Koza_c Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Byl jsem v obchodě prodávající, domluva a slovo chlapa platí, děkuji 1*. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 V našom obchode som vystupoval ako kupujúci. Z mojej strany 100% spokojnosť. Maximálna ústretovosť a seriózne jednanie.Určite odporúčam a ďakujem za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perlas Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Jako kupující připojuji doporučení a poděkování za velmi rychlou a vstřícnou akci. Telefon dle popisu (v bezvadném stavu), zaslání okamžité a s bonusem. Díky, Honza P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Radost obchodovat. Co povedal platilo, perfektna komunikacia a velmi prijemna skusenost. Tesim sa niekedy nabuduce. Drz sa A Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Standu muzu rozhodne doporucit. Byl jsem jako kupujici. Super komunikace a domluva. Kdykoliv znovu. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 I já přihodím své polínko do lesa - díky Standovi za ultrarychlý obchod i prima popovídání o životě i hodinkách u předávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Přesvědčen ostatními hodnoceními jsem se přihlásil o Sněhulákem inzerované PC, proběhla rychlá dohoda, vyplněna smlouva, domluven sraz a naráz přišly "rodinné problémy," načež se Sněhulák od 24. dubna neozval. Poslal jsem dalších 5 soukromých zpráv, na které nereagoval, i když byl podle hlídáčku zde na fóru. Stačilo oznámit, že má lepší nabídku nebo cokoliv. Někdo musel být první, nedoporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppy Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Jako kupující jsem nadmíru spokojen. Perfektní domluva, pár cenných rad pro mě jako začátečníka a balíček dorazil hned druhý dne po zaplacení. Škoda, že jsem se nemohl se Standou potkat osobně. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Mohu kolegu doporučit, vše rychle a stručně. A ještě jsme stihli pokec o dětech a jejich náladičkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Doporučuji, vše jak má být, jasně stručně rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 V pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Obchod prebehol na 100%, Standa ochotne pricestoval na polcestu. Hodinky inzeroval ako pouzivane, no nazivo boli v lepsom stave ako som ocakaval. Diky a urcite aj nabuduce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna (upraveno) Stejná zkušenost jako Zlý Jabko. Sněhulák dal nabídku na vozidlo,proběhla menší komunikace a konec. Psal jsem ještě 5x a od 19.4. nereaguje i když je tady na foru. Také nedoporučuji. Upraveno 30. dubna uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Vše za jedna! Super pokec bonusem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Jako kupující můžu Standu doporučit. Všechno klaplo na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Nehodinková záležitost, ale velká spokojenost. Domluva, ochota, rychlost, tak to má vypadat. Díky Stando. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se