Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Při pohledu na ilustrační fotku musím teda říct, že ty stejnokroje Českých drah se k některým typům postavy příliš nehodí... měly by být dva tři různé střihy, protože lidi jsou zkrátka různí. Jet s touhle vlakvedoucí, neustále bych přemýšlel, pro jaký tvar podbřišku lze ještě použít výraz Venušin pahorek a kde už je na místě uvažovat o označení Venušin ultrakopec :)

...KFL: puberta dost dobrá :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsi vytáhnout lachtana a ji by ty pindy přešly :)

Zena po cely cas sedela v aute a nechapala co tam riesim, preco sa nevycuram a nejdeme dalej. Ked som jej zhrnul co sa dialo, jej reakcia bola: "mal si jej hned povedat ze sa ti hrozne chce curat a najviac ti pomoze ked sa otoci a odkraca". Faktom je, ze toto mi nenapadlo. Tie spolocensko-eticke pravidla ma uplne zmagorili.
Odkaz ke komentáři

Zena po cely cas sedela v aute a nechapala co tam riesim, preco sa nevycuram a nejdeme dalej. Ked som jej zhrnul co sa dialo, jej reakcia bola: "mal si jej hned povedat ze sa ti hrozne chce curat a najviac ti pomoze ked sa otoci a odkraca". Faktom je, ze toto mi nenapadlo. Tie spolocensko-eticke pravidla ma uplne zmagorili.

Mas moudrou zenu. Takovyho trapeni jen proto, ze dospelej chlap neumi rict "chce se mi chcat madam" :D

KFL: Mel bys mladymu zablokovat xxx stranky na netu, ma pak pokriveny meritko :D

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

martar:no mam proto jedno presne oznaceni,myslim ten spodni pupik ,ale nechci ban. je sproste.  naucil jsem se ho od kolegy posunovace.tihle kluci obecne nachazeli velke obveseleni v mazleni neprilis atraktivnich zen z rad uklizecek a cisticek. je to uz vsechno pryc,rad na tu dobu vzpominam.  obcas mi tekly slzy smichy,co dokazali vykoumat.

KFL  :   pecka.     :-)  

Odkaz ke komentáři

Při pohledu na ilustrační fotku musím teda říct, že ty stejnokroje Českých drah se k některým typům postavy příliš nehodí... měly by být dva tři různé střihy, protože lidi jsou zkrátka různí. Jet s touhle vlakvedoucí, neustále bych přemýšlel, pro jaký tvar podbřišku lze ještě použít výraz Venušin pahorek a kde už je na místě uvažovat o označení Venušin ultrakopec :)

Na takové typy žen se používá mouka,to neznáš. ...DD
Odkaz ke komentáři

Jako něco na tom asi bude, jeden můj kámoš chodil kdysi s celkem fajn holkou, která byla taky tak trochu řekněme tlustá jak cyp. Nakonec se teda rozešli nebo tak něco ale jak jsem jí dlouho neviděl, tak sem se ho ptal, kde je jí konec a on mi na to řek, že to se špatně hledá. Jsme se zasmáli a už sem se v tom radši nevrtal.

Odkaz ke komentáři

Normálně se tomu říká nadpičník...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

priority a zbytečnosti

před pár lety jsem se seznámil s mojí mámou a tehdá mimoděk přišla řeč na to co bych chtěl ke kulatinám

tehdá sem vykrknul : panerai .... nějaký levný do dvou kil

máma říká: to je nějak moc, ale nakonec s tím teda problém neměla

noa už to pomalu přichází

diskuze na téma co vlastně chceš k těm narozeninám nabírá rozměr páč se to plíží

priority se za těch pár let změnily

1. Panerai (nevím jaký a asi je vlastně asi nechci, neb mňe ta firma už nějak jakoby *ere a mechanický hodinky mňe *erou asi nejvíc)

2.sem si vymyslel nějaký seiko astron bez těch buzna ciferníků + placenou dovolenou na kokoříně  cca na měsíc 

3. dovolenou na jamajce nebo v jiný destinaci kde se neřešej kadloviny (taky cca na měsíc)

4. sem si vymyslel takovej jeden nožejk, kterej stejně strčím do šuplete, ale byl jakoby památeční, nebo tak nějak

noa teď nevím kam se vrtnout ... jako jakým směrem 

*nějaká nápověda by nebyla, než se zhroutím  ?

váš Kadel

** jinak bych chtěl pochválit nádražáka skrzeva starost o to děcko a sklonit mu poklonu, páč to vlákno je nějaký jakoby zamknutý nebo co ... nebo sem úplně blbej .... to je nejpravděpodonější

Odkaz ke komentáři

Stolicuj na dárky. Ať ti dá prachy, ty na měsíc vypadni někam, kde budeš sám a budeš mít klid od mámy i od nás z Magu.

A po měsíci přitáhneš jak poslední bezďák, zarostlý, špinavý, smradlavý, ale strašně vytlemený. A jako součást dárku si ještě nezapomeň vynutit, že z tebe zase udělá člověka :D

Odkaz ke komentáři

Znáte tu křižovatku v dejvicích jak se odbočuje ke kauflandu? pro ty co neznaji tak je semafor, přechod a hned zase semafor. Stojím na tom druhým semaforu a zamnou nikdo. čumím do mobilu a najednou ťuk a nekdo do mě zezadu vrazil. Tak vysednu a koukam a je ve mě paní s nějakým citroenem. Vysedne, pozdravím a hovor byl asi takový.

Já: dobrý den, vy jste mě ťukla

Paní: dobrý den, měla jsem zelenou

Já: to je možný ale já tady stojím.

Paní: proč jste nejel když máte taky zelenou?

Já: no já ji asi neviděl ale to není důvod mě bourat

Paní: já jsem jela na zelenou a vy jste měl taky

Já: to asi měl ale pořád to není důvod do mě nabourat. vy jste mě neviděla?

Paní: viděla ale měl jste jet. měla jsem zelenou

Já: to asi nevyřešíme. mě se nic nestalo a vám taky tak já jedu nakupovat a vy jeďte na nejbližší policii a vysvětlete jim co se stalo. pobaví je to

Paní: já nic neudělala jela jsem na zelenou. zavoláme policii

Já: když je zavoláte dostanete pokutu a body

Paní: proč já? jela jsem na zelenou

Já: já stál na místě. asi těžko za to můžu já. odjíždím a vy byste měla zajít do autoškoly jestli chcete řídit auto. tam vám tu zelenou vysvětlí

. naschle

Paní něco brumlala a já odjel. Myslel jsem že po paní co stála na oranžovou a nechtěla odjet a po mojí tetě co vjíždí na vedlejší a nekouká se jestli něco jede protože se bojí, mě už nic nepřekvapí ale tohle bylo bizar. ona opravdu věřila že za to můžu já. jinak jestli jsem měl zelenou i já to nevím. je to ale možný.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...