tano Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Jo a dělejte to na tý pláni hlavně! Jen už ne tak blízko kuchyně, smrdim jak friťák.Souhlas, hlavne ze tam nekouri Byl jsem ale pohotovej a bundu jsem si dal dospod vesaku
Ondoni Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Chlapi, proletěl jsem jak kometa, ale i tak to bylo super. Teď už mi nevrtají v hlavě jen těžko dostupné Precisty, ale i renovační igeny...a to jsem byl několik let přesvědčený, že mi prostě nesedí...život je fu(j)nny Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem Ondoni
John_Lenon Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 jo ty igeny v nerezu jsou fakt pěkný...
svasek.michal Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Včera to bylo fajn. :-) Odesláno z mého HTC 10 pomocí Tapatalk
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Tanovy Eterny. Nevím, jestli jsem se v minulosti dycky blbě díval nebo jestli je to mimořádně povedený kus. Asi to ustojím, ale trochu se pode mnou země zatřásla Fajn večer !
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 To je zatím tajemství ( jinak to byl kousek od sinn a ty omega ploprof ), ale já zatím mířím trochu blíž k zemi. Až to bude tutovka, pochlubím se ( každopádně, na tomhle velice příjemném srazu jsem si zase ověřil, že se v tom fakt plácám ).A jinak, jak seiko nemusím, tak to máte kluci mooc pěkný ( a i já, zapřísáhlej /nedozrálej chrono magor, bych si tam vybral ).
Mikefux Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Taky díky za sraz. Zase jsem po dlouhé době pokecal o hodinkách Seiko a taky si vyzkoušel nějaké pěkné hodinky. Už se těším na další sraz.
feltharg Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 co? jaky sejko? tam mel nekdo sejka? paradni sraz, vsem diky za prijemnej pokec a zajimavy kousky.jo a i to kukatko jsem nakonec v bublinach nasel F
nividic Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Tamta bledemodra vec, to je fakt semis? Nemate nekdo vristsot? Diky.
xbraj19 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Byla to paráda, děkuji pánové, už mám na dalších 5 let nalajnováno co pořídit (a taky jsem se ujistil co opravdu nechci ).Ještě několik neumělých fotek
nividic Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Diky za fotky, i za ten remen, felthargu
feltharg Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 neni za co. semis se nosi a vypada perfektne, ale stranse rychle se nici a lehce se uspini... tahle svetla modra je hodne cajk btw orienty maj safir, za ty penize paradni muzika
tano Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Tanovy Eterny. Nevím, jestli jsem se v minulosti dycky blbě díval nebo jestli je to mimořádně povedený kus. Asi to ustojím, ale trochu se pode mnou země zatřásla Fajn večer !Diky, potesi to od chlapa co ma k dispozici bombardacky GS , pred kterym si zase sednu na zadek ja A ten mesh na Stowa i samotne hodinky pecka. Pokud bych chtel jednou pilotky, mam plne jasno. Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem tano
Bert Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Jakkoli jsem se zdržel jenom chvíli, byl to moc fajn srazík. Díky všem. Příště to zkusím vydržet bez doutníku déle :-)
xjr1 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Sice opožděně, ale díky, bylo to fajn...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se