DavidLC Odesláno 22. října 2025 Nahlásit Odesláno 22. října 2025 Dnes u Svitav na čerpačce jdu platit a koukám nějací magoři tam mají hodinky i s krabicemi na stole 1
FantasticFabio Odesláno 22. října 2025 Nahlásit Odesláno 22. října 2025 Večerní venčení pséka….. vzal sem si takovou baterku co jsem koupil dceři na pozdní příchody na ubykaci ….. když musí po nocích trajdat a tak ….. baterka má dva čudlíky nad sebou jeden je svítilna a druhej je paralyzer….. Takže venčim pséka při pouličním osvětlení, koukám na hodinky a říkám si , že by bylo fajn jim nabít lumi ….. šahnu do kapsy pro baterku a přiblížim k hodinkám a zmáčknu čudlík …… naštěstí sem nebyl dost blízko….krve by se ve mně nedořezal, srdce se málem zastavilo, fakt sem si mákem stříknul….. místo světla sem si zmáčknul paralyzér ….. …..a z toho plyne poučení “ kdo s čím zachází , s tím také schází ! “ 9
FantasticFabio Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 před 10 hodinami, FantasticFabio napsal: Večerní venčení pséka….. vzal sem si takovou baterku co jsem koupil dceři na pozdní příchody na ubykaci ….. když musí po nocích trajdat a tak ….. baterka má dva čudlíky nad sebou jeden je svítilna a druhej je paralyzer….. Takže venčim pséka při pouličním osvětlení, koukám na hodinky a říkám si , že by bylo fajn jim nabít lumi ….. šahnu do kapsy pro baterku a přiblížim k hodinkám a zmáčknu čudlík …… naštěstí sem nebyl dost blízko….krve by se ve mně nedořezal, srdce se málem zastavilo, fakt sem si mákem stříknul….. místo světla sem si zmáčknul paralyzér ….. …..a z toho plyne poučení “ kdo s čím zachází , s tím také schází ! “ Koukněte jak nebezpečně blízko jsou ty čudlíky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vlcak Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Hmm špatný design baterky. Já měl paralyzér s baterkou a tam se pro aktivaci paralyzéru musely zmáčknout dva spínače proti sobě zároveň. Takže se světlem se to náhodou zaměnit nedalo. 1 1
FantasticFabio Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 před 2 hodinami, Vlcak napsal: Hmm špatný design baterky. Já měl paralyzér s baterkou a tam se pro aktivaci paralyzéru musely zmáčknout dva spínače proti sobě zároveň. Takže se světlem se to náhodou zaměnit nedalo. Jasně , hlavně pro někoho( chronopošuka ) , kdo si musí nutně nasvítit lumi aby se mohl kochat …. Takže směrem k tělu ….každej normální člověk míří baterkou spíš do prostoru….. no zastavim se asi v té prodejně a vynadam jim, že by před prodejem takové věci měli poptat duševní zdraví a rozpoložení zákazníka
FantasticFabio Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Právě teď, FantasticFabio napsal: Jasně , hlavně pro někoho( chronopošuka ) , kdo si musí nutně nasvítit lumi aby se mohl kochat …. Takže směrem k tělu ….každej normální člověk míří baterkou spíš do prostoru….. no zastavim se asi v té prodejně a vynadam jim, že by před prodejem takové věci měli poptat duševní zdraví a rozpoložení zákazníka A pro takové jest rčení ….. “ komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí ! “
Micey Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Mycka zacla chcat vodu a ukazovat nejakou chybovou hlasku.. tak sem se s tim par hodin crcal, samozrejme uplne bez sance, ale kupodivu mam pocit ze sem to zhorsil jen o fous. Tak prijede opravar, vymeni hadici, nejak to cely prepoji, ja mu dam dvojku, vse cajk.. mno a pet minut pote co odjede to samozrejme zase nefunguje. Tak mu volam, ze prej prijede pristi tejden a je mu to divny.. se mi to za pet minut rozlezi, mycka osmiletej kram, vysrat se znova muze kdykoli.. tak mu navrhnu at mi vrati litr, zapomenem na to a ja ten ztracenej litr vemu jako “diagnostiku”. On zahy provede. A furt nevim zda sem za debila nebo ne.. uklidnete me!:) 1
Ajaj Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Krásně jsi s nim vyjebal. Ušetřil jsi litr na novou myčku 2
geometr Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 před 3 hodinami, Micey napsal: Mycka zacla chcat vodu a ukazovat nejakou chybovou hlasku.. tak sem se s tim par hodin crcal, samozrejme uplne bez sance, ale kupodivu mam pocit ze sem to zhorsil jen o fous. Tak prijede opravar, vymeni hadici, nejak to cely prepoji, ja mu dam dvojku, vse cajk.. mno a pet minut pote co odjede to samozrejme zase nefunguje. Tak mu volam, ze prej prijede pristi tejden a je mu to divny.. se mi to za pet minut rozlezi, mycka osmiletej kram, vysrat se znova muze kdykoli.. tak mu navrhnu at mi vrati litr, zapomenem na to a ja ten ztracenej litr vemu jako “diagnostiku”. On zahy provede. A furt nevim zda sem za debila nebo ne.. uklidnete me!:) Buď v klidu, dobřes udělal, férovej přístup i úsudek.
