Jeremy Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Já jsem spokojenej machsimálně :-)Měl jsem 92ku dvacet let bez jediný závady. Tak jsem teď upgradeoval z úcty ke značce. A těch 20 let je znát - minimální vůle, dokonalý zpracování, paráda.
.Martin. Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Tady vládnou Slováci. S čím jsem se cvičil na zbroják to jsem nakonec pořídil.GP K100 MK7. A spokojený jsem moc. Sent from my iPhone using Tapatalk Je to skvelá zbraň. Presná dobre sa drží. Na 100 sa dá v pohode zostreliť balon.
hreba Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Jo jsem z ni nadšený. Jenom ji musím postupně navonět pořádným olejem. Ten borec přede mnou ji čistil něčím, co ani nelze pojmenovat A nešetřil Sent from my iPhone using Tapatalk
.Martin. Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 (upraveno) Olej na zbrane Ballistol čistí, chráni a konzervuje všetky typy zbraní. Rozpúšťa usadeniny olova, medi a červenej mosadzi. Olej neutralizuje usadeniny kyslých splodín, je ideálny k impregnovaniu drevených pažieb, remeňov a kožených púzdier. Ballistol vytvára na kove alkalický ochranný film, vďaka enormnej rozpínavosti vsiakne aj do najmenších trhliniek v kove. Ballistiol je biologicky odbúrateľný. Ja používam len toto a je to špička.... Upraveno 2. února 2017 uživatelem .Martin.
cali Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Tak zase bud rad ze vobec cistil, ono aj keby cistil fritolom bude to lepsie nez keby vyznaval staru "musdrost" nasich dedov, ze dobre zbrane sa cistit nemusia a zle si to nezasluzia.
Jarett Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Coonan .357 je v servisu, tak jsem se dnes bavil s G43 a vybělil jsem nápisy Ještě pár detailů odladím a je to 100% ...
Duke650 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Dnešní výměna mířídel sice nebyla úplně bez problémů, ale nakonec to dopadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 http://legistelum.sk/smernica-eu-o-kontrole-zbrani-analyza-stavu-k-31-1-2017/
gandalf Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/2628-smernice-o-zbranich-z-pohledu-stinoveho-zpravodaje
Ivan Lelák Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Jarett - chápu dobře, že to je dělané lakem na nehty???
ggrand Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Víc jak lak na nehty se mi osvědčila taková ta bílá laková fixa s tenkým hrotem. Na zásobnících to mám. Na závěru mi to příjde jako kýč. Minulý majitel mojí 41 to taky udělal a šlo to blbě dolů.
Kristian.nov Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Já si dneska pořídil větší kalibr, na takové to domácí bránění...
Jarett Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Jarett - chápu dobře, že to je dělané lakem na nehty???Ano
Jarett Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Já si dneska pořídil větší kalibr, na takové to domácí bránění...HK je super !
Wanderer Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Jarett: Co to máš za náboje? Kde se to dá sehnat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se