Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Vlak samozrejme odjel- bez chyby tam i zpet, rozesmati cestujici radi vyuzivaji sluzeb narodniho dopravce. 

Uz z vecera jsem tusil, ze s tim nikdo nic neudela a neprijede. A nemylil jsem se v odhadu. 

Vstal sem si tedy radeji preventivne o 15 minut drive, dosel do stanice kde mam vlastni auto a nakracel do jednotky s drobnou sadou naradi od pana Wonga. Tady se ukazal prvni fail,maly sroubovak,torx ani hvezdicka nesla pouzit diky zvlastni specialni konstrukci utopeneho duteho sroubku a nic mi tam nepasovalo. 

Ku rvy a pitchi letali prostorem kabiny v neuveritelne frekvenci nad zmarem me genialne naplanovane akce. 

Varianta dve byla cista improvizace, o tlumic u kola na strane A jsem si ohnul vlastni vidlicku, takze obed pojim jen lzickou. 

Ohnout sem to musel, neb krajni hroty jsou moc tluste a diky kulate hlave se tam nejde jinak dostat a pritlacit pro otoceni.

Utahnul jsem velmi opatrne sroubek, nenecisto vyzkousel, potom jeste trosku pridal, zkusmo zabral velkou silou a drzi to lepe nez od vyrobce. 

Do lokomotivni servisni skrine tedy nyni vlozim specialne vytvoreny pripravek a budu informovat kolegy, ze ho mohou v pripade nouze zdarma vyuzit. 

Az pojede manzelka do Ikeii, poprosim at mi ukradne jinou vidlicku, ta soucasna nyni bude dlouhe roky slouzit jako erarni. Snad ji nikdo neukradne. 

Jezdim az do 18 hodin a uz se zase usmivam. 01.gif

Jen dovetek-nejde mi o Vasi chvalu, ani se nebiju v prsa, jak sem jako dobrej.  Jen to je

opravdu ze zivota, kvetnatej popis je asi zbytecnej, jasny. 

a drážní mechanici se půjdou pást? 

a co jejich rodiny?

dochází ti Hopíku co jsi jim tou vidličkou způsobil?

a co na to Karlos?

Odesláno

a drážní mechanici se půjdou pást? 

a co jejich rodiny?

dochází ti Hopíku co jsi jim tou vidličkou způsobil?

a co na to Karlos?

:D pravda ;) - yes  :) 

Odesláno (upraveno)

Pro drážní rodiny bych mohl udělat třeba nějakou sbírku.   

Zažít fiasko, v rohu zcela prazdné kasičky by se smutně proháněl osamělý pavouk......  :D

Jinak opravář, elektromechanik na osobních vagonech u dráhy je můj bratr, tlemí se mi a zase na oplátku popisuje sve zkušenosti. Bohužel je to za hranou toho, co jste schopni pochopit a tak to dávat nelze.

Mohu ale s klidem říct, že nouzí netrpí a na skývu chleba s meltou  k snídáni každé rano v pohodě ušetří.    :)

Upraveno uživatelem hopa26
Návštěvník tolja
Odesláno

Pro drážní rodiny bych mohl udělat třeba nějakou sbírku.   

Zažít fiasko, v rohu zcela prazdné kasičky by se smutně proháněl osamělý pavouk......  :D

Jinak opravář, elektromechanik na osobních vagonech u dráhy je můj bratr, tlemí se mi a zase na oplátku popisuje sve zkušenosti. Bohužel je to za hranou toho, co jste schopni pochopit a tak to dávat nelze.

Mohu ale s klidem říct, že nouzí netrpí a na skývu chleba s meltou  k snídáni každé rano v pohodě ušetří.    :)

jejda, tys to vzal vážně? to byl vtip Hopíku  :cheers:

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

tady máte jedno ze Života .... Aleše znám .... teda neznám ..... jenom se zdravíme když se potkáme ...... každopádně z doslechu vím, že než se k nám dostal, tak to byla skutečně trnitá cesta

* proč nejde pustit to video nevím .... možná zejtra :D ..... tak už de

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2756354-po-nehode-prisel-o-nohu-presto-ridi-mestsky-autobus-a-chce-dokazat-neco-co-zadny

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Dneska sem se po treninku stavil na urade, pro vypis z karty ridice.
Pisu s vedomim, ze to vypada jako klise. 

Zatukam, otevru dvere a rikam: "dobry den, muzu dal"? 
Tri baby v kancelari za prepazkou, jinak nikdo. 

Jedna na kompu otevrenej pohreb Pomejeho.
Druha zadama ke dverim zalejva kafe.
A treti bez pozdravu : "co byste potreboval"? 

