DavidLC Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Já zatím toto a stojna na 2kg, bodku +1 mám objednanou. Pachmayer grip je na mojí ruku super, drží se o mnoho lépe.Ty patrony nosíš běžně, nerejpu, jen nevím jestli lze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 To budou black mamby, jsou v poho, žádná dutina :-)Měl jsem je taky jeden čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Přesně, jsou to Black mamby od Fiocchi. Jinak botka +1 by měla být na 43 nebo 42 stejná? Jednu bych asi doma oželel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Jj, já je mám (na obr. jsem je nepoznal), ale někam jsem je uklidil a žiju v domnění že nemají ten "ďůlek" a ono jo. Tak je asi pohledám, mám ještě nějaký Magtech, ale ty nejdou. Jen nevím, jestli je přestupek to nosit ?Jinak jestli je shoda 42 a 43 nevím, ale už mám objednáno u Glockshopu....Ještě pochvala na MPI, výměna domečku na kulanci (u starších 42 prý nešla dát 2kg stojna, muselo se ubrušovat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neměl v ruce Striboga? Měl bych zálusk na něco dlouhýho do 30k asi ideálně v 9mm. Než to teda všechno zakážou. Nějak jsem došel k závěru, že 5,56 do 30k nemá asi moc cenu (na internetu se dost plive na levný Rugery atd.) a s 9mm můžu jít na jakoukoliv střelnici bez problémů. Plus samozřejmě skladuju pak jednotný střelivo do krátkejch a dlouhejch. Takže pošilhávám po Stribogovi a koukal jsem, že dělaj i verzi s dlouhou hlavní, což je další část dotazu na místní zkušenější uživatele, jestli to má u takový zbraně a ráže vůbec smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Stribog se mi libil, nez jsem videl umisteni natahovaci paky zaveru. S mojim talentem bych si brzo oddelal palec. Ptal jsem se u oficialniho dovozce Qins kvuli vyzkouseni a nevedi, ze by nekde ofiko na strelnici byl k zapujceni. Pry maji obcas predvadeci akce, ale do konce tohoto roku uz nic neplanuji. Jinak tva uvaha je mi blizka. Mam 7.62 a prakticky nikde v mem okoli uz si z toho nemuzu vystrelit. Takze jsem premyslel, ze bude idealni karabina na 9mm Luger, a budu mit spolecne krmivo jak pro dlouhou tak pro kratkou. Zatim se mi nejvice libi BT APC9, ale je to mnohem drazsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Kamarad mel Striboga na kursu pusky a:- 30 rannej zasobnik se musel plnit na 25, jinak nepodaval- i tak mu to neprebijelo, ani s tovarnim strelivem- na 100m jakz takz, ale dal uz musel hodne nadsazovat a na 250m se nedalo trefit nic Takze shrnuto - k cemu to je? Do 30m a do baraku je lepsi pistole a od 70m do 500m zase puska s levnou optikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Ja jsem si koupil na "plechovky" tohle: http://www.supra.cz/kulovnice-chiappa-m1-polymer-9mm-luger-1-49912.htmlUvidime co to vydrzi,ale za ty prachy mi to na blbnuti staci :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak to nejsem potěšený. Mám za humny střelnici, ale tam mě s mojí 5,45 nepustí. Ještě tak 7,62. Ale že bych někde chtěl shánět vystřílenou kosu s neznámou historií a nebo starý jugoslávský AK47 bez tvrdochromu, co se teď prodává za pár švestek... To fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Právě jsem se vrátil ze závodů a mluvil jsem tam se závodníkem, který je puškař v LUVO Praha. Měl .22 jejich výroby a fakt mu to pěkně lítalo. Máte někdo zkušenost s jejich zbraněmi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Striborg mne dost zklamal. Ergonomie nula a strelecky se taky moc hezky nechova. EVO je oproti Striborgu mnohem lepsi.Pokud chces koupit karabinu v lugeru ktera chodi z krabice tak mas jen 2moznosti: MP5 nebo VARku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Nebo UZI, ta se prodává jak ve filmu "Volný pád" tzn. v papírový tašce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 UZI mam a je to dost specificky zelezo a ma vsechny klady a zapory plynouci z toho ze strili ze zadni polohy zaveru.Momentalne ji trochu tunim. Narouboval jsem na ni pazbu z ARka. Ted musim poresit miridla protoze ted na novou pazbu nesedi. Chci na ni naroubovat kolimator a bude z ni super kropitko. PS: Koukal jsem se ze Stribog se prodava za 25k kc. Za ty penize je IMHO neprodejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Eddie a proč ne EVO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 EVO je predrazeny. Za ty prachy mas Vosadku.Kdyby se EVO prodavalo za 20k tak proc ne.Strilel jsem z nastrojenyho EVA v kterym bylo tak 50k a dovedu si teda predstavit lip investovany prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 EVO kope jako bejk. Vyzkoušej nějakou konverzi a poznáš rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Nicméně 'chodí z krabice' jedna báseň. No a když srovnám cenu s pákistánskou MP5, tak tam tedy propastný rozdíl v neprospěch Eva nevidím. ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Jinak za 45k je nova origo MP5. Neb HK dela i semi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10318730018-polosero/ neco k odkoukani :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Spíše upoutávka na aktivní zálohy, řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se