Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Dneska v restauraci u obeda..

Ja: slecno, ten tonik je nejakej plesnivej!

Slecna: ale ja za nic nemuzu.. ja vam ho dokonce uz otrela.. to ta lednice.

Ja: jenom ziral beze slov...... Na to se proste neda odpovedet...

Jako nakonec mi ho nenapocitali, ale celej obed jsem musel myslet na tu zákeřnou lednici ..a hlasku ja ze nic nemuzu.. :-o)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska sem sel do lesa (za to může Karlos) a potkal jsem babku s košíkem, šla proti mě. Chtěl jsem ji pozdravit nějakym cizim jazykem, třeba německy, tak jak to dělaj němci na horách. Jenže vona se otočila doleva a utekla předemnou do lesa. Možná koukala na Martyho, 

A našel jsem houbu.

Cp6O8nQ.jpg

Odkaz ke komentáři

Myju nadobi po veceri, jako posledni panev. Zyglam ju a rikam te slecne, co ke mne chodi varit: "Ty dokážeš připálit i pánev s nepřilnavým povrchem." 

Načež ona odvětí: "To není připálené, to tam jenom dobře drží."

Este vcil se rehtam.  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Dnes mi pán na jednom provedeném dopravním opatření vyčetl nedostatek estetického cítění- vůbec neřešil smysl značek a dalšího, ale prostě- mám tam moc zelené ( balisety ), žluté ( čáry ) a červené ( značky ).

Neměl jsem slov.

Odkaz ke komentáři

Dnes mi pán na jednom provedeném dopravním opatření vyčetl nedostatek estetického cítění- vůbec neřešil smysl značek a dalšího, ale prostě- mám tam moc zelené ( balisety ), žluté ( čáry ) a červené ( značky ).

Neměl jsem slov.

Hele, a měls to vůbec etnicky vyvážený? 

Odkaz ke komentáři

Ač nemám estetické cítění vůbec žádné ( učitelka ČJ na střední řekla, že jsem barbar ), tak s tímhle fakt nic neudělám- zákaz vjezdu bejt zelenej nemůže a u dalšího si jsem taky jist, že ty barvy nezměním :-).

Odkaz ke komentáři

Neměl jsem slov.

Musíš být jednoduše svatý, když čtu ty tvé zkazky :-) Já bych tam dal prvnímu debilovi do držky a byl bych definitivně do týdne bez práce....

Odkaz ke komentáři

Musíš být jednoduše svatý, když čtu ty tvé zkazky :-) Já bych tam dal prvnímu debilovi do držky a byl bych definitivně do týdne bez práce....

Svatej je sef, ze si me tu drzi :-). Do huby bych tu dal kazdymu druhymu a nejsem obcas daleko :-). On to zehli.

Odkaz ke komentáři

Co mu zbývá, když nikoho jinýho nesežene...

Co kolegyně, ještě tam je? A pořád ti podstrojuje?

Jo, ted ma dovcu a tak se duchodcum venuju zase ja. Je vpoho a podstrojuje, jen chce, aby tu bylo uklizeno a abych zalejval kytky, coz je des.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...