Návštěvník YPO Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 YPO vi prd. Jediny co me napada je ze je krapet levnejsi implementovat technologii + proskolit personal ve meste kde je 20 busu nez v praze kde jich je tisic. Pokud vim tak v nekterejch tramvajich uz platit kartou jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 ... že by. Tak to asi přichází už. Ve čt jedu do Prahy určitě busem, tak se svezu tramvají místo metrem (stejně od střední do tý díry nerad lezu, i když nevim proč). Abych si to užil mužu zkusit každou zastávku jinou tramvají, třeba ten autamat na karty v nějaký uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Ypo, to byl takový povzdech.. V Londýně je předplacená lítačka, v Plzni se dá v MHD platit kartou, a v Praze máme možnost si koupit buď jednorázový lístek nebo Opencard nebo jak se to teď jmenuje.. To první je otravné když jedeš z nějaké pr..le, kde není automat, to druhé je drahé pokud nejezdíš pravidelně a často... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Alza v pátek sem si něco objednal se závozem na středu, páč mám volno neska sem si něco objednal se závozem kurýrem = dnes tak tam jako troubelín volám, že tu objednávku se závozem na středu mohou poslat rovnou dnes (za moje peníze) a nemusej sem posílat auto ve středu (zdarma) lidi vono to prej nejde eště tam maj teda mezery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Alza eště tam maj teda mezeryNe mezery, totálně ve prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 teoreticky mi to vychází na 11.12.2012 v 18:30, prakticky to bude 11.12.2016 12:05, protože to JE znamení!18:20 ..... něco je špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 A sakra! Už žádný znamení, něco si prošvih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 18:20 ..... něco je špatněOrganic ti k tomu urcite bude vediet povedat viac. On tu napisal skoro presne kedy sa zastavia. Takze vie nieco co ty nevies. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 hele to je jednoduchý .... řidič otevřel zadní dveře, aby mohlo osazenstvo vystoupit a cérka se tam nasrala .... to je celý .... nic víc za tím nehledej ... takže poprc dostala oprávněně .... konec pohádkyLokace Brno, do MHD se běžně nastupuje všema dveřma, kromě několika linek, které jezdí v rámci IDSjmk a vymetají i nějaké okraje města a okol. Dceru bych poučit nemohl, protože tohle bych sám nevěděl. Nemám důvod jí nevěřit - mimochodem nejde o nějakého puberťáka, ale třicetiletou babu.A pokud považuješ "poprc" tímto stylem za normální přístup zaměstnance městem bohatě dotovaného (tuším 65%) poskytovatele placené služby, tak to o tobě něco vypovídá, pohádko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Lokace Brno, do MHD se běžně nastupuje všema dveřma, kromě několika linek, které jezdí v rámci IDSjmk a vymetají i nějaké okraje města a okol. Dceru bych poučit nemohl, protože tohle bych sám nevěděl. Nemám důvod jí nevěřit - mimochodem nejde o nějakého puberťáka, ale třicetiletou babu.A pokud považuješ "poprc" tímto stylem za normální přístup zaměstnance městem bohatě dotovaného (tuším 65%) poskytovatele placené služby, tak to o tobě něco vypovídá, pohádko.Neznam mhd brna.... nicmene se pozastavim nad poslednim odstavcem .....mhd je dotovana krome dvou mest na svete vsude ...... takze tvuj povzdech beru jako neznalost..... zcasti je to zpusobeno neplatici klientelou a i klientelou ktera nastupuje prostrednimi dvermi aby obesla kasu u ridice..... ten tvuj konkretni pribeh nebudu dal hodnotit ale predpokladal bych ze ve triceti uz clovek vi kudy se leze do busu..... i kdyz ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 A mne je pres 40 a ze se leze do MHD nejak jinak nez vsema dverma sem se dozvedel az ted. Kdyz nekdo mastnou tyci nejezdi casteji nez jednou za rok (a to jeste pres den), nemusi tyto informace mit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Také je to pro mě nová informace. Já vždy předpokládal, že do MHD se leze všemi dveřmi. Dokonce i na noční (kdysi dávno) šla koupit jízdenka u nás normálně v trafice, tak jsem si ji předem koupil, když jsem věděl, že pojedu z nějaké akce noční sockou a nastoupit se mohlo všemi dveřmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Hm, já ty řidiče trochu chápu, ale někteří chování echt hovada prostě mají a zákazník se musí ozvat. Na mě nedávno jeden v Peci když měl otevřené vyjel co mu tam lezu když odjíždí až za dvacet minut. Tak jsem se tedy neudržel a zeptal se co si to jako dovoluje na mě vrápat jak na nějakého náctiletého hajzla :-) Omluvil se... Ale jak říkám, já bych to dělat tedy nemusel, ta práce je drsná řehole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Ja bych te poslal taky do riti. Ty kdyz v praci pijes kafe tak taky nechces aby te nekdo votravoval .... rozumej kdyz mas prestavku ( aspon si to predstav) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Neznam mhd brna.... nicmene se pozastavim nad poslednim odstavcem .....mhd je dotovana krome dvou mest na svete vsude ...... takze tvuj povzdech beru jako neznalost..... zcasti je to zpusobeno neplatici klientelou a i klientelou ktera nastupuje prostrednimi dvermi aby obesla kasu u ridice..... ten tvuj konkretni pribeh nebudu dal hodnotit ale predpokladal bych ze ve triceti uz clovek vi kudy se leze do busu..... i kdyz ......Jasně, ve třiceti člověk zná všechno, ví co kdy kam jede, který formulář má být jak vyplněn a kde se má podat, kde je která ordinace nebo příslušná recepce, kde se co vyřizuje - prostě všechno a když to neví, tak si to má najít na netu. Když to neudělá, tak si může sám za to, že se k němu řidič, úředník, sestra, lékař, vrátný chová jako hovado a seřve ho - respektive dá mu zasloužený poprc. Přeju ti hodně podobných zážitků s lidma se stejnýma názorama. V mém světě se takhle k lidem nechováme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Ja bych te poslal taky do riti. Ty kdyz v praci pijes kafe tak taky nechces aby te nekdo votravoval .... rozumej kdyz mas prestavku ( aspon si to predstav) Tak my jsme v tom byli trochu nevině oba, já jsem utíkal z dálky přes celý autobusák, protože jsem nevěděl v kolik to přesně jede a on nastartovanej, otevřený dveře, tak jsem mu do nich asi ze dvou metrů skočil. Řidič nadskočil, asi čekal že si řeknu zrovna o kasu protože mě lezli z pod čepice a šály jenom oči a já na to, jednou Trutnov, no a tak mě hnedka poslal do perdele jestli jsem normální No a já jelikož vím, že to jde říct i slušněji, tak jsem vyběhl na něj. No ale vyříkali jsme si to v dobrém..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Jasně, ve třiceti člověk zná všechno, ví co kdy kam jede, který formulář má být jak vyplněn a kde se má podat, kde je která ordinace nebo příslušná recepce, kde se co vyřizuje - prostě všechno a když to neví, tak si to má najít na netu. Když to neudělá, tak si může sám za to, že se k němu řidič, úředník, sestra, lékař, vrátný chová jako hovado a seřve ho - respektive dá mu zasloužený poprc. Přeju ti hodně podobných zážitků s lidma se stejnýma názorama. V mém světě se takhle k lidem nechováme.Vitej na zemi Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Nevedel som kam to dať, tu sa to hodinami najlepšie... https://www.freshmagazine.eu/rolex-submariner-sa-po-14-mesiacoch-vylovili-z-oceanu-a-stale-funguju/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Práv? jedu autobusem, který řídí bývalý závodník F1 asi. Zastavuje stylem dupnutí na brzdy, rozjíždí se tak, jako by zkoušel meze zrychlení, v zatáčkách přidává plyn. Tyčí se drží i ti, kteří sedí... ti co stojí, buď vlajou nebo rovnou lítají autobusem Přitom chlapec za volantem nevypadá nasran?, je úplně v pohodě. Jako řidič limuzíny by se teda neuživil. Edit: tvl teď mi vypadl tablet, no, hezky, a to sedím. Na konečné za ním zajdu a pokecáme Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Práv? jedu autobusem, který řídí bývalý závodník F1 asi. Zastavuje stylem dupnutí na brzdy, rozjíždí se tak, jako by zkoušel meze zrychlení, v zatáčkách přidává plyn. Tyčí se drží i ti, kteří sedí... ti co stojí, buď vlajou nebo rovnou lítají autobusem Přitom chlapec za volantem nevypadá nasran?, je úplně v pohodě. Jako řidič limuzíny by se teda neuživil. Edit: tvl teď mi vypadl tablet, no, hezky, a to sedím. Na konečné za ním zajdu a pokecáme máš se kochat rychlostní vložkou, a ne tabletovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se