Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Nevím no, platím tam každý měsíc asi tolik, jako za flašku Morgana a toho si klidně nechám ujít :) Navíc moc nevěřím tomu, že bychom tady neměli pár stovek na ostříhání, když tu máme hodinky za tisíce a výš, to mi přijde celkem úsměvné.

Hele a kam chodíš, já v Barber shopu vždycky nechám za stříhání necelých 600,- 

Nicméně souhlasím, že jinde by to sice bylo za půlku, ale služba je podstatně horší. Navíc když to srovnám s tím, kolik měsíčně utratím za alkohol,drogy, holky atd. , tak to vlastně není nic strašného. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bells : Díky, už jsem to zvládl.

A jak píšeš, tady lítaj desetitisíce a víc za hodinky a pak se tu ušklíbáme nad penězma za holiče ( taky bych to nedal, to se přiznám ), ale ať si každej utrácí za co chce ( já to sypu do hodinek a zbraní a kecat si do toho nenechám ).

Odkaz ke komentáři

Hele a kam chodíš, já v Barber shopu vždycky nechám za stříhání necelých 600,- 

Nicméně souhlasím, že jinde by to sice bylo za půlku, ale služba je podstatně horší. Navíc když to srovnám s tím, kolik měsíčně utratím za alkohol,drogy, holky atd. , tak to vlastně není nic strašného. 

Chodím už nějaký ten pátek k GB na Vinohradské, jelikož to mám i kousek od domu. Na začátku jsem dal asi dvakrát plnou cenu, což už flaška něčeho lepšího je, to nepopírám, ale pak se to změnilo a jelikož chodím pravidelně, tak platím mnohem míň a to i s dýškem. Navíc si myslím, že to za to prostě stojí, dřív jsem se nechával stříhat všude možně a kolikrát jsem vypláznul i víc, než je klasická cena u GB a výsledek rozhodně nebyl nikdy takový. Někdo říká, že je to jen taková navoněná bída pro hipstery a podobné žblepty, ale s tím prostě nesouhlasím. Respektive takto, asi chápu, že dokud tam někdo nevleze a nenechá se ostříhat, tak se mu to možná zdá jen jako takové pozlátko a nadává na ceny a nevím na co všechno, ale to je právě ono, jak o tom může mluvit, když tam nebyl, ale tak je to se vším, takže nic nového pod sluncem :)

Bells : Díky, už jsem to zvládl.

A jak píšeš, tady lítaj desetitisíce a víc za hodinky a pak se tu ušklíbáme nad penězma za holiče ( taky bych to nedal, to se přiznám ), ale ať si každej utrácí za co chce ( já to sypu do hodinek a zbraní a kecat si do toho nenechám ).

Nemáš vůbec za co.

Jinak za co kdo utrácí je třeba mě úplně jedno a ani by mě nenapadlo do toho kecat. Přijde mi to právě úsměvné, řešit, jestli dá někdo pár stovek za to, či ono, když za hodinky dáváme mnohem vyšší částky. Kdybychom byly spolek lidí s minimálním platem, tak bych neřekl ani půl slova, ale takle...nedostatkem tady asi nikdo netrpí, tož tak nějak.

Edit: skalpovanej apač pobavil :D

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři

... a jelikož chodím pravidelně, tak platím mnohem míň a to i s dýškem. 

To by me zajimalo. Ja tam teda tak casto nechodim, ale prave kvuli tomu, ze se mi ne vzdycky chce vytahnout 600,- kdyz muzu zrovna skocit jinam, kde me to bude stat min. Nekoho si tam ukecal nebo k nim proste budu chodit rok pravidelne a pak mi nekdo rekne "vitame vas v klubu" a tady mate lepsi cenu ;-)

Odkaz ke komentáři

Musim uznat, že je úsměvný, když du k holiči u nás na sídlišti za 120 Kč i s dyškem a na ruce mám třeba hodinky za dvacet tisíc, to mě nikdy nenapadlo. Chodím cca jednou za půl roku, takže za ty prachy je to pak velká změna, což mi vyhovuje (vždycky mi řikaj, že mam chodit častějš, ale proč, že jo, nejsem profi fotbalista aby to bylo ode mě vyžadovaný a očekávaný:-) )

Odkaz ke komentáři

Kua Ypo utni to, tu je to samý šampón ;o)) Ale zase je krásně vidět, kam lidi zavede debata o posraných hayzlech ;o))

Ypo nema cas, je na vodpocinku, zapomnels?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

PS: Narážky typu hipster apod. už jsou ohrané, tak je můžete vypustit  :)

Jak primitivní ! 

