Karlos Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Kuncáksedm-u? A co třeba kolega malda? Malda-o?Je to hrůza a už to nedělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Kuncáksedm-u? A co třeba kolega malda? Malda-o?Je to hrůza a už to nedělej. OK, nebudu. Já si v těhle věcech fakt jistej nejsem a když špekuluju, tak to dopadne často blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Neboj Kuncaku, ja s tim zacnu i za Tebe ... ;-). Tedy pardon, vlastne kuncak7-u, ja s tim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Na tvoji přezdívku to taky nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Hele, Xenomorfos-u, já tě taky podpořím a začnu to používat P.S. U mě Karlos-u po příčině pátrat nemusíš, myslím, že je ti jasná... Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Dekuji Ti JaRooN-e, at se to pred vanocema trochu ozivi ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Tak to aspoň nedělejte halabala polovičatě a dotáhněte to do konce:Děkovat-ji Ty-i JaRooN-e, ať se to před Vánoce-mi trocha-u oživit-í. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Karlos-i, my to prave budeme delat polovicate, protoze tak nas to bavi. Natruc tak, jako kdyz nas na prvnim stupni neustale poucovaly soudruzky ucitelky a nemelo to zadnou souvislost s danym tematem ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Dobře ty Xenomorfus-u :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Čučkari. Když tak u-Xenomorfus-u. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 jávám nerozumím a to už sem vypil půl flašky republiky......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 jávám nerozumím a to už sem vypil půl flašky republiky.........já tě dnes budu následovat a dám si s tebou. Xenomorfus je stejně bubak z bvpcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ve zkratce, jsem blb, protoze jsem zase znasilnil cestinu. Byl jsem na to upozornen. Konec hlaseni.Dobre piti vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Co blbneš, Kuncák7-u, naopak, založil jsi skvělou dekliňovací ch-mag-buňk-u! Edit: To příští týden vytáhnu v práci a už vidím, jak se tam z toho někteří posero-u! Na časování to funguje taky! Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jak bubak? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Pak se divte, že je ta EU z těch našich zákonů ohledně zbrojáků trochu nervózní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Tohle neni na zbrojak... ;-)Na tohle potrebujes povoleni o nakladani s bezpecnostnim materialem ;-) Edit: Respektive registraci o nakladani... to tak nejak souvisi ;-). Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Škoda, že to nedělaj i ve verzi subkompakt, na skrytý parkování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 S timhle muzes parkovat i otevrene :-), SPZ si nikdo nezapamatuje :-) a uz vidim, jak to policii vysvetlujes :-). Hned si dejchnes a povezou te na odber nebo rovnou do kazajky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 S takhle pomuchlaným blatníkem by ti hned sebrali techničák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se