Ja:"chtel bych vypis bodu z karty ridice". 
Zada s kafem rika pani s pohřbem:  "  a to sem si myslela,ze bude dneska klid" !

Sem se zamracil a rikam : "mate hodne prace, jasny tak ja teda radeji pujdu a cinknu si po obede starostoj, nespecham na to. " 

Najednou se v nich probudil zajem.

Stalo to kilo a sem delikvent, vsechno maj zapsany. 39.gif 

Odesláno

V neděli jsme začali chodit s mojí ženuškou do tanečních. Vždycky jsem si myslel, že k obleku (speciálně k téot příleřitosti) patří společenské decentní hodinky. Hrubě jsem byl vyveden z omylu. Jen v mém úzkém okolí jsem napočítal čtvery sportovní hodinky z toho troje Garminy Fenixy včetně jedné lehce postarší paní. Kdy se to změnilo? Co mi uteklo? :)

Odesláno

Jj je to tak, statní správa je zlatý důl pro idioty. Jasně najdou se tam snaživý lidi, co i něco dělají. No ale moc jich není. Když jsem viděl produktivitu lidí na státních fondech, ministerstvech a magistrátu... Tak např týdenní agenda většiny "projekt manažerů" "účetních" atd.. tak průměrně inteligentní člověk by to zmákl za jedno dopoledne. Důležité je nepracovat rychle, protože pak se člověk koncem týdne už dost nudí :D 

Taky jsem kdysi domluvil pohovor pro manželku od kamaráda. Stěžovala si jak si jako právnička málo vydělá právě na magistrátu. No jenže pak na pohovoru řekla, že to tam má tak, že chodí na 10 a ve 3 domů, v pátek v 1 a chtěla by to tak nechat. Když jí řekli, že většinou tam bývají od 9-6 ale dost často déle. Tak to jí prý odradilo, že chce práci a ne galeje nebo tak něco. No vyslechl jsem si pak svoje, do teď si ze mě dělají srandu,kdy jim zas někoho pošlu ;) .. naposled co jsem tohle udělal pro někoho koho jsem ještě neviděl. No ono ten kamarád je taky dobrej v tomhle, měl jsem to čekat :D 

Odesláno

Dneska sem se po treninku stavil na urade, pro vypis z karty ridice.[/size]Pisu s vedomim, ze to vypada jako klise. [/size]Zatukam, otevru dvere a rikam: "dobry den, muzu dal"? [/size]Tri baby v kancelari za prepazkou, jinak nikdo. [/size]Jedna na kompu otevrenej pohreb Pomejeho.[/size]Druha zadama ke dverim zalejva kafe.[/size]A treti bez pozdravu : "co byste potreboval"? [/size]Ja:"chtel bych vypis bodu z karty ridice". [/size]Zada s kafem rika pani s pohřbem:  "  a to sem si myslela,ze bude dneska klid" ![/size]Sem se zamracil a rikam : "mate hodne prace, jasny tak ja teda radeji pujdu a cinknu si po obede starostoj, nespecham na to. " [/size]Najednou se v nich probudil zajem.[/size]Stalo to kilo a sem delikvent, vsechno maj zapsany. [/size]39.gif [/size]

Holt blbej úřad :-). U nás už 3 dny nic nejde, takže dopravní situace řeším po staru-většinu si musím vybavit v hlavě, zbytek dohledat v papírové podobe, což u 20 let a víc starejch případech je orisek. Tak se na ně nezlob :-).

Hele a ještě k ty opravě vidličkou. Neposlal tě bratr pak do zadele? Dle mého jsi to zprovoznil, ale opravit se to bude muset a asi to bude dojebany víc než předtím. Tak až bude nadávat, že tam našel část vidličky, tak se mu přiznej :-)

Odesláno

Jj je to tak, statní správa je zlatý důl pro idioty. Jasně najdou se tam snaživý lidi, co i něco dělají. No ale moc jich není. Když jsem viděl produktivitu lidí na státních fondech, ministerstvech a magistrátu... Tak např týdenní agenda většiny "projekt manažerů" "účetních" atd.. tak průměrně inteligentní člověk by to zmákl za jedno dopoledne. Důležité je nepracovat rychle, protože pak se člověk koncem týdne už dost nudí :D 

Taky jsem kdysi domluvil pohovor pro manželku od kamaráda. Stěžovala si jak si jako právnička málo vydělá právě na magistrátu. No jenže pak na pohovoru řekla, že to tam má tak, že chodí na 10 a ve 3 domů, v pátek v 1 a chtěla by to tak nechat. Když jí řekli, že většinou tam bývají od 9-6 ale dost často déle. Tak to jí prý odradilo, že chce práci a ne galeje nebo tak něco. No vyslechl jsem si pak svoje, do teď si ze mě dělají srandu,kdy jim zas někoho pošlu ;) .. naposled co jsem tohle udělal pro někoho koho jsem ještě neviděl. No ono ten kamarád je taky dobrej v tomhle, měl jsem to čekat :D 

To zas bude peklo na fóru :-).

