Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Eskimak: isteze. Psy sa samozrejme po restauracii nemaju volne pohybovat a majitel by s nim mal sediet niekde v rohu tak, aby ostatni hostia v podstate ani neregistrovali ze tam je niekto so psom, aspon ja to tak berem.

A uprimne, niektori na prvy pohlad normalne a slusne posobiaci ludia, smrdia horsie ako psy.

Suhlas ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakožto rekonstruktér napůl svépomocný si na některé věci co neumím najímám řemeslníky. V pohodě, to zase jo.

Nicméně komunikace se zedníky . . .

štukuje zeď a vzdychá u toho

říkám co je?

a on - jsme na Hané - tož je to křivé jak prdel

beru do ruky hladítko, zatočím ten křivej kousek a povídám: to je v pohodě, nic co by nešlo rozlešit :D

za chvíli, druhá zeď a taky problematický kousek, vytahuje na mě těžší kalibr -

tož tu je to křivé jak .z.kozi.piče.patron.taška.

(jedno slovo, vše malým a dohromady, neznal jsem)

odborně jsem to okouknul, prohlásil že koza dojí krev a odešel jako vítěz

:D

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Jakožto rekonstruktér napůl svépomocný si na některé věci co neumím najímám řemeslníky. V pohodě, to zase jo.

Nicméně komunikace se zedníky . . .

štukuje zeď a vzdychá u toho

říkám co je?

a on - jsme na Hané - tož je to křivé jak prdel

beru do ruky hladítko, zatočím ten křivej kousek a povídám: to je v pohodě, nic co by nešlo rozlešit :D

za chvíli, druhá zeď a taky problematický kousek, vytahuje na mě těžší kalibr -

tož tu je to křivé jak .z.kozi.piče.patron.taška.

(jedno slovo, vše malým a dohromady, neznal jsem)

a to je mi taková hezká příhoda z natáčení. Co měl pan umnjelec z Hané za hodinky? JVD či Bentime f kvarcu?

Odkaz ke komentáři

"rakóské voják zase slavně zvítězil!" ;-)

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem musel aplikovat injekci manželce do břicha (heparin po chirurgickém zákroku). Nikdy jsem nic podobného nedělal a řeknu vám nic moc. Mám fóbii z jehel a vůbec ze všeho lékařského. Těch injekcí má ještě 3. Kuwa nemám rád když někdo blízký trpí.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem musel aplikovat injekci manželce do břicha (heparin po chirurgickém zákroku). Nikdy jsem nic podobného nedělal a řeknu vám nic moc. Mám fóbii z jehel a vůbec ze všeho lékařského. Těch injekcí má ještě 3. Kuwa nemám rád když někdo blízký trpí.

Tak hlavně opatrně a ať je brzy vše OK!

Odkaz ke komentáři

Přijelo DPD. O hodinu později. Na můj výhružný telefonát. Jdu k autu. Haleká na mě divný chlapík v teplácích a špinavém tričku s nápisem "jedu pozdě, ale vypadám dobře".  Jako že teda sorry, ale jejich manažeři jsou napřesdržku. Jde k zadním dveřím, otevře tu skříňovou Avii, nebo v čem to přijel, a já zírám na hromadu, ale hromadu poházených krabic. Chlápek vyskočí do auta a ptá se, jako co že to má bejt. Povídám, že balíček ze Slovenska. Jme se lehkým odstrkování nohou rovnat hromadu krabic. Já stojím za autem a nevěřícně zírám, co se děje metr přede mnou. Najednou zaryčí, že to našel a...... a ohne se v těch teplácích pro malý balíček ze Slovenska a v mžiku já z metru civím na jeho chlupatou prdel s nějakou dermatitidou, která z těch tepláků vylezla snad do půlky. V tu chvíli jsem litoval, proč mi matka v dětství nevypíchla oči.

Odkaz ke komentáři

Tohles nemel psat...cekam hodinky z Maďarska a dostal jsem tracking kod.. na DPD... Ted budu celý Velikonoce myslet na to, kdo mi je priveze... :-)

silná asociace!!!

"...Tyhle. Ty hodinky měl na ruce tvůj otec, když ho sestřelili nad Hanoí. Byl zajat a převezen do jejich zajateckého tábora. Věděl, že když ty hodinky u něj Vietnamci najdou, seberou je. Podle tvého otce, byly ty hodinky tvým majetkem. Byl by proklet, kdyby se dědického práva jeho syna zmocnila ňáká žlutá špína, ukryl je. Na to jediné místo, kam mohl. Do konečníku. Pět dlouhých let měl hodinky v konečníku. Než zemřel na úplavici, dal mi je, a já jsem ten kovový předmět nosil v konečníku dva roky. A po sedmi letch mě poslali domů, k rodině. A teď, hochu, jsou hodinky tvoje." 

Odkaz ke komentáři

Ne, tohle není Ulaanbaatar. Dnes v Praze, cesta s rodinkou. Lístek pro psa jsem sice nekoupil, protože to nešlo :D , ale na druhou stranu musím uznat, že měl tenhle řidič cit v noze a vůbec celkově na řízení, protože 90% řidičů na téhle lince jezdí brzda/plyn, jak pošťáci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...