Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo a dělejte to na tý pláni hlavně! :D Jen už ne tak blízko kuchyně, smrdim jak friťák.

Souhlas, hlavne ze tam nekouri :)

Byl jsem ale pohotovej a bundu jsem si dal dospod vesaku :)

Odesláno (upraveno)

Chlapi, proletěl jsem jak kometa, ale i tak to bylo super. Teď už mi nevrtají v hlavě jen těžko dostupné Precisty, ale i renovační igeny...a to jsem byl několik let přesvědčený, že mi prostě nesedí...život je fu(j)nny ;)

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

To je zatím tajemství ( jinak to byl kousek od sinn a ty omega ploprof ), ale já zatím mířím trochu blíž k zemi. Až to bude tutovka, pochlubím se ( každopádně, na tomhle velice příjemném srazu jsem si zase ověřil, že se v tom fakt plácám ).

A jinak, jak seiko nemusím, tak to máte kluci mooc pěkný ( a i já, zapřísáhlej /nedozrálej chrono magor, bych si tam vybral ).

Odesláno

Taky díky za sraz. Zase jsem po dlouhé době pokecal o hodinkách Seiko a taky si vyzkoušel nějaké pěkné hodinky. Už se těším na další sraz.

Odesláno

co? jaky sejko? tam mel nekdo sejka? :D

paradni sraz, vsem diky za prijemnej pokec a zajimavy kousky.

jo a i to kukatko jsem nakonec v bublinach nasel :)

F

Odesláno

neni za co. semis se nosi a vypada perfektne, ale stranse rychle se nici a lehce se uspini... tahle svetla modra je hodne cajk :)

btw orienty maj safir, za ty penize paradni muzika :D

Odesláno (upraveno)

Tanovy Eterny. Nevím, jestli jsem se v minulosti dycky blbě díval nebo jestli je to mimořádně povedený kus. Asi to ustojím, ale trochu se pode mnou země zatřásla :)

Fajn večer :wine: !

Diky, potesi to od chlapa co ma k dispozici bombardacky GS ;) , pred kterym si zase sednu na zadek ja :clap:

A ten mesh na Stowa i samotne hodinky pecka. Pokud bych chtel jednou pilotky, mam plne jasno.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Jakkoli jsem se zdržel jenom chvíli, byl to moc fajn srazík. Díky všem. Příště to zkusím vydržet bez doutníku déle :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...