Ale jak účinné !!! ;o)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

To by me zajimalo. Ja tam teda tak casto nechodim, ale prave kvuli tomu, ze se mi ne vzdycky chce vytahnout 600,- kdyz muzu zrovna skocit jinam, kde me to bude stat min. Nekoho si tam ukecal nebo k nim proste budu chodit rok pravidelne a pak mi nekdo rekne "vitame vas v klubu" a tady mate lepsi cenu ;-)

Ukecávat jsem nikoho nemusel, to ani nemám ve zvyku, ani tam nepígluju žádnou z recepčních (byť o tom by se i dalo uvažovat :)) a ani nejsem v žádném klubu, míň platím cca od 3 návštevy, nevím čím to, nebo proč, to ti bohužel neřeknu, ale je to tak. Účtenky si neberu, ale kdybys hodně chtěl, tak při příští návštěvě si jí vezmu a klidně ti jí ofotím, abys věřil :) Vážně nemám potřebu si něco vymýšlet, nechal bych jim klidně i těch 600, kdyby je po mě chtěli, problém s tím absolutně nemám. Služby a především kvalitu, která tam je, mi nikde jinde nedopřejí, takže mi ta cena přijde tak jako tak adekvátní.

Jak primitivní ! 

Ale jak účinné !!! ;o)

A tak určitě :D (teď mě můžeš nazvat i fotbalovou balerínou), hele mě to žíly nijak netrhá, ani to o šampónech atd., klidně si ze sebe udělám srandičky i sám, takže peace :)

Odkaz ke komentáři

Ukecávat jsem nikoho nemusel, to ani nemám ve zvyku, ani tam nepígluju žádnou z recepčních (byť o tom by se i dalo uvažovat :)) a ani nejsem v žádném klubu, míň platím cca od 3 návštevy, nevím čím to, nebo proč, to ti bohužel neřeknu, ale je to tak. Účtenky si neberu, ale kdybys hodně chtěl, tak při příští návštěvě si jí vezmu a klidně ti jí ofotím, abys věřil :) Vážně nemám potřebu si něco vymýšlet, nechal bych jim klidně i těch 600, kdyby je po mě chtěli, problém s tím absolutně nemám. Služby a především kvalitu, která tam je, mi nikde jinde nedopřejí, takže mi ta cena přijde tak jako tak adekvátní.

Uctenky si brat nemusis. Ja ti verim :-) A s tema recepcnima ... mas rozhodne pravdu! Je fakt, ze maji v cene kafe, panaka, vodu a ta prace je narozdil od "votraveny studentky v hair salonu za 150,-", bavi... Moje chyba, ze jezdim autem, jinak by to tu cenu s tim chlastem tak nejak vyrovnalo :-)

Upraveno uživatelem Maxmillian
Odkaz ke komentáři

@Bells a wo tom to je ;o) Já stejně jenom závistivě plivu, bo jsem tlustý zpocený plešatý buřt, kterého by kucí v Barber Shopu ani neobsloužili, anžto by zavolali EmPíky, bo se jim po kvelbu motá nějaký vyžraný bezdomovec ;o)

Odkaz ke komentáři

Já jsem názoru, že za dobře odvedenou práci se má dobře zaplatit. Když vezmu v potaz to kolik si za hodinu účtuje firma za mě a za to hovno co umím, tak mi 600 za půl hodiny času v takovém prostředí příjde vlastně zadarmo. 

V práci potkáváme zákazníky, kteří mají pořád chuť spekulovat s cenou a přiznávám, že potom je má chuť na těch projektech makat do noci je na nižší úrovni než u jiných.

Nedávno mě překvapil Otec, který zvažoval koupi jedné společnosti a řekl mi, že za kompletní účetní služby dnes platí 15 tis. měsíčně za celou firmu, ale že v případě , že koupí tuhle. Tak jim dají za vedení účetnictví klidně 40 za tu novou. Protože oni tu cenu za komplet účto sice sami navrhli, ale není si jistý jak moc dobře se jim z těchto peněz žije a jestli se za dobu podnikání něco naučil, tak že je třeba mít spokojené nejen zákazníky, ale také dodavatele a pracuje se mnohem lépe v prostředí kde se lidé mají dobře......

Takové názory potkávám docela často a zajímavé je, že většinou ti lidé co tohle vyznávají jsou mnohem úspěšnější než ti co se snaží bojovat o každou blbost. No minimálně působí šťastněji. (samozřejmě je rozdíl v tom být dobrý obchodník a sdírat dodavatele,zaměstnance apod. z kůže) 

Nakonec asi platí to ,že člověk dostane to, za co si zaplatí. 

