ragu Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 To máme v kanclu. Dobrá věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 tohle taky nevymyslis. Dnes Florenc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Ty vole:)) A uvizl, nebo to sjel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 tohle taky nevymyslis. Dnes Florenc Sent from my iPhone using TapatalkBlondinka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 stoji tam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Ty vole:)) A uvizl, nebo to sjel?Parkuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Prdel je, že vzadu na pozadí, jak jsou ty panely, tak to je regulerní silnice z toho parkingu (od Hiltonu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 tohle taky nevymyslis. Dnes FlorencSent from my iPhone using TapatalkPo vcerejsku? Toto bych resil domluvou :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Haha, ted jsem sel kolem . Kde pracujes Romane?Podle me se chtel vyhnout tomu autu s kamerama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Sel jsem z ubytovny, co je za tim parkovistem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 když vidím to Romanovo...... tudle mi chtěla nějaká paní vyjít vstříc ........ a skoro to nedopadlo ..... snad se jí s tím vozem nic nestalo https://www.youtube.com/watch?v=oamHkX7kp50&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 To je jenom důsledek toho, že ta pijavice kuncák šetří na asfaltu. Kde je kudla nějaká krajnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 tohle taky nevymyslis. Dnes Florenc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 To je jenom důsledek toho, že ta pijavice kuncák šetří na asfaltu. Kde je kudla nějaká krajnice?Kuncák má v paži ..... obchází důchodce s větou " jestli nezaplatíš, tak ti přelepím parkovací značku a budeš v řiti" ..... pak si za ty značky kupuje rolex, dříví na otop a je vysmátej .... a já musím stát u teplárny, pod želvou, v uhříněvsi a nemám čas se ani vyčůrat na konečný ..... až ho jednou potkám na tajným srazu tak budou péra lítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 To je jenom důsledek toho, že ta pijavice kuncák šetří na asfaltu. Kde je kudla nějaká krajnice?Ta krajnice je bohuzel zcela v souladu s normou CSN. Vysoutezeno s ohledem na nejnizsi cenu. Krajnice se ted uz nevedou, uspora financi, bohuzel. Podivejte se i na silnice vyssich trid, tez se po oprave zuzi. Za vsim hledejte penize.YPO- rad te nekdy uvidim :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 domluveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Ta krajnice je bohuzel zcela v souladu s normou CSN. Vysoutezeno s ohledem na nejnizsi cenu. Krajnice se ted uz nevedou, uspora financi, bohuzel. Podivejte se i na silnice vyssich trid, tez se po oprave zuzi. Za vsim hledejte penize.YPO- rad te nekdy uvidim :-).to mě překvapilo i u nás...mezi jedněma prdelema se udělala nová asfaltka a z tý starý silnice udělali drť a cca 30cm široký pás jako krajnici. Normálně to položili na tu hlínu vedle. Tam až někdo vjede, tak bude taky veselo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 to mě překvapilo i u nás...mezi jedněma prdelema se udělala nová asfaltka a z tý starý silnice udělali drť a cca 30cm široký pás jako krajnici. Normálně to položili na tu hlínu vedle. Tam až někdo vjede, tak bude taky veselo.... To je trend cca poslednich 4-5 ti let. Je to spatne ( nechci to primo porovnavat napr s vykacenim aleji u silnic- protoze tam je vzdy pro a proti ), ale budeme se s tim muset smirit. Lip uz v tomto bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 (upraveno) Hele to mě zajímá, jaké je pro sázení stromů u silnic? Napadá mě jen lepší viditelnost ve sněhové vánici... Upraveno 29. listopadu 2018 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 no čuměl jsem na to jako kráva ... tak jestli je tohle trend, tak Bůh s námi...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se