Cyril Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) Škoda, bez toho to nelze než ignorovat :/Mn Super! Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 m.n. : Díky. Znám právě jen tu první tabulku. Je k pláči jak nás zákon nutí používat méně účinné, ale za to pro okolí nebezpečnější střelivo Ale tak co čekat, když zákony tvoří neodborníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 pokud je na tom 9L stejne jako .45acp, tak bych to ignoroval i s povidanim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 včera večer jsem upravoval jednomu zákazníkovi tyhle dvě zbraněrusáci nedopasovali kompenzátor a naši zbrojováci udělali pojistku tak, že reje do ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 MOC Glock42 - 13990Kč Dobrá cena, půjdu do ní. S G19 budu mít fajn kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 To Evo je moc hezky,ale ta cena. Jsem zvedav jaka bude zivotnost. To ak je typ usama? Z zeleneho sportu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) MOC Glock42 - 13990Kč Dobrá cena, půjdu do ní. S G19 budu mít fajn kombo.Cena je fakt dobrá. Už jsi ji měl v ruce? Zajímalo by mě jak se drží, v porovnání s většímy Géčky Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) MOC Glock42 - 13990Kč Dobrá cena, půjdu do ní. S G19 budu mít fajn kombo. To je sympaticka cena... .380 me moc nelaka, abych pravdu rekl. Nevis, jestli budou i jine raze? To spis DiamondBack DB9. Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem JendaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Hasič - je to ak74u - automat v 5,45x39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Vypadá to, že ta G42 učarovala více lidem. Nedala by se někde ukecat sleva, kdybychom jich objednali více najednou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Škoda, bez toho to nelze než ignorovat :/ Ta tabulka je myslim odsud: http://www.buchtik.eu/Revo/Nacvik/nacv_ucstrel.htm z mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Hasič - je to ak74u - automat v 5,45x39Strilel jsi z toho? Je velkej rozdil mezi zpetnym razem full ak a usamy? Co presnost na 100m? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Velký ak47 je v 7,62x39 tohle je v 5,45x39, takže něco jako přerostlá malorážka co dělá větší kravál. Oproti velkýmu ak74 je to trochu pohyblivější, oproti velkýmu ak47 je to klidná hračka. Žádnej typ Usama není, to si vymysleli Řeháci pro svoje ořezaný čínský AK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Nezkoušeli nebo neuvažovali jste Walther PPS? Mě to přijde jako ideální luger (případně .45) subcompact, kterým si minimálně zkrátíte čekání, než dorazí ten prťavej glock v devítce. Upraveno 2. února 2014 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Desert Eagle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Holka šikovná, s maloškem pěkně ruka napnutá, ale s DE pokrčená, aby se stalo, co si scénárista/režisér přál. Nejsem si ani moc jistý s tím šermováním ukazováčkem okolo spouště s DE u břicha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Hele dobrý, ten seriálek jsem neznal, tak jsem na to mrknul - dík za tip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Pár postřehů: 1) střílet .38 ve zbraních .357 lze naprosto bez problémů a to i dlouhodobě, proto to také výrobci zbraní píší v manuálech. Dokonce i .38 Short (délka nábojnice 19mm) je úplně bezproblémová. Jen je potřeba vice čistit komory ve válci od nánosu spalin, aby šly .357 nabít v pohodě. Ale o nějakém vypalování komor nemůže být řeč - pokud se bavíme o kvalitních zbraních a ne o nějakých Arminiusech z bláta A to i v řádech desetitisíců ran... Otázka jiná je, střílet .38WC (Wad Cutter) z revolveru se špatným časováním nebo aretací. Takových příhod se špatným koncem už bylo víc... 2) tabulka která říká že 9mm Luger má stejný účinek na živý cíl jako .45ACP je opravdu k pousmání 3) pro sebeobranné účely je .38Spl v revolver s dvoupalcovou hlavní naprosto dostačující i vyhovující. A pistolka .380 také. Beztak je důležitější kam svůj cíl trefíte, než čím... A pak samozřejmě jde hlavně o to, naučit se daný nástroj používat účelně 4) ten nový Gločík je super! 5) kvalitní mechanické hodinky vydrží desetitisíce výstřelů - moje jsou toho důkazem Pár obrázků co u mne dělal kamarád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Problém vypálení náboje .38 z válce na .357 skutečně existuje, kdysi jsem o tom četl ve Střelecké revui, je to dost let zpátky, šlo o problémy trhání válců u revolverů Taurus, myslím. Obecně, pokud použiju kratší náboj než je komora, komora tím trpí, a to i u málo výkonných ráží (.22 LRx.22 Mag) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Ono taurus není zrovna značka kvality. Já měl španělskou Astru - čtyřpalec 357 magnum a na hlavni přímo pod popisem 357 magnum bylo ještě malým písmem 38 special. Jedinej, kdo s tím měl problém, byli policajti - to bylo práce jim vysvětlit, že mi do zbrojáku musí napsat jednu zbraň a dva druhy munice - bez toho by mi jinak tu druhou munici neprodali. A funkčně to vliv na komoru nebo hlaveň nemělo a že jsem jich vystřílel. Jo a na hodinky taky žádný viditelný účinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se