horal Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 (upraveno) To bylo pokušení, in natura... Upraveno 20. října 2019 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Tož hopa nesměl za bohyní plavat znak, to by asi bylo fopa jaxviň :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Stejnak by dal nic nebylo. Jen velmi slusna a tuze pohledna zenska. Ale tak nejak hezky. Libilo se mi nejvic, jak sem s ni pak plaval a mel ty naivni predstavy lovce a co by, kdyby. Naivita a sny level 1001. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Tak uz zase... Hanak https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zlodeji-vytrhli-mriz-luxusniho-hodinarstvi-v-brne-a-ukradli-zbozi-za-miliony-40300657 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Jak tohle mohli zvládnout, policajti za rohem...asi dobrej oddíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Toho naděláte kvůli pár šmukům - šéf Viggum si akorát odskočil do mekáče na kafe a koblihu, zatímco poskok u kamer testoval novej ergonomickej polštářek.Uvědomte si že kdyby pomahači zbrkle vylezli ven, mohl jim mundůr posrat holub, chmaták štípnout bouchačku - a nebo by dokonce mohli dostat přes držku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Radku, tvl ty jsi ten, co sel na koblihu, nebo co testoval ten polstarek? Ze tak dobre vis, co zrovna hosi delali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Jako hlavně je to centrum štatlu ve 4 rano mrtvola Tj jasny Brno ,pokud na sSvobodaku nejsou stánky tak tam nejsou ani securitaci, leda nejakej taxikář vic nahoře u Moravaku, tak jak tak chce to koule ( tipuju cizince ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 A je to, se mi líbí toto - je to z diskuse pod tou zprávou *To, že hodinářství je hned vedle policejní služebny, nic neznamená. Každý Brňák ví, že v tuto dobu policajti spí.* No jo, ze života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 už se probralihttps://tydenikpolicie.cz/v-souvislosti-s-vykradenym-klenotnictvim-v-centru-brna-patraji-kriminaliste-po-cernem-automobilu-audi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Brzo rano jsem prejel prase. Mam i video.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 To prase bylo celé černé a odehrávalo se to v tunelu?Nebo je to cenzura pro citlivé povahy? Ono "buch nebo žuch", co je slyšet, je taky celkem drsné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Brzo rano,jizda v lese- byla jeste tma, trat se staci do oblouku, takze svitim mimo pohled kamery.V pocitaci to videt je, ale nevalne. Dalsi degradace kvality mym strihem, yt kompresi a kamerku mam na zraloku daleko od celniho skla-asi metr. Prase odhad 90kg, rychlost 70km/hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 (upraveno) Na draze si poradate hony a ze byste kurwa zaradili jednicku do vlaku, na to cas nezbejva. Za posledni tri tydny uz to je potreti, ze vagon s moji mistenkou odjel do Bradavic. A kdyz jsem se slusne zeptal pruvodciho, proc si za rok platim 5000 priplatek do 1. vozove tridy a jestli mu neprijde, ze platim sunku a dostavam tocenak, tak pokrcil rameny, ze je u drahy 46 let, takovej bordel jako ted nezazil a ze to prca, ze jde do duchodu za dva mesice. Upraveno 22. října 2019 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Uz mi bezi cas Romane. Bych bejval mel prvni stovku za sebou.....Budu nad Tvou kritikou premyslet a az za hodinu a patnact minut vylezu, zaujmu stanovisko.Pravdou je, ze jsi mne zastihnul prijemnem rozpolozeni, budu na Tebe tedy mirny, laskavy. Vim ze nejsi zly clovek. Ale asi malo plaves! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Podle mě tady lidi málo hulej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Dnes plavco jak sen! Nalada best. Romane, je tolik moznosti jak muzeme debatu vest. Zkusim vysvetlit urcita nebezpeci. Podobnych stesku podobnych tomu Tvemu jsem bez prehaneni zazil stovky. Nasledne odpovedi mam naucene,vypilovane, vycizelovane do maniakalnich podrobnosti, kdy oponent, byt sebechytrejsi vubec netusi, ze vstupuje na kolbiste, kde vladnu ja a to pevnou rukou! Budu tedy ve znacne vyhode. V nefer vyhode. Nemuzes tusit, ze mam za sebou nekorektni bitvy z draznich analu.Mnohdy se protivnici uchylovali k nefer podpasovym ranam.A umoznili vybudovat naprosto neprustrelny styl. Ten jsem nasledne dokazal drobnymi uskoky zdokonalit a umoznuje mi, hrat si protivnikem bez prehaneni jako kocka s mysi. Nyni musim pro nakup, naridila manzelka. Ale mohl bych v pripade zajmu a ve svem volnem case vypsat nekolik scenaru, jak lze reagovat. Blby je, ze si odkryju karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Ty drážní anály ale raději vynech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Tvl Hopo, ty můžeš rovnou kandidovat.. :-DSkvělá odpověď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Dnes plavco jak sen! Nalada best. Romane, je tolik moznosti jak muzeme debatu vest. Zkusim vysvetlit urcita nebezpeci. Podobnych stesku podobnych tomu Tvemu jsem bez prehaneni zazil stovky. Nasledne odpovedi mam naucene,vypilovane, vycizelovane do maniakalnich podrobnosti, kdy oponent, byt sebechytrejsi vubec netusi, ze vstupuje na kolbiste, kde vladnu ja a to pevnou rukou! Budu tedy ve znacne vyhode. V nefer vyhode. Nemuzes tusit, ze mam za sebou nekorektni bitvy z draznich analu.Mnohdy se protivnici uchylovali k nefer podpasovym ranam.A umoznili vybudovat naprosto neprustrelny styl. Ten jsem nasledne dokazal drobnymi uskoky zdokonalit a umoznuje mi, hrat si protivnikem bez prehaneni jako kocka s mysi. Nyni musim pro nakup, naridila manzelka. Ale mohl bych v pripade zajmu a ve svem volnem case vypsat nekolik scenaru, jak lze reagovat. Blby je, ze si odkryju karty. Polib mi prdel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se