Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Mimochodem, co staré myčce bylo? Bojím se, ze mě podobná operace čeká v nejbližší době... Zatím myčku teda ignoruju a doufám, že sama přijde k rozumu. U foťáků mi tenhle postup funguje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Mimochodem, co staré myčce bylo? Bojím se, ze mě podobná operace čeká v nejbližší době... Zatím myčku teda ignoruju a doufám, že sama přijde k rozumu. U foťáků mi tenhle postup funguje :)

no vona tak stará zas nebyla , ale to je fug ... odešla "řídící jednotka" (cena 5000,- za věc co vypadá jako rozebraný Gshoky se mi zdála příliš) což je noblesní název pro plastovou krabičku z který vede drátek k vypínači .... když sem to viděl rozebraný, tak je vtipný dát deset litrů za 6 plechů a plastovou krabičku .... noale je to lepší než ten feket mejt pařátama

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Na to mytí nádobí se dá používat i manželka (může mít i více funkcí,včetně nežádoucích), ale cena může být klidně vyšší, než kupovat nové myčky, záleží na modelu (manželky i myčky).

Odkaz ke komentáři

Forever free, jestli to bylo na m?. Svobodná duše se s manželkama moc neslučuje :)

Na to mytí nádobí se dá používat i manželka (může mít i více funkcí,včetně nežádoucích), ale cena může být klidně vyšší, než kupovat nové myčky, záleží na modelu (manželky i myčky).

Odkaz ke komentáři

První myčka mi vydržela více jak dvacet let bez jakékoli poruchy a snad by sloužila doposud, kdyby ji študáci, který jsem dal byt do pronájmu, pravidelně používali. Žádný elektronický panel, jen mechanické nastavení. Jinak teď mám třetí myčku za posledních deset let. A ta třetí už byla dvakrát opravovaná, na třetí opravu má přijít servisák zrovna zítra. Podle mých zkušeností: jak to má elektronické nastavení, tak to v současné době víc jak tři/čtyři roky nevydrží.

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

myslíte, že zvládnu nandat do kredence novou myčku ? nebo to mám nechat na odborníka ?

trochu schizofrenie nikdy neuškodí, tak odpovím sám sobě .... dokázal sem to .... nebyla to teda prdel .... tři deci burbonu ..... 2,5 hodiny práce ..... vomrdaný ruce, ale je to tam ..... eště teda nevím jestli to funguje, ale prout do toho de :D ..... (funguje)

nakonec to máma neska přitáhla v benzínovým autě z ikea shopu, kde na to maj standardně 5 let záruku .... měl by to bejt přejmenovanej elektrolux .... menuje se to nějak divně .... hátálítláítlakarelmáj nebo tak nějak

Odkaz ke komentáři

Podle mne to není myčka, ale takový ten pařáček na švédské masové kuličky, nevím jestli ti manželku neoyebali............ jako ve smyslu podvedli  :)

Edit: ale jinak klobouk dolů, já bych se do takových záležitostí nepouštěl...

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Podle mne to není myčka, ale takový ten pařáček na švédské masové kuličky

smrdí to úplně stejně ... doufám, že to časem přejde .... já ten smrad z novejch věcí obecně hůř snáším .... je to takovej umělohmotnej smrad jak ze startreku .... proto taky nenosím nový hodinky .... přídou mi takový smradlavý ... takže je buď hned prodám nebo nechám vysmrádnout

Odkaz ke komentáři

smrdí to úplně stejně ... doufám, že to časem přejde .... já ten smrad z novejch věcí obecně hůř snáším .... je to takovej umělohmotnej smrad jak ze startreku .... proto taky nenosím nový hodinky .... přídou mi takový smradlavý ... takže je buď hned prodám nebo nechám vysmrádnout

Nech je 3 roky tocit ve windru, voni vysmradnou. Ale nesmis je nosit, jenom at se jako tocej, abys to treba nepoplet a nevzal si je na ruku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Jestli není novej a smradlavej ( jak jsem pochopil starej smradlavej ti nevadí) tak snad jo, ale radit ti nebudu asi 30 let jsem vlakem nejel. 

já právě nejel přesně 28 let a trochu se toho bojím .... sem zvědavej co se za to štvrt století na dráze událo 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...