martar Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Mimochodem, co staré myčce bylo? Bojím se, ze mě podobná operace čeká v nejbližší době... Zatím myčku teda ignoruju a doufám, že sama přijde k rozumu. U foťáků mi tenhle postup funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Mimochodem, co staré myčce bylo? Bojím se, ze mě podobná operace čeká v nejbližší době... Zatím myčku teda ignoruju a doufám, že sama přijde k rozumu. U foťáků mi tenhle postup funguje no vona tak stará zas nebyla , ale to je fug ... odešla "řídící jednotka" (cena 5000,- za věc co vypadá jako rozebraný Gshoky se mi zdála příliš) což je noblesní název pro plastovou krabičku z který vede drátek k vypínači .... když sem to viděl rozebraný, tak je vtipný dát deset litrů za 6 plechů a plastovou krabičku .... noale je to lepší než ten feket mejt pařátama Upraveno 11. března 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Díky, YPO. Jestli to tak bude i u mě (druhá myčka během 8 let), pořídím místo ní tři šuplíky a sadu houbiček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Na to mytí nádobí se dá používat i manželka (může mít i více funkcí,včetně nežádoucích), ale cena může být klidně vyšší, než kupovat nové myčky, záleží na modelu (manželky i myčky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Forever free, jestli to bylo na m?. Svobodná duše se s manželkama moc neslučuje Na to mytí nádobí se dá používat i manželka (může mít i více funkcí,včetně nežádoucích), ale cena může být klidně vyšší, než kupovat nové myčky, záleží na modelu (manželky i myčky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Tak potom holt myčka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 (upraveno) První myčka mi vydržela více jak dvacet let bez jakékoli poruchy a snad by sloužila doposud, kdyby ji študáci, který jsem dal byt do pronájmu, pravidelně používali. Žádný elektronický panel, jen mechanické nastavení. Jinak teď mám třetí myčku za posledních deset let. A ta třetí už byla dvakrát opravovaná, na třetí opravu má přijít servisák zrovna zítra. Podle mých zkušeností: jak to má elektronické nastavení, tak to v současné době víc jak tři/čtyři roky nevydrží. Upraveno 13. března 2017 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 myslíte, že zvládnu nandat do kredence novou myčku ? nebo to mám nechat na odborníka ?trochu schizofrenie nikdy neuškodí, tak odpovím sám sobě .... dokázal sem to .... nebyla to teda prdel .... tři deci burbonu ..... 2,5 hodiny práce ..... vomrdaný ruce, ale je to tam ..... eště teda nevím jestli to funguje, ale prout do toho de ..... (funguje) nakonec to máma neska přitáhla v benzínovým autě z ikea shopu, kde na to maj standardně 5 let záruku .... měl by to bejt přejmenovanej elektrolux .... menuje se to nějak divně .... hátálítláítlakarelmáj nebo tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Šikula! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 (upraveno) Podle mne to není myčka, ale takový ten pařáček na švédské masové kuličky, nevím jestli ti manželku neoyebali............ jako ve smyslu podvedli Edit: ale jinak klobouk dolů, já bych se do takových záležitostí nepouštěl... Upraveno 15. března 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Podle mne to není myčka, ale takový ten pařáček na švédské masové kuličkysmrdí to úplně stejně ... doufám, že to časem přejde .... já ten smrad z novejch věcí obecně hůř snáším .... je to takovej umělohmotnej smrad jak ze startreku .... proto taky nenosím nový hodinky .... přídou mi takový smradlavý ... takže je buď hned prodám nebo nechám vysmrádnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 smrdí to úplně stejně ... doufám, že to časem přejde .... já ten smrad z novejch věcí obecně hůř snáším .... je to takovej umělohmotnej smrad jak ze startreku .... proto taky nenosím nový hodinky .... přídou mi takový smradlavý ... takže je buď hned prodám nebo nechám vysmrádnoutNech je 3 roky tocit ve windru, voni vysmradnou. Ale nesmis je nosit, jenom at se jako tocej, abys to treba nepoplet a nevzal si je na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 umělohmotnej smrad jak ze startreku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Mi se ekluje i smrad novýho auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 chystám se jet vlakem z Vršovic na Zbraslav .... dokážu to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Stopni si autobus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jestli není novej a smradlavej ( jak jsem pochopil starej smradlavej ti nevadí) tak snad jo, ale radit ti nebudu asi 30 let jsem vlakem nejel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jestli není novej a smradlavej ( jak jsem pochopil starej smradlavej ti nevadí) tak snad jo, ale radit ti nebudu asi 30 let jsem vlakem nejel. já právě nejel přesně 28 let a trochu se toho bojím .... sem zvědavej co se za to štvrt století na dráze událo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jízdenky už nejsou z kartónu, ale lístečkové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 sem zvědavej co se za to štvrt století na dráze událo Nic extra, abys nebyl zklamanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se