Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

světla to má ..... ale

co sem se dočet, tak by to mělo jezdit jenom v Praze 1,2,3 ........ jezdí to všude

mělo by se na tom jezdit v helmě .... ještě jsem nikoho neviděl

cena není moc přívětivá (25 nástup + 2 koruny za minutu pronájmu) ...... takže je to drahý jako prase ...... no  z toho vyplývá, že na tom budou jezdit jenom hovada co si to budou chtít vyzkoušet (beemanovo manželka je vyjímka - ty maj peněz dost ) a opilci po nocích z hospody .....

noa předpokládám, že městská policie má v paži nějaký koloběžky

Odesláno

Tak světla to přes den žádný mít nemusí, stejně jako kolo. Helma je povinná pouze pro děti a ukazovat změnu směru rukou by sice měli, ale moc si to nedokážu představit aby u toho člověk hned nespadl. Jo a já na tom nejezdim....

Odesláno (upraveno)

A cim vas tolik desej ? Nejak si nedovedu predstavit, ze by vam s tim v aute zlamali hnaty. To bude spis naopak, ne ? :D

By me fakt zajimalo, jak tohle bude PCR resit, at nekdo nekoho prejede :(

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Náhodou mi ta kolobrnda přijde docela vtipná, je to mrňavý, nepotřebuješ řidičák, takže ani znát dopravní předpisy, neřešíš parkování a až bude po Praze celoplošně 30km/h, tak žádný velký rizika hrozit nebudou.

Odesláno

Ma to do 1kW, takze ziadne trhace asfaltu to nie su kupil si to kolega a machruje s tym uz mesiac. Za hlavne nebezpecenstvo povazujem, ze to s dospelym chlapom brzdi len hodne pozvolna a ani sa na tom neda v rychlosti moc elegantne menit smer. Klopit to ako motorku si trufne malokto a vdaka vysokemu tazisku to chce cvik,... hodne cviku na tom v rychlosti zatocit.

Odesláno

Jezdi to max 25, ale z kopce asi vic. Bohuzel se to domluvilo i na dalsi mestsky casti ( obzvlast na 10 :-(, kurna ). A vymaznout se bude lehky, az tema pidi koleckama zajede do kanalu, tak se vsichni posmejou. Zas dalsi debilni hovadina, YPA chapu, az se mu nekdo rozplacne na prednim okne, tak to pustenejma steracema neskonci.

Odesláno

To, že nemáš řidičák, neznamená, že se nemusíš řídit zákonem.

Což jsem neřek, nestrkej mi cizí slova do huby. Znamená to, že znalost dopravních předpisů není nijak ověřena a případě zaviněné nehody, nebo jízdy pod vlivem Ti není co vzít. 

Odesláno (upraveno)

Americkej: Já jsem nějakej zpomalenej, páč nechápu, co se snažíš říct:)

Nicméně, mně se to moc nelíbí.. já jezdim všude na těch růžovejch kolech a co si neušlápnu, to nemám.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

Americkej asi chcel povedat, ze ked sa taky macher rozmazne na Tvojom novom merglovi za 5 mega, lebo Ti napriklad nedal prednost, tak s velkou pravdepodobnostou na taku vec nebude poisteny sam od seba a zakonnu na tom krame mat nemusi. Takze si na nom nic moc nenaberies,... resp teda mozno naberies, ale bude to nasobne vacsi opruz(sud atd.), nez keby Ta nabral napriklad skutrom, ktory je na znackach.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Hele, před 40 rokama jsem jezdil na kolobrndě denně ze školy z Kladský, celou Hradešínskou dolu, doprava Chorvatskou a končil až na Kodaňský. Celou trasu výhradně po chodníku. Nikdy na mě nikdo nemusel hulákat. Tenkrát byla Praha ještě skutečně místo k životu. To už dlouhodobě neplatí a bude jenom hůř. Odejít bylo jedno z nej rozhodnutí, co jsem udělal. Takže když vidím různý zklidňovací snahy dopravních fašistů, nebo některá dopravní řešení, je mi to už u zadku.

Odesláno

Americkej, nikdo Ti do huby cizí slova nestrká, nevím jaks na to přišel, Ty máš představivost teda... Dobře, chceš-li tedy: Neznalost zákona Tě neomlouvá, řidičák neřidičák.

Máš pravdu, to jsi neudělal. Omlouvám se. Radši už mlčím, tohle téma má výbušnej potenciál a nikam nepovede.

Odesláno

Americkej asi chcel povedat, ze ked sa taky macher rozmazne na Tvojom novom merglovi za 5 mega, lebo Ti napriklad nedal prednost, tak s velkou pravdepodobnostou na taku vec nebude poisteny sam od seba a zakonnu na tom krame mat nemusi. Takze si na nom nic moc nenaberies,... resp teda mozno naberies, ale bude to nasobne vacsi opruz(sud atd.), nez keby Ta nabral napriklad skutrom, ktory je na znackach.

Nieje to rovnake s bicyklom?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...