Odkaz ke komentáři

Uctenky si brat nemusis. Ja ti verim :-) A s tema recepcnima ... mas rozhodne pravdu! Je fakt, ze maji v cene kafe, panaka, vodu a ta prace je narozdil od "votraveny studentky v hair salonu za 150,-", bavi... Moje chyba, ze jezdim autem, jinak by to tu cenu s tim chlastem tak nejak vyrovnalo :-)

Mám to naštěstí pár kroků od domu, takže s panákem nemám problém, dokonce takle na večer po práci občas i celkem bodne, horší je, že je to vlastně takový start před hospodou, protože když už si toho panáka dám, tak přece pak nepůjdu domů sednout na gauč a čumět na TV :D

@Bells a wo tom to je ;o) Já stejně jenom závistivě plivu, bo jsem tlustý zpocený plešatý buřt, kterého by kucí v Barber Shopu ani neobsloužili, anžto by zavolali EmPíky, bo se jim po kvelbu motá nějaký vyžraný bezdomovec ;o)

Však v pohodě a neboj, oni by tě vzali, nemyslím si, že mají nějaké předsudky, alespoň mi to tak nepřijde :)

Kdyby ste se v tomdle vlákně aspoň bavili, kdo kde prcá jakou kadeřnici v kadeřnickým křesle... Takle je to nuda :-)

Tak jako psal jsem, že ty recepční by tam byly berný, ale to bych pak měl doma asi problém, takže bohužel :D

Odkaz ke komentáři

Já jsem názoru, že za dobře odvedenou práci se má dobře zaplatit. Když vezmu v potaz to kolik si za hodinu účtuje firma za mě a za to hovno co umím, tak mi 600 za půl hodiny času v takovém prostředí příjde vlastně zadarmo. 

V práci potkáváme zákazníky, kteří mají pořád chuť spekulovat s cenou a přiznávám, že potom je má chuť na těch projektech makat do noci je na nižší úrovni než u jiných.

Nedávno mě překvapil Otec, který zvažoval koupi jedné společnosti a řekl mi, že za kompletní účetní služby dnes platí 15 tis. měsíčně za celou firmu, ale že v případě , že koupí tuhle. Tak jim dají za vedení účetnictví klidně 40 za tu novou. Protože oni tu cenu za komplet účto sice sami navrhli, ale není si jistý jak moc dobře se jim z těchto peněz žije a jestli se za dobu podnikání něco naučil, tak že je třeba mít spokojené nejen zákazníky, ale také dodavatele a pracuje se mnohem lépe v prostředí kde se lidé mají dobře......

Takové názory potkávám docela často a zajímavé je, že většinou ti lidé co tohle vyznávají jsou mnohem úspěšnější než ti co se snaží bojovat o každou blbost. No minimálně působí šťastněji. (samozřejmě je rozdíl v tom být dobrý obchodník a sdírat dodavatele,zaměstnance apod. z kůže) 

Nakonec asi platí to ,že člověk dostane to, za co si zaplatí. 

Pod tohle se můžu jenom podepsat.

Na projektech, kde klient bazíruje na nesmyslech, hádá se o každou minutu a bere nás jenom jako dodavatele (hovníky co musí plnit příkazy) je nejenom nahovno atmosféra, ale dle mě se to stejně nakonec podepíše i na kvalitě produktu (už třeba jenom třeba kvůli fluktuaci lidí v týmech) a z dlouhodobého hlediska ho to vyjde dráž na TCO.

Tam, kde s klientem pracujeme jako rovnocenní partneři všechno funguje mnohem líp a lidi nemají problém udělat i něco navíc.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ypo nema cas, je na vodpocinku, zapomnels?

YPO je dočasně zpět ....

včéra v deset : nula nula dorazila máma na inspekci a zjistila, že YPO leží nahej v chatrči kde bylo 38 stupňů a má 2,5 promile

takže začala cosi breptat o hrůze na tom světě a stojící práci

tak jí říkám "klid mámo....klid"

zved sem se z kanape ... občerstvil sem se a popad kladívko

jeden by neřek že se dá pod vlivem udělat tolik práce

zbouchal a umístil sem kuchyňskou skříňku

zapojil a zprovoznil sporák

smontoval postel

posekal trávu

vyměnil prkýnka na lavičce 

v 17:30 sem byl nasuchu a furt žíznivej .... tak jí říkám "musíš mi dojet pro vodku páč už nemůžu, a to barevný pití už nefunguje .....jestli teda chceš zrejt ten záhonek"

ani necekla a za 10 minut sem měl vodku

zryl sem záhonek, dal si jednu vodku a upad do bezvědomí 

kolem 01:00 sem se vzbudil úplně durch mokrej .... v chatrči bylo 42 stupňů a máma si lebedila u knihy s historickou tématikou

říkám" horko kurva" 

"to máš z toho chlastu"

neměl sem sílu oponovat

dnes si mňe odvezla domů .... mám jí furt rád.....tak za dva dny plánuju repete

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...