ricous Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Tak jsme se s Malaketem domluvili a zřejmě taky dotazíme, lehce po šestý večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 ricous: no super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 (upraveno) Tak pokud už neni pozdě, tak bych se taky na chvíli zastavil edit- access už netřeba našel sem trial verzi:) Upraveno 12. května 2009 uživatelem abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Zatim se mi nikdo neozval, tak bych se rad pripomel. Muze prosim nekdo ze stastnych majitelu, prinest s sebou na zivou ukazku tyto hodinky? - pilotky Archimede i jakekoliv jine - Archimede Arcadia, Vintage - Louis Erard Heritage a Collection 1931 Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Mám něco s rukou a nemůžu na tenis , ale v pití mi to nevadí , tak se zastavím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 rozmyslel jsem se, co vzit sebou - Archimede Arcadia a Pilot Chrono neni problem... přibal i Monstra prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 budo: Já tam budu se Steinhart Chrono II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Nevyužil by někdo fotofiltry SKYLIGHT (1A) a žlutý K2 oba průměr 48mm ? Já už je nepotřebuji a někomu se třeba hodí a udělají radost, tak mu je rád dám. Zítra bych je přinesl na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 (upraveno) pánové vřelé díky :-) Upraveno 13. května 2009 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Zitra jedu do Prahy autem. Mohu tak vzit vic hodinkovnic, ma nekdo zajem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serfik Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Jasně, vezměte co půjde - já se taky hlásím, budu tam v 18:45 :-) Serfik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 vzhledem k tomu, ze jsem od vcerejsi 9h ranni v haku, budu tu do dnesnich 15h a v patek brzo rano mam v praci zase extra akci, tak zacinam trosku pochybovat o sve ucasti na srazu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Jakubisko: JÁ (psal jsem SZ) Ostatní: chcete někdo špičkové zánovní cestovní pouzdro na 2 ks hodinek? Za 500 a jednu Stellu. Mě je malé. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15642 Jedu taky autem, můžu pak někoho hodit na devítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 beru Do prdele, do prdele, do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 kibi: co bereš? odvoz nebo futrál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Nooo, kdyby ten futrál byl volný tak bych se o něj taky hlásil, nějak se mi to množí a já to nestačím zabíjet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 futral odvoz - podle toho v kolik... Tak a je to, teď si kvůli tobě musím koupit ty Precisty abych k nim dostal ten futrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 kibi: futrál beru - protože pojedu autem, chtěl bys vidět kované kukri od mistra Pavla Bolfa? To neni žádný jungle-mini, spíš city-maxi do karlína :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 mnam, chtel, urcite chtel pokud to nebude obtezovat vazene pacifisticke kolegy...? Nebude. Kuri neni strelba zbran, pred nim utecu BTW pekny novy avatar... Bandicoot: jasne, s Tebou pocitam parde Serfik: to bylo na me, abych pro Tebe vzal hodinkovnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Tak mně se to krapátek hroutí. Ale tak na hoďku bych se zastavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se