Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem spokojenej machsimálně :-)

Měl jsem 92ku dvacet let bez jediný závady. Tak jsem teď upgradeoval z úcty ke značce. A těch 20 let je znát - minimální vůle, dokonalý zpracování, paráda.

Odesláno

Tady vládnou Slováci. S čím jsem se cvičil na zbroják to jsem nakonec pořídil.

GP K100 MK7. A spokojený jsem moc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Je to skvelá zbraň. Presná dobre sa drží. Na 100 sa dá v pohode zostreliť balon.

Odesláno

Jo jsem z ni nadšený. Jenom ji musím postupně navonět pořádným olejem. Ten borec přede mnou ji čistil něčím, co ani nelze pojmenovat A nešetřil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)
Olej na zbrane Ballistol čistí, chráni a konzervuje všetky typy zbraní. Rozpúšťa usadeniny olova, medi a červenej mosadzi. Olej neutralizuje usadeniny kyslých splodín, je ideálny k impregnovaniu drevených pažieb, remeňov a kožených púzdier. Ballistol vytvára na kove alkalický ochranný film, vďaka enormnej rozpínavosti vsiakne aj do najmenších trhliniek v kove. Ballistiol je biologicky odbúrateľný.

Ja používam len toto a je to špička....
Upraveno uživatelem .Martin.
Odesláno

Tak zase bud rad ze vobec cistil, ono aj keby cistil fritolom bude to lepsie nez keby vyznaval staru "musdrost" nasich dedov, ze dobre zbrane sa cistit nemusia a zle si to nezasluzia.

Odesláno

Víc jak lak na nehty se mi osvědčila taková ta bílá laková fixa s tenkým hrotem. Na zásobnících to mám. Na závěru mi to příjde jako kýč. Minulý majitel mojí 41 to taky udělal a šlo to blbě dolů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...