Odesláno

Kuncaku: bracha je zlatej a narozdil ode mne i sikovnej. Dostalo se mi od nej podpory a obdivu ohledne anabaze s rozbitym kniplem.

mi rikal "ty ses debil, vysral bych se na to at si to resi ten, kdo si ty werky koupil" !   :D  

Dilna na rozdil od provozu vnima ten cas jinak-jsou odtrzeny od nejakeho tlaku,nehroutej se kdyz neco neni, nejde. Snad proto k nim rad chodim, i si predstavuju, az Danek Ťoku rozjede bodovani, ze se k nim vratim.  Nemaj lidi a lakaji, bohuzel vysledek naboru je tristni.

Proti urednicim rozhodne neutocim, mne to spis pobavilo, rozhodne jim nezavidim ani si nemyslim ze nemaji cely den nic na praci. 

Vim i co pises ty, takze rozhodne nepausalizuju.

Konec koncu,kdybych nejel jak pirat, nemusel sem k nim chodit.   :)

Odesláno (upraveno)

Manželka jede s regiojetem z Brna do Prahy. A ve vlaku pán, nejspíš rakušák, s jízdenkou ČD. Nejdříve se mu snaží stewardka vysvětlit, že je neplatná. Pak vlakvedoucí. Obě velmi slušnou angličtinou. Pán, že si nic kupovat nebude, že jízdenku má. Tak znova dokola, že u nás nejsou jízdenky přenosné a musí jí mít od správného dopravce. Ne a ne, nic si kupovat nebude bude si stěžovat. Tak stěžovat si může ve Skalici nad Svitavou, sem zvedavej jak se dostane do Prahy. To zas bude nekde story, jací jsou češi svině. :)

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

To zas bude peklo na fóru :-).

Ty jsi zrovna výjimka. A to myšleno smrtelně vážně. Máš snahu věci řešit, přemýšlíš nad tím a nechodíš si to tam jen odsedět. Ono ruku na srdce v některých korporacích těch lidí jak popisuji je taky celkem dost.

Odesláno

Manželka jede s regiojetem z Brna do Prahy. A ve vlaku pán, nejspíš rakušák, s jízdenkou ČD. Nejdříve se mu snaží stewardka vysvětlit, že je neplatná. Pak vlakvedoucí. Obě velmi slušnou angličtinou. Pán, že si nic kupovat nebude, že jízdenku má. Tak znova dokola, že u nás nejsou jízdenky přenosné a musí jí mít od správného dopravce. Ne a ne, nic si kupovat nebude bude si stěžovat. Tak stěžovat si může ve Skalici nad Svitavou, sem zvedavej jak se dostane do Prahy. To zas bude nekde story, jací jsou češi svině. :)

V rakouských poměrech by nedojel ani do tý Skalice nad Svitavou a byl by vyhozen na první zastávce (ne dle JŘ) na trati...

Odesláno

Mezi zastávkama by ho nevysadili nikde. A myslim ze Skalici si dost uzije :). Jinak mam pocit, ze v Rakousku maj jednotny jizdny, bez ohledu na prepravce. Ale to ho neomlouva, vysvetlili mu to dost. To je takova klasika, ze si tyhle blbove mysli, ze u nas si muzou vyskakovat a doma by drzeli hubu a krok. Tak zjistil, ze nemuze :)

Odesláno

Dneska sem se po treninku stavil na urade, pro vypis z karty ridice.

Pisu s vedomim, ze to vypada jako klise.

Zatukam, otevru dvere a rikam: "dobry den, muzu dal"?

Tri baby v kancelari za prepazkou, jinak nikdo.

Jedna na kompu otevrenej pohreb Pomejeho.

Druha zadama ke dverim zalejva kafe.

A treti bez pozdravu : "co byste potreboval"?

Ja:"chtel bych vypis bodu z karty ridice".

Zada s kafem rika pani s pohřbem: " a to sem si myslela,ze bude dneska klid" !

Sem se zamracil a rikam : "mate hodne prace, jasny tak ja teda radeji pujdu a cinknu si po obede starostoj, nespecham na to. "

Najednou se v nich probudil zajem.

Stalo to kilo a sem delikvent, vsechno maj zapsany. 39.gif

Já platil včera na úřadě za výpis z karty řidiče 15,- a ještě mi paní úřednice dala lejstro do složky, abych jako na psychotestech udělal dojem. Pomohlo to, blázen nejsem a testy dopadli dobře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...