Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

proc takovy vokolky? Sem myslel ze s cajtama v US se da v pohode mluvit, pokud nejses cernej.

Někde jsem viděl hlášku: Pokud si myslíte, že policie v USA obtěžuje pouze černochy, pravděpodobně jste neslyšeli příběh Johna J. Ramba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proc takovy vokolky? Sem myslel ze s cajtama v US se da v pohode mluvit, pokud nejses cernej.

Ono da se mluvit s kazdym, ale nikdy nevis, na jakyho blbce narazis. Pravdou je, ze vychodoevropsky akcent se obcas hodi, vzbuzuje strach Jeste jim celou dobu stalo u chodniku auto s blikajicima majackama, snad aby to doplnilo atmosferu. Takze minimalne v mych ocich jsem se uz pripravoval na First Blood. Tu moji
Odkaz ke komentáři

A to se tam fakt všichni sešli kvůli tvýmu nožíku? A jak na něj přišli?

No jasne ze ne. Mezinarodni autosalon je obrovska akce, takze oni tam byli jen pro zajisteni poradku a dohled, kdyby nahodou neco. Proste tam jen tak zevlovali. Taky jsem si rikal, ze je kravina, kdyz by jich tam bylo tolik kvuli noziku velikosti damskeho nehtu. Jenze to se ti pak zacne hlavou honit spousta kravskejch myslenek. Jako treba ze v tu chvili uz to neni nozik, ale ucelove skryta zbran na odkrouhnuti minimalne prezidenta. Tady proste nikdy nevis, co koho napadne. Ono to zni jako strasna sranda, ale chvilku ve me byla vazne mala dusicka...

Odkaz ke komentáři

Svet se v prdel obraci. Lidi prestavaj pouzivat rozum (nema to byt utok na sebe Andy, ale reakce na stav spolecnosti/civilizace). Ale jak jsem psal rano, pobavils s tou storkou moc ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

No vono, my si tady žijeme v klidu, tu paranoiu známé jenom z doslechu... Proto nám to přijde legrační...

Mi teda prijdou legracni i ti policajti na nadrazi u nas....

Odkaz ke komentáři

Ono je to vsechno spojene a svet se opravdu v prdel obraci. Ve stredu jsme meli pozarni cviceni a aby byl videt pokrok, tak nezustalo jen u pozaru, ale preslo se na teroristickej utok a hit posledni doby je i strelec. Lidi tady si 9/11 pamatuji az moc a ten strach tu porad krouzi, takze se na to proste pripravuji. Jelikoz tady s Policajtama zadne zkusenosti nemam, tak jsem nechtel jim prolizat brectan za zadama a vytahovat odtud noze jakekoliv velikosti. Neprustrelnej nejsem (teda aspon jsem to nezkousel). Proste ostrazitost tady vladne, policajti jsou na kazdem rohu a i kdyz jsou v pohode, tak to zas takova sranda neni.

Odkaz ke komentáři

Včera v půl páté jsem vlezl do holičství, že se nechám přejet strojkem.

Velkou (a jedinou) výhodou tohoto podniku je, že v běžných provozních hodinách stříhá jen mužské hlavy (ženské se objednávají na dobu, kdy je pro nás zavřeno).

V čekárně je 9 židlí, v provozovně 3 křesla, ale jako vždy stříhají jen dvě holičky. Celé je to propojené, každý vidí na každého.

Výchozí situace: na 7 židlích čeká 7 chlapů, na zbývajících 2 židlích jsou pohozené 2 kabelky a nějaké ženské krámy. Proč? Protože před jedním zrcadlem sedí jedna "dáma", před druhým holčička a za ní postává a dohlíží maminka. "Dáma" a maminka úspěšně ignorují existenci věšáků, kde mají normální lidi pověšené bundy a tašky.

Takže jsem uvnitř, po pár vteřinách vejde ještě jeden maník a co my dva přebyteční lůzři uděláme? Mlčky čekáme u vchodu vestoje v naději, že to těm dvěma ženským docvakne... po dvou minutách se stojící maminka přesune do čekárny (tři kroky) a začne šmátrat v tašce. Jiskra naděje pohasne, když vytasí dětskou flašku, aby se stříhaná holčička mohla nabumbat. Taška samozřejmě zůstává na židli...

No nic, jsme nekonfliktní gentlemani, tak si šmrdláme na mobilech, tváříme se nezúčastněně, všech devět chlapů v čekárně mlčí a snaží se nevnímat 4 ženské, které nepřetržitě brebentí. Nevěřil jsem, ale je to možné: ženská dvojice umí komunikovat tak, že obě mluví najednou. V součtu fakt kecaly čtyři ženské jedna přes druhou.

Po dalších osmi minutách je "dáma" hotová a ukáže se, že je to babička stříhané holčičky, takže v provozovně setrvává, dokud není ready i vnučka.

Následuje sáhodlouhá fáze placení a loučení. Samotné placení a loučení těm babám trvalo déle, než ostříhání mojí kebule.

P.S. Komické je, že dva dny předtím jsem byl u debaty o tom, jak jsou chlapi bezohlední a jak jsou ženy ohleduplné.. :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...