KralJan Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 2x tritium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 před 40 minutami, KralJan napsal: 2x tritium Hodnotný příspěvek V tom případě 3x žárovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 V 17. 1. 2021 v 17:20, Oplt napsal: Hodnotný příspěvek V tom případě 3x žárovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Kdo se chystáte ke zkouškám, tak vyšly nové okruhy otázek, už jsou na stránkách MV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Já jen doplním, že mimo otázek (je jich méně a některé se změnily) budou zkoušky probíhat stejným způsobem jako doposud. Na jejich průběhu se nic nemění, praktické části zkoušky tedy zůstávají stejné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 V 10. 12. 2020 v 7:02, KurtCz napsal: Ještě k těm CO2 vzduchovkám. Mám MP 40 od Umarexu, full auto. Jede to na dvě bombičky, ty vystačí na vystřílení dvou zásobníků. Ale výkon samozřejmě není stabilní a poměrně rychle padá. Ty ocelový broky mají silnou tendenci odrážet se do všech možných směrů, velmi často zpět ke střelci, ochranné brýle jsou naprostá nezbytnost. Přesnost nic moc, používám to s harantama na střílení do petek plněných vodou, na deset metrů se dají trefit. Na větší vzdálenost už je sázka do loterie, záleží, jak jsou plné bombičky. Má to BlowBack, takže to "jako" kope. Důležité je také pravidleně mazat výstup ze zásobníku, jinak nepodává broky a "funí" naprázdno. .... Jako hračka je to fajn, haranti to milují, přeci jenom to vypadá, váží a chová se jako sutečnější zbraň (a taky to střílí dávkou ), než plasťáky od Nerf. Plnohodnotná zbraň to samozřejmě není, na to že by se s tím někdo ubránil není ani pomyšlení. Taky příprava ke střelbe je zdlouhavá. Bombičky jsou v zásobníku a pro výměnu je potřeba imbus. Taky plnění zásobníku brokama trvá podstatně déle než u "osté" zbraně. A vystřílí se to za pár vteřin. .... Takže jako relaxační hračka óká. Jinak to praktického významu nemá. I když přiznávám, že máš v každé větě pravdu, sranda je s tím fakt velká, asi na čas odložím Slavii a budu na chatě střílet ty zatraceně přemnožený myši dávkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 7 hodinami, straspol napsal: I když přiznávám, že máš v každé větě pravdu, sranda je s tím fakt velká, asi na čas odložím Slavii a budu na chatě střílet ty zatraceně přemnožený myši dávkou Se Slavií se to vůbec nedá srovnávat, fun faktor je minimálně o třídu výš. A Bůh ať je myším milostiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Za chvíli bude tlumič legální, už jste někdo přemýšlel nad tlumičem pro SA 58, nebo konverzi Roni G1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 V 17. 1. 2021 v 16:27, KralJan napsal: 19X si sa rozhodol lebo máš väčšiu ruku, resp. dlhšej rukoveti a zásobníku alebo aj z iného dôvodu? a nie klasicku? síce máš 43-ku a naopak väčšiu P-10 takže netuším akú máš ruku nemal som v ruke 19X a 19 mi sedí skvele ale mám menšiu ruku tak neviem no.. iný rozdiel tam moc nie je ani nie? ten háčik na spodku pri zásobníku neprekáža? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 19x i P-10 mám do ruky akorát, nemám moc malou. 43 mám na nošení, pro její velikost a váhu. A nakonec s ní i nejvíc střílím, měl jsem ji opakovaně na kurzech sebeobraně střelby a zvykl jsem si i na malou. 19x jsem si koupil protože se mi líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Včera na mne v počítači vykouklo tohle To už je doba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Hele nevíte někdo jak je to s těma zásobníkama teď ? To si mám ty uynčestrofky upižlat nebo co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Hlavně se neplaš a nic nepižlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Mega Hyper Akce Zbrojovky na jejich značkovce v Brodě na CZ SP-01 Tactical. Z 22tis sleva na 11.800.-kč. Šak to je lacné. No neber to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tož to si vezmu tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Rano v 9:00 nez sem k nim vyjel meli 11 a za hodku uz jen dve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Jaký je to ročník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Kde jste tak narychlo sehnali nákupko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 8 minutami, ggrand napsal: Jaký je to ročník? Je to tam nekde? Ja to ted ze škorpa co sem koupil nijak nerozlustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 5 minutami, bandicoot napsal: Kde jste tak narychlo sehnali nákupko? V poho, mam nakupka do foroty. Platnost je 1 rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se