Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

MOC Glock42 - 13990Kč

Dobrá cena, půjdu do ní. S G19 budu mít fajn kombo.

Cena je fakt dobrá. Už jsi ji měl v ruce? Zajímalo by mě jak se drží, v porovnání s většímy Géčky Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MOC Glock42 - 13990Kč

Dobrá cena, půjdu do ní. S G19 budu mít fajn kombo.

To je sympaticka cena... .380 me moc nelaka, abych pravdu rekl. Nevis, jestli budou i jine raze? To spis DiamondBack DB9.

Upraveno uživatelem JendaM
Odkaz ke komentáři

Velký ak47 je v 7,62x39 tohle je v 5,45x39, takže něco jako přerostlá malorážka co dělá větší kravál. Oproti velkýmu ak74 je to trochu pohyblivější, oproti velkýmu ak47 je to klidná hračka.

Žádnej typ Usama není, to si vymysleli Řeháci pro svoje ořezaný čínský AK

Odkaz ke komentáři

Holka šikovná, s maloškem pěkně ruka napnutá, ale s DE pokrčená, aby se stalo, co si scénárista/režisér přál. Nejsem si ani moc jistý s tím šermováním ukazováčkem okolo spouště s DE u břicha :(

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pár postřehů:

1) střílet .38 ve zbraních .357 lze naprosto bez problémů a to i dlouhodobě, proto to také výrobci zbraní píší v manuálech. Dokonce i .38 Short (délka nábojnice 19mm) je úplně bezproblémová. Jen je potřeba vice čistit komory ve válci od nánosu spalin, aby šly .357 nabít v pohodě. Ale o nějakém vypalování komor nemůže být řeč - pokud se bavíme o kvalitních zbraních a ne o nějakých Arminiusech z bláta :lol2: A to i v řádech desetitisíců ran... Otázka jiná je, střílet .38WC (Wad Cutter) z revolveru se špatným časováním nebo aretací. Takových příhod se špatným koncem už bylo víc...

2) tabulka která říká že 9mm Luger má stejný účinek na živý cíl jako .45ACP je opravdu k pousmání :cool02:

3) pro sebeobranné účely je .38Spl v revolver s dvoupalcovou hlavní naprosto dostačující i vyhovující. A pistolka .380 také. Beztak je důležitější kam svůj cíl trefíte, než čím... A pak samozřejmě jde hlavně o to, naučit se daný nástroj používat účelně ;)

4) ten nový Gločík je super!

5) kvalitní mechanické hodinky vydrží desetitisíce výstřelů - moje jsou toho důkazem :clap:

Pár obrázků co u mne dělal kamarád...

post-3414-0-23102200-1392619213_thumb.jpg

post-3414-0-25542400-1392619235_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Problém vypálení náboje .38 z válce na .357  skutečně existuje, kdysi jsem o tom četl ve Střelecké revui, je to dost let zpátky, šlo o problémy trhání válců u revolverů Taurus, myslím. Obecně, pokud použiju kratší náboj než je komora, komora tím trpí, a to i u málo výkonných ráží (.22 LRx.22 Mag)

Odkaz ke komentáři

Ono taurus není zrovna značka kvality. Já měl španělskou Astru - čtyřpalec 357 magnum a na hlavni přímo pod popisem 357 magnum bylo ještě malým písmem 38 special. Jedinej, kdo s tím měl problém, byli policajti - to bylo práce jim vysvětlit, že mi do zbrojáku musí napsat jednu zbraň a dva druhy munice - bez toho by mi jinak tu druhou munici neprodali. A funkčně to vliv na komoru nebo hlaveň nemělo a že jsem jich vystřílel. Jo a na hodinky taky žádný viditelný účinek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...