kdojinej Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Ze zivota:Jsem se byl venku probehnout a jak zaleze slunko, tak uz je kosa. Tak mam rozedrene bradavky. Budu muset zase zacit prelepovat, ale to pak trha chlupy na hrudniku. Past vedle pasti totok...Strasti s bradavkami resi vazelina. Kdepak lepit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Vazelína řeší i spoustu jinejch problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 (upraveno) Dneska v restauraci u obeda.. Ja: slecno, ten tonik je nejakej plesnivej! Slecna: ale ja za nic nemuzu.. ja vam ho dokonce uz otrela.. to ta lednice. Ja: jenom ziral beze slov...... Na to se proste neda odpovedet... Jako nakonec mi ho nenapocitali, ale celej obed jsem musel myslet na tu zákeřnou lednici ..a hlasku ja ze nic nemuzu.. :-o) Upraveno 23. září 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Dneska sem sel do lesa (za to může Karlos) a potkal jsem babku s košíkem, šla proti mě. Chtěl jsem ji pozdravit nějakym cizim jazykem, třeba německy, tak jak to dělaj němci na horách. Jenže vona se otočila doleva a utekla předemnou do lesa. Možná koukala na Martyho, A našel jsem houbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Myju nadobi po veceri, jako posledni panev. Zyglam ju a rikam te slecne, co ke mne chodi varit: "Ty dokážeš připálit i pánev s nepřilnavým povrchem." Načež ona odvětí: "To není připálené, to tam jenom dobře drží."Este vcil se rehtam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Maminka mýho kamaráda a spolužáka tomu říkala že "má dar posouvat pravdu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 z mailu: "prosím, tímto Vám potvrzujeme, že Vaši objednávku stále evidujeme, čekáme na položku: xxxxxxxxxxxxxxx Budeme Vás každý měsíc e-mailem informovat o situaci." .. ale pohoda, nespecham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Dnes mi pán na jednom provedeném dopravním opatření vyčetl nedostatek estetického cítění- vůbec neřešil smysl značek a dalšího, ale prostě- mám tam moc zelené ( balisety ), žluté ( čáry ) a červené ( značky ).Neměl jsem slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Dnes mi pán na jednom provedeném dopravním opatření vyčetl nedostatek estetického cítění- vůbec neřešil smysl značek a dalšího, ale prostě- mám tam moc zelené ( balisety ), žluté ( čáry ) a červené ( značky ).Neměl jsem slov.Hele, a měls to vůbec etnicky vyvážený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 No a co vlastně je na tom špatného? Kolik lidí se na to značení bude muset denně dívat... Tak ať to vypadá aspoň trochu dobře, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Ač nemám estetické cítění vůbec žádné ( učitelka ČJ na střední řekla, že jsem barbar ), tak s tímhle fakt nic neudělám- zákaz vjezdu bejt zelenej nemůže a u dalšího si jsem taky jist, že ty barvy nezměním :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 To je mi samozřejmě jasné, já jen že to byl asi jediný člověk, který v tom jistě bohatém značení viděl i něco jiného. A měl pravdu, my už to ani nevnímáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Dnes mi pán na jednom provedeném dopravním opatření vyčetl nedostatek estetického cítění- vůbec neřešil smysl značek a dalšího, ale prostě- mám tam moc zelené ( balisety ), žluté ( čáry ) a červené ( značky ).Neměl jsem slov.Musíš být jednoduše svatý, když čtu ty tvé zkazky :-) Já bych tam dal prvnímu debilovi do držky a byl bych definitivně do týdne bez práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Musíš být jednoduše svatý, když čtu ty tvé zkazky :-) Já bych tam dal prvnímu debilovi do držky a byl bych definitivně do týdne bez práce....Svatej je sef, ze si me tu drzi :-). Do huby bych tu dal kazdymu druhymu a nejsem obcas daleko :-). On to zehli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Svatej je sef, ze si me tu drzi :-). Do huby bych tu dal kazdymu druhymu a nejsem obcas daleko :-). On to zehli.Co mu zbývá, když nikoho jinýho nesežene...Co kolegyně, ještě tam je? A pořád ti podstrojuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Hele nech ho bejt, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Co mu zbývá, když nikoho jinýho nesežene...Co kolegyně, ještě tam je? A pořád ti podstrojuje?Jo, ted ma dovcu a tak se duchodcum venuju zase ja. Je vpoho a podstrojuje, jen chce, aby tu bylo uklizeno a abych zalejval kytky, coz je des. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Jo, Kuncak pro ranu daleko nejde. Zvlast kdyz si tam jde ztezovat nejaka baba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Jo, ted ma dovcu https://www.firmy.cz/detail/12993163-urazova-ambulance-nemocnice-na-bulovce-praha-cast-obce-liben.html Drsný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Hele nech ho bejt, jo? na nic nenarážím, jenom se ptám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se