý den tak ti G43 po pár dnech může začít překážet, u LCP to hrozí méně. To si ale musíš zvážit sám. Někomu přijde fajn nosit G19 a jiní si koupí mini revolver od NAA. Pokud ti je G43 pohodlný tak si kup Glock. Když zjistíš že to nenosíš tak ho můžeš prodat a koupit si LCP, Glock se prodává jako použitý většinou dobře a rychle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se