neuromancer Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 (upraveno) před 5 hodinami, Micey napsal: Mycka zacla chcat vodu a ukazovat nejakou chybovou hlasku.. tak sem se s tim par hodin crcal, samozrejme uplne bez sance, ale kupodivu mam pocit ze sem to zhorsil jen o fous. Tak prijede opravar, vymeni hadici, nejak to cely prepoji, ja mu dam dvojku, vse cajk.. mno a pet minut pote co odjede to samozrejme zase nefunguje. Tak mu volam, ze prej prijede pristi tejden a je mu to divny.. se mi to za pet minut rozlezi, mycka osmiletej kram, vysrat se znova muze kdykoli.. tak mu navrhnu at mi vrati litr, zapomenem na to a ja ten ztracenej litr vemu jako “diagnostiku”. On zahy provede. A furt nevim zda sem za debila nebo ne.. uklidnete me!:) Ty vole, po návratu z putyky po x kusech a v souladu s tvým nickem jsem několik minut vážně přemýšlel nad tím, jak může myš chcát vodu... Upraveno 24. října 2025 uživatelem neuromancer 1
milomac Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Tvle, tak to je brutál .... https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-se-na-strakonicku-vloupal-do-staje-nalakal-kozu-na-jablka-a-pak-ji-mel-sexualne-zneuzit-40546139#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pege1012 Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 před 15 minutami, milomac napsal: Tvle, tak to je brutál .... https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-se-na-strakonicku-vloupal-do-staje-nalakal-kozu-na-jablka-a-pak-ji-mel-sexualne-zneuzit-40546139#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
hopa26 Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
nickolas Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 Nevím kam, tak to dám sem. Jen takový postřeh, o kterém asi všichni víme, jen si ho možná neuvědomujeme… Jak rychle se otáčí Země. Vlezu na balkon, na cigáro, a vidím jak stopa za letadlem přesně protíná hvězdu. Říkám si, to je super, to si zkusím vyfotit. Ale nejdřív si zapálím… A během té chvilky je ta stopa úplně mimo! Tak to sleduju celé cigáro a je mazec, jak rychle se to oddaluje. Blbost, respektive normální věc, ale dneska mě to dostalo do kolen. 1
Pandera Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 před 10 minutami, nickolas napsal: Nevím kam, tak to dám sem. Jen takový postřeh, o kterém asi všichni víme, jen si ho možná neuvědomujeme… Jak rychle se otáčí Země. Vlezu na balkon, na cigáro, a vidím jak stopa za letadlem přesně protíná hvězdu. Říkám si, to je super, to si zkusím vyfotit. Ale nejdřív si zapálím… A během té chvilky je ta stopa úplně mimo! Tak to sleduju celé cigáro a je mazec, jak rychle se to oddaluje. Blbost, respektive normální věc, ale dneska mě to dostalo do kolen. Tak popisuješ to jako by místo cigarety byl joint.
Radek124 Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 @nickolas Ó kolena, kolena si šetři - on tu stopu od letadla taky mohl odnést vítr
nickolas Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 Ale no jasně že to byla kombinace. A známe to všichni, když koukáme někde na východ / západ slunce. A nevím vlastně proč, dneska mě to vlastně překvapilo
Jehlan Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 @nickolas tady to máme ještě fajn. Nejrychleji se otáčí na rovníku. A kvůli té odstředivé síle mají lidé na rovníku nižší váhu, než lidi co bydlí blíž k pólům A to je také důvod proč si Afričani neoblíbili pendlovky - na rovníku se kvůli závaží opožďují. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se