gandalf Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Tak se pochlub :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Orange tu prodával Petrando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já si byl dneska vyzvednout PZ v Praze - U Sdružení (vystavení trvalo 4 týdny!) a lidí tam bylo, jako když dávají něco zadarmo... Je vidět, že lidé se opravdu cítí bezpečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Tak se pochlub :-)Musím ji nejdřív dát do pucu Po těch dvou letech se vrátila v o dost horším stavu než po tom půlstoletí ve sklepě. Je to už stařenka, pamatuje dost, na bouchání to není, i když by toho asi schopná byla (ne, nebudu to zkoušet...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Pánové, kde takhle nějak kolem Prahy/v Praze nakupujete nový 9 luger? Něco jako SB 124gr, na takový to obyč střílení do papíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Za 4,9.- je maj v Armymarket.cz (od tisic kousku vys...) Pánové, kde takhle nějak kolem Prahy/v Praze nakupujete nový 9 luger? Něco jako SB 124gr, na takový to obyč střílení do papíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Názor: http://orlicky.denik.cz/zpravy_region/teroriste-zbrane-nepotrebuji-rika-sef-cihelny-marek-bartos-20170510.htmlJá mám obavu, aby současná vládní krize nezabránila přijeté novely ústavního zákona "o zbraních" - připadá mi to jako na objednávku EU, ale asi jsem paranoidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Pánové, nějaký poznatek okolo ušití kvalitního koženého páskového pouzdra? Na internetu jsem našel pana Cihelku, ale je to krapet z ruky. Tak se ptám, zda nemáte někoho z Prahy. V "seriové" produkci jsem nic uspokojivého nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Koukni se na stránky KM SADDLERY. Mám od nich tři pouzdra a spokojenost s kvalitou a jednáním maximální. Ale Pražáci to nejsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Fry-Mi ty jo.... Ale jinak pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Já od nich mám taky pouzdro a to jen podle nákresu a rozměrů. Sedí, jako by na to měli kopyto /neměli - atyp/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Názor: http://orlicky.denik.cz/zpravy_region/teroriste-zbrane-nepotrebuji-rika-sef-cihelny-marek-bartos-20170510.htmlJá mám obavu, aby současná vládní krize nezabránila přijeté novely ústavního zákona "o zbraních" - připadá mi to jako na objednávku EU, ale asi jsem paranoidní....a aby Sralbotka neodložil na nikdy tu plánovanou žalobu na EU. Taky si říkám, že vítanější záminku nemohli kašpárci najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Česká republika chce podat žalobu k Evropskému soudnímu dvoru kvůli směrnici, která drasticky omezuje držení zbraní. Nejzazší termín pro podání žaloby je srpen 2017. Protože žaloba nemá odkladný účinek, ČR musí tuhou směrnici převést do domácích zákonů a tím regulace, proti níž ČR klade odpor, začne platit. Jedna z úvah, jak zabránit převodům zbraní do nelegální sféry, je zneplatnění zbrojních průkazů.Viz: http://www.ceska-justice.cz/2017/05/cr-chce-podat-zalobu-eu-kvuli-smernici-zbranich-regulace-vsak-bude-platit-i-negativnimi-dopady/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Ježišmarjá, to se fakt svět zbláznil ? Tohle přece není možný, to není možný, to se mi přece opravdu musí jenom zdát !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 No, kdyby mi někdo před pětadvaceti lety vykládal, jak bude vypadat dnešní silniční fašismus, taky bych nevěřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Tak jak to čtu a sleduju dění kolem toho téma tak se ptám,co s těma našima železama,napadá mne jen jedno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Pssst, my nesmíme ani naznačovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 John Lennon: Taky doporučuju KM SADDLERY. Dělají pouzdra i "na dálku". Mám od nich dlouhá léta několik pouzder a naprostá spokojenost. Jak to tu čtu, tak je to na zvracení. Fakt co nejrychlejc vystoupit z té čtvrtoříšní organizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Co ze ji hned nestrilenou prodavas, nesedla?Tak jsem si udělal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Jejda, neprodávám Jen ukazuji a dělím se o své nadšení a radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se