Me2d Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Tak ve středu 5.11. jsem v práci ale zkusím se urvat dřív, prahnu po tom poznat lidi co nevědí co z penězma jen nevím kde je ten gate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Je to ta na Sokolovský? Někde kousek od křižovatky s pumpou? Nejsem pražák...sorry . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 (upraveno) Je to ta na Sokolovský? Někde kousek od křižovatky s pumpou? Nejsem pražák...sorry . Ano. Kousek od metra Florenc. Parkovat se tam da pomerne dobre, sam jsem tam jednou autem byl. mapa Upraveno 29. října 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Zkusím to najít tak okolo 19 bych se ukázal pokud mě generál pustí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Hm, mel jsem v planu dorazit, ale bohuzel se zrovna 5. vracim ze sluzebky - prilet 22:05, takze v realu tak 22:45, takze nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 (upraveno) Pánové budete tam v 9? Zastavil bych se, s některými z vás proběhli podobní smajlící je čas je realizovat. Edit: Conrade, už máš toho mini-skirmishe? Vezmu velkýho ať máš rozhodování těžší. Kibi, vezmu tu ledku Fénix L2D. Upraveno 31. října 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Pánové budete tam v 9? Zastavil bych se, s některými z vás proběhli podobní smajlící je čas je realizovat. Edit: Conrade, už máš toho mini-skirmishe? Vezmu velkýho ať máš rozhodování těžší. Kibi, vezmu tu ledku Fénix L2D. Nemám hledám dál i ten malej si mi zdál dost velkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 (upraveno) Tak už to vypadá, že budu moct přijet a tentokrát tramvají, takže šlus bude se střízlivostí. Upraveno 2. listopadu 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Tak už to vypadá, že budu moct přijet a tentokrát tramvají, takže šlus bude se střízlivostí. Vozereme se a utluceme Oniona a ty jeho Longinesky.............argumentama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Ráčej vodpustit, že se jim do toho montuju, ale vono to sem patří. Na čtvrtek 6.11. se rýsuje zajisté zajímavá událost v Libni na Palmovce. Více info zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Vsechny zdravim, nevim, jestli tento sraz je pouze pro uzky okruh clenu. Pokud ne, tak bych se rad zastavil a podival se na nejake pekne kousky. Myslim hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Ráčej vodpustit, že se jim do toho montuju, ale vono to sem patří. Na čtvrtek 6.11. se rýsuje zajisté zajímavá událost v Libni na Palmovce. Více info zde. Ajaj, to budu muset do další hospody s kocovinou - to bývám nerudnej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Vsechny zdravim, nevim, jestli tento sraz je pouze pro uzky okruh clenu. Pokud ne, tak bych se rad zastavil a podival se na nejake pekne kousky. Myslim hodinky Akce je pro uzky okruh clenu Chronomagu, uz ten okruh cita cca 4100 lidi Jestli mas cas a chut videt po hromade bandu magoru, zastav se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Akce je pro uzky okruh clenu Chronomagu, uz ten okruh cita cca 4100 lidi Jestli mas cas a chut videt po hromade bandu magoru, zastav se Pokud tedy nevadí, že jsem na Chronomagu poměrně nový a s nikým z vás se neznám, tak bych se taky zastavil, aspoň na chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 pro nováčky: bágl s noži, baterkami a bouchačkami ssebou (malej srázek na čerňáku byl v tomhle směru podezřele jednomyslný - škoda, že jsem tam nevzal kudlu od Dohnalů a PPK od Waltrů)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 ty jsi, kibi, v pohodě, ty to všechno nosíš na opasku, ale já to mám doma všemožně rozstrkaný, některý věci se u mě vyloženě míjej (třeba pero a walther) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 tak je to v Gate zabukované na 18.30 aby Frantik už m ohl sedět ve "svém" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 aby to v ty hospode nedopadlo jako nedavno v restauraci Monarch mrzi me, ze se nedostavim. jednak bych vas rad poznal ale taky se podival ne jen na hodinky. urcite bude i nejaka ta rybicka/kudlicka. no snad ten novej bond bude za to stat a kdyz to vyjde, uvidim i novy PAM a vyhraju Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 všechno "na přežití" nosím na těle... Čutoru s rumem jsem na tobě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Kibi to ma nahodou dobre vymysleny, tam kde by vsichni ocekavali zbrane jsou hodinky, a tam kde by vsichni ocekavali hodinky jsou zbrane Brano takto: KUFR - TELO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se