Přejít na obsah

Padělky - kvalita začíná být nebezpečná

Doporučené příspěvky

V současné době člověk nemá šanci dobrý fake od originálu za běžné situace poznat. Když si někdo hodinky nekupuje pro sebe, ale jen na "machrování", tak se ani nedivím že si koupí fake. Obchodnímu partnerovi stahovat hodinky z ruky člověk nebude, takže bez šance. Např. u PAM prakticky nemožné cokoli rozeznat. Nemluvím o dolarových hodinkách z Egypta.

post-7533-0-46766100-1466002265_thumb.jpg

post-7533-0-25627700-1466002277_thumb.jpg

post-7533-0-84094700-1466002285_thumb.jpg

post-7533-0-60933000-1466002294_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jagman

Jako kupovat Ryby od nekoho tu na foru tak vim prd jedine tudory poznam ono treba ryby sem kupoval na benzince za sera neznat historii hodinek a prodejce sakra ja se snad necham proverit

Odkaz ke komentáři

Ale u těch SO44 je to poznat docela rychle: luneta, tah, logo, font "superocean". Ale hodně pomáhá, že jsou vedle sebe... :)

Si to dej přes sebe v průhledných vrstvách v PS a zjistíš, že rozdíly jsou hlavně úhlem fotky. Naživo, bez piplání s fotkou v nadživotní velikosti s netem po ruce, nemáš absolutně šanci. Tahy jsou zpravidla indikátorem fake. Když to přehodíš ještě na gumu...

Odkaz ke komentáři

Kdysi, kdes jsem slyšel něco o tom,  že někdo udělal napodobeninu lepší originálu.  Když to prasklo,  tak se ti dotiční omlouvali s tím,  že jim to nedalo,  a lehce to vylepšili.

Bohužel si nepamatuji o co šlo a v jakém oboru se to událo.

Jen si pamatuji že to nebyla žádná vyloženě prkotina.

Já přecházím na strategii,   je to fík za pár kaček.  Aby lidi nezáviděli.  Soukromou radost mi to udělá stejně, byť bych se hanbou propadl nosit fík nějaké renomované značky.

Odkaz ke komentáři

Kdysi, kdes jsem slyšel něco o tom,  že někdo udělal napodobeninu lepší originálu.  Když to prasklo,  tak se ti dotiční omlouvali s tím,  že jim to nedalo,  a lehce to vylepšili.

Bohužel si nepamatuji o co šlo a v jakém oboru se to událo.

Jen si pamatuji že to nebyla žádná vyloženě prkotina.

Já přecházím na strategii,   je to fík za pár kaček.  Aby lidi nezáviděli.  Soukromou radost mi to udělá stejně, byť bych se hanbou propadl nosit fík nějaké renomované značky.

Hele jsi fakt člověk nebo Google robot?

Odkaz ke komentáři

Ad fejkové jídlo - je běžně v obchodech. Heinz? Ne vždy pravý Heinz, někdy je i levý, třeba z Turecka a bez rajčat. Fejkuje se skoro vše z koloniálu co je zpracováno, těstoviny, kečupy, konzervované potraviny atd., fejkuje se i chlast zahraničních značek, víno.

Nepřekvapí potom že čerstvé, chlazené a mražené jsou "jen" ojeby zákazníka na množství / kvalitě,

ale trvanlivé je problém. Problém který spotřebitel prakticky nerozezná . . .

Prostě místo výroby pár tisíc kusů fikovych hodinek vyrobí pár desítek tun fíkových špaget :D

Přidejte pohádku o tom jak mají lidé v různych státech různé chutě a proto se chuť identických

potravin liší a je to dokonale zamotáno pro případ průsaku ven.

Odkaz ke komentáři

Odpověď je nasnadě,  podle času přidání příspěvku...  moc rumu.

Věř mi že ráno o šesté to byla exhumace.

A už jsem si vzpoměl.  Jednalo se o číňany kteří něco překvapivě obšlehly od Rusů.

Našli tam chybu a vylepšili to.   Přišlo se na to, až když to začalo proudit do Ruska, kde to kvůli chybě stáhli z prodeje.   Soudruzi výzkumníci to rozebrali a nestačili se divit.

Samozřejmě je mi jasné,  že tyhle čínské fíky originál nedohoní.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...