Josef01 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Pěkný jste to měli, škoda, letos se mi to krylo v sobotu s jinou akcí, příští rok to snad vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Muselo ty být parádní. Doufám, že toho příštího se už budu moci zúčastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Bylo fajn poznat nové tváře, takže díky předsedovi za pozvání a za rok se snad opět sejdeme (třeba v ještě větším počtu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 V 22. 5. 2016 v 20:15, sashator napsal: Bylo fajn poznat nové tváře, takže díky předsedovi za pozvání a za rok se snad opět sejdeme (třeba v ještě větším počtu)Tys tam byl taky? Sakra, moje face memory je ocividne horsi, nez jsem si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Díky sibirovi za organizaci. Příště asi bez bab a do rána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 V 22. 5. 2016 v 22:05, SCIFI napsal: Díky sibirovi za organizaci. Příště asi bez bab a do rána To doufám!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 V 22. 5. 2016 v 22:05, SCIFI napsal: Díky sibirovi za organizaci. Příště asi bez bab a do rána Nebo s nejakejma cizima ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Na té poslední fotce mě hrozně baví ten chleba v rohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Predpokladam, ze i ten chleba byl z nejaky Aplsky ze Svycar :-) V 23. 5. 2016 v 7:21, Andrew napsal: Na té poslední fotce mě hrozně baví ten chleba v rohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 V 23. 5. 2016 v 7:21, Andrew napsal: Na té poslední fotce mě hrozně baví ten chleba v rohu No jo, když kupuješ takový hodinky, tak už je jenom na suchej chleba..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Byl jsem blízko (Pálava), ale nemohl jsem přijet. Tak snad příště. Pěkné jste to měli. Asi potřebuju Submersibly...Na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 V 22. 5. 2016 v 20:35, KFL napsal: Tys tam byl taky? Sakra, moje face memory je ocividne horsi, nez jsem si myslel.Jsem tě tam v jednu chvíli zaregistroval, ale nechtěl jsem rušit hovor a pak už jsem tě neviděl...a jinak se nedivím, že sis mě nevšiml, měl jsem tam to nejsvítivější triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dick_666 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 V 22. 5. 2016 v 7:24, sibirnaya napsal: diky kuci a holky Twl mejdan! Co to bylo, kde to bylo, proč to bylo, kdy to bylo, kde byl Dick..a...a. . kdy to bude zas?...anebo Carollinum otevírá novou šoku tady někde okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Pěkný to bylo, škoda, že si toho moc nepamatuju, ještěže je plno fotek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Pěkný jste to měli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 V 22. 5. 2016 v 22:05, SCIFI napsal: Díky sibirovi za organizaci. Příště asi bez bab a do rána a jak SCIFI pravil, tak se stalo. diky vsem, kdo prekonal odpor k silnicim, vlakum a tak vubec a dostavil se fotky nemam, tak snad nekdo neco nafotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Bylo to moc pekne! Sibir to zorganizoval opravdu na vybornou! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Sibiř, díky za příjemnou akci.Zde je pár mých fotek - předem se omlouvám majitelům za mírné zprznění - hodinky vypadaly ve skutečnosti daleko lépe (bohužel byly při focení většinou upatlané a světlo nestálo za nic) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Foceno na ruce s obvodem 17,5 - 18 cm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se