foldes Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Martine pokud se trochu zalecim a dorazim tak ti ty tudory na kukajdu vemu kdyztak;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Tak to je fakt pech. Dej se dohromady a snad příště.Diky Ti! Jeste to uplne nechci zahazovat, ale boli to svinsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Uz jsem to po změně data psal - nedorazím. Jen jsem se zapomněl smazat ze seznamu, sorry. Takže bude o volnou židličku víc. Užijte si večer, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Diky Ti! Jeste to uplne nechci zahazovat, ale boli to svinsky.Dej to, koupim ti nějaký analgetika. Každopádně a co jsi dělal? Si potkal závoru, co tam normálně nebejvá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Uz to do sebe laduju;-) No debil, 50 kilaku v pohode, v lesech po kamenech a sterku bez sebemensiho zavahani a kilak od baraku sjedu na stezku a koukam na tacho na vterinu a kdyz zvednu hlavu, tak vidim pred sebou asi pul metru zavoru, takze zahamtnu a letim krasne i s kolem pres... dopad na rameno, prdel, loket... zapesti...takze cela prava strana out of service.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Au. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Jeste hniju v praci...chtel jsem ve 2 vyrazit, ale nevidim to. Kdyz se mi podari vypadnout ve 3, tak bych mel na cca 8 dorazit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Je nas 7. tentokrát jsem to ale opravdu nečekal. Pohnete, nebo nam seberou stul. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Já přijdu natuty, v cca 19.15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Ja vyrazim z jine hospody s 5 plznema v zile tak mi nedavejte hodinky do ruky, mozna mi spadnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) Hosi ja to nedam, ani 4 sestikila brufeny nezabrali... sakra. Kazdopadne si to uzijte a postnete taky naky fotky;-) Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Hosi ja to nedam, ani 4 sestikila brufeny nezabrali... sakra. Kazdopadne si to uzijte a postnete taky naky fotky;-)Tak rychlý uzdravení Lukyne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Dekuju Jiri;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Kluci díky za příjemný klábosení. Bylo to fajn, asi začnu chodit častěji :-). @tikzot brzy se dej dokupy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Zdar, sorry, že jsem nedorazil.. četl jsem ty zprávy jedním okem a všude byl headline 4/4.. tak příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Mně to taky bohužel nevyšlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Kristova noho, já si to blbě zapsal, a nešel, jsem kikos :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Kristova noho, já si to blbě zapsal, a nešel, jsem kikos :-/Neboj, bude další. Já jen preventivně hlásím, že už chodit nebudu :-), vždycky si odtamtud odnesu psycho újmu, kvůli které pak nespím, pálím mosty, sekám dluhy :-), prodávám své definitivní,...?.Nemám to zapotřebí :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Neboj, bude další. Já jen preventivně hlásím, že už chodit nebudu :-), vždycky si odtamtud odnesu psycho újmu, kvůli které pak nespím, pálím mosty, sekám dluhy :-), prodávám své definitivní,...?.Nemám to zapotřebí :-).Simtě, nějaký Foldesovi Gmtčka, koho by to zajímalo. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Tak co, zkusíme zase něco? Tentokrát bych to koštoval na červen a zahrádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se