Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

To je jenom důsledek toho, že ta pijavice kuncák šetří na asfaltu. Kde je kudla nějaká krajnice?

Kuncák má v paži ..... obchází důchodce s větou " jestli nezaplatíš, tak ti přelepím parkovací značku a budeš v řiti" ..... pak si za ty značky kupuje rolex, dříví na otop a je vysmátej .... a já musím stát u teplárny,  pod želvou, v uhříněvsi a nemám čas se ani vyčůrat na konečný ..... až ho jednou potkám na tajným srazu tak budou péra lítat 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jenom důsledek toho, že ta pijavice kuncák šetří na asfaltu. Kde je kudla nějaká krajnice?

Ta krajnice je bohuzel zcela v souladu s normou CSN. Vysoutezeno s ohledem na nejnizsi cenu. Krajnice se ted uz nevedou, uspora financi, bohuzel. Podivejte se i na silnice vyssich trid, tez se po oprave zuzi. Za vsim hledejte penize.

YPO- rad te nekdy uvidim :-).

Odkaz ke komentáři

Ta krajnice je bohuzel zcela v souladu s normou CSN. Vysoutezeno s ohledem na nejnizsi cenu. Krajnice se ted uz nevedou, uspora financi, bohuzel. Podivejte se i na silnice vyssich trid, tez se po oprave zuzi. Za vsim hledejte penize.

YPO- rad te nekdy uvidim :-).

to mě překvapilo i u nás...mezi jedněma prdelema se udělala nová asfaltka a z tý starý silnice udělali drť a cca 30cm široký pás jako krajnici. Normálně to položili na tu hlínu vedle. Tam až někdo vjede, tak bude taky veselo.... :eek:

Odkaz ke komentáři

to mě překvapilo i u nás...mezi jedněma prdelema se udělala nová asfaltka a z tý starý silnice udělali drť a cca 30cm široký pás jako krajnici. Normálně to položili na tu hlínu vedle. Tam až někdo vjede, tak bude taky veselo.... :eek:

To je trend cca poslednich 4-5 ti let. Je to spatne ( nechci to primo porovnavat napr s vykacenim aleji u silnic- protoze tam je vzdy pro a proti ), ale budeme se s tim muset smirit. Lip uz v tomto